Club Of HärmäClub Of Härmä - HIFKHIFK 2-1

Apari 0+1=1
Gratton 1+0=1
Muilu 0+0=0
vop 0+0=0

Ottelu on alkamaisillaan ja ottelussa kohtaavat Club Of Härmä vs HIFK. Tässä kun odotellaan kuumaa COH:n värväystä, niin voisin Nesun pyynnöstä kirjottaa taas näitä tietoja tiimeistä (huoh).

COH

COH on aloittanut hyvin kautensa, 6 ottelua joista yhteensä 6 pistettä ja sarjataulukossa sijalla 13. Viime pelissä COH pelasi tasapelin 3-3 HC RoikkuLämyn kanssa. Pelaajaseurannassa tänään 2 pelaajaa, Cypress ensimmäisenä. Cypress kuuluisa COH-pelaaja on pelannut 6 ottelua tällä kaudella ja nakuttanut itselleen tehot 19+6=25 pist/ott 4.17. Kovaa tahtia maaleja syntyy, saa nähdä miten nyt kun vastaan asettuu kovalla pelillä pelejä vienyt HIFK. Toisena pelaajaseurannassa on Sulttaaneista hankittu Viisumi. Viisumi pelannu yhteensä divaria 74gp tehoilla 46+56=102, joten kokematon kaveri ei kyseessä ole.

HIFK

HIFK on aloittanut divarikautensa vahvasti. HIFK:llä takana 13 ottelua, ja yhteensä 17 pistettä. Voitolla HIFK olisi jo sarjataulukossa sijalla 2, nyt sijalla 3, mutta tasapisteissä Darra OY:n kanssa. HIFK osoitti hetki sitten kovuutensa ja maalinteonsa kun se murskasi Patriotsin 8-2. Pelaajaseurannassa Apari ja Muilu. Aparista voitte katsoa kaikki sen 8-2 ottelun, siinä oli tietoa hieman hepusta. Ei mulla muuta lisättävää kuin että tehoihin tuli 2+5 eli nyt ne on 13gp 18+24=42 pist/ott 3.23. Toisena pelaajana otan tähän nyt hyvän puolustajan joka on Muilu. Muilu teki Patriots ottelussa ensimmäisen maalin Kiekkoliiga urallaan. Tällä kaudella Muilu on pelannut 6 ottelua ja kerännyt niissä tehot 1+4=5.

0.01 Aloituksen vie Cypress.
0.05 gunski-Cypress kaksikko pyörittää, Cypress laukoo maalivahtia päin.
3.20 Viisumi laukoo keskeltä, maalivahti torjuu.
3.32 0-1 Hapero (1+0) Apari (0+1) -kessu- (0+1), poikkisyötöllä Apari pelaa Haperolle unelma paikan joka laukoo maalin takakulmaan.
3.45 1-1 gunski (1+0), en nähnyt maalia.

Saves: 3-3
Poss: 48-51

Ottelun ensimmäinen erä päättyy tasalukemiin 1-1, ottelu ollut tasaista ja paikkoja molemmilla.

0.01 Cypress vie aloituksen
0.30 Haperolle pelataan paikka keskelle, tämä laukoo hieman ohi maalin.
1.21 Cypress laukoo tolppaan.
2.31 Apari kuljettaa hyvin alueelle, Nesu hoitaa.
4.51 Cypress laukoo ohi maalin.
5.11 Hapero laukoo p-pisteeltä, mutta maalivahti torjuu.

Saves: 1-4
Poss: 55-44

Ottelun toinen erä käytiin oikeastaan keskikentällä, mitä nyt muutamia paikkojahan siinä oli.

0.01 Aloituksen vie Nesu.
1.19 gunski harhauttaa Tipsyn ja laukoo, mutta päin maalivahtia.
2.08 Muilu hakee hyvää avausta, kiekko kuitenkin pitkäksi.
3.00 Cypress saa kiekon viivalta, Tipsy vie kiekon.
3.50 2-1 Cypress (1+0), paine maalilla ja kiekko sörkitään sisään.
5.24 gunski ampuu kun Viisumi tarjoilee, maalivahti torjuu.
5.55 Maalivahti pois ja 5vs4.

Ottelu päättyy COH:n hyvään ja ansaittuun voittoon. HIFK oli loistava vastus.

*** Cypress: Voittomaalin tekijä
** Nesu: LOISTAVA PUOLUSTUS
* Muilu: Hyvä puolustus myös, mutta 2-1 tappio ikävä kyllä loistavan matsin jälkeen.
Tuomari: Betrayed
Lisätty: 24.05.2009 23:22