Mensa Club FinlandMensa Club Finland - Miesten keskenMiesten kesken 2-4

jäägeri 0+2=2
Kikihiri 1+2=3
pontti 1+2=3
Sephirot 2+1=3

Tänään Kiekkodivarin ottelussa Mensa Club Finland kohtaa Miesten Kesken. Tässä välissä voitaisiin käydä läpi hieman joukkueiden tilastoja tältä kaudelta.

Mensa Club Finland

MCF on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua. Joukkue on saanut kerättyä itselleen yhden voiton ja yhden tappio, pisteitä yhteensä siis kaksi (2). Runkosarjassa Mensa on sitten sijalla 19. Viime ottelussa Darra Oy löylytti MCF:ää suoraan 6-0. Saa nähdä miten Mensa pystyy pelaamaan kovaa joukkuetta vastaan tällä kertaa. Pelaajaseurannassa onkin Mensalta sitten tuttu ja tunnettu Hai. Hai on kerännyt kahdessa ottelussa itselleen tehot 2+1=3 pist/ott 1.50. Tahti varmasti tulee muuttumaan, sillä Hai on tunnettu pistemies ollut Mensan paidassa. Ehkäpä tässä ottelussa tulisi pisteitä sitten hyvään tahtiin. Toiseksi pelaajaksi seurantaan voitaisiin ottaa joukkueen uusi tuttu nimeltä Alanen. Alempi puolustaja on pelannut joukkueen molemmissa otteluissa ja saanut jopa 0+1 tehot niissä yhteensä. Tehoilla Alanen ei kuitenkaan herkuttele, mutta puolustuspelaaminen on hyvää divari luokkaa.

Miesten Kesken

Miesten Kesken on aloittanut kautensa vahvasti. Joukkue on pelannut 10 ottelua ja ottanut niistä viisi (5) voittoa. Pisteitä joukkueella on yhteensä 13, ja MK on sijalla 2. Itse veikkaan että joukkue menee playoffeihin, peli sen verran kovaa ollut jo harjoitusmatseissa ja liigoissa. Pelaajaseurannassa onkin sitten hyökkääjä Sephirot. Sephirot on ollut kovassa kunnossa tällä kaudella ja ollut jokaisessa ottelussa mukana. Tehoja mies on kerännyt jo 16+15=31 pist/ott 3.1. Mensan täytyy ehdottomasti pitää tämä mies kiinni, on sen verran kuuma pelaaja. Toisena voisin nostaa esille Kiekkoliigassa tulokaskauttaan tekevän jäägerin. Alempi puolustaja on pelannut 7 ottelua, ja kerännyt itselleen hyvät tehot 0+7=7 pist/ott 1. Tärkeimpiä pelaajia tässä ottelussa.

0.01 Aloituksessa molempien joukkueiden alemmat puolustajat Alanen vs jäägeri. jäägeri aloituksen viekin itselleen.
0.06 Sephirot pääsee hyvin p-pisteiden väliin ja hakee laukausta. Laukaus ei kuitenkaan pääse lähtemään.
0.45 Bande laukoo hyvin, jäägeri edessä.
1.32 Hai laukoo läheltä maalia, maalivahti torjuu.
2.27 jäägerille pelataan viivaan, tämä laukoo hieman ohi maalin.
2.51 Preda pääsee Sephirotin syötöstä hyvään laukaisu paikkaan, laukoo hieman maalivahdin ohi.
3.31 Samila yrittää poikkisyöttöä Bandelle, syöttö kuitenkin jää ponttiin.
4.44 pontti yrittää poikkisyöttöä kulmasta, Samila estää syötön.

Saves: 0-1
Poss: 50-49
Ensimmäinen erä päättyy tilanteeseen 0-0, Miesten Kesken ehkä heräsi vasta viimeisellä 4 minuuttisella otteluun. Ottelu ollut tähän asti hyvää ja tasaista. Maaleja odotellessa.

0.01 Hai-Preda aloituksessa, Preda zippaa Samilaa päin.
0.20 jäägeri laukoo hyvin viivalta, juuri ja juuri ohi maalin.
0.26 0-1 Sephirot (1+0), Sephirot hakee jäägerin laukauksen ja harhauttelee aikansa. Preda maskissa ja Sephirot kuljettaa tyhjiin vaivatta.
0.53 Sephirot haastaa 3 Mensa pelaajaa, laukaus lähtee hyvin ja maalivahti on juuri ja juuri edessä.
1.10 jäägeri avaa hyvin Predalle, tämä laukoo, mutta Alanen edessä.
1.22 1-1 Bande (1+0) Hai (0+1) Alanen (0+1), Bande pääsee laukomaan maalin edestä takakulmaan.
1.51 1-2 pontti (1+0) Preda (0+1) jäägeri (0+1), jäägeri avaa Predalle alas, Preda kääntyy nopeasti ja antaa hyvän poikkisyötön pontti:lle, joka laukoo tarkasti alakulmaan.
3.32 Hai laukoo kulmasta korkean laukauksen, jäägeri blockaa kiekon maalin yli.
3.56 Bande saa syötön kulmauksesta, mutta ei saa kiekkoa aivan maaliin.
4.42 1-3 Preda (1+1) pontti (1+1) Sephirot (1+1), Preda pitää kiekkoa hyvin hallussa, laittaa wristillä kiekon maaliin.
5.34 2-3 Samila (1+0), en nähnyt maalia

Saves: 3-4
Poss: 47-52

Toinen erä sitten lähtikin siihen kovaan maali-juhlaan. 2-3 tilanne Miesten Kesken eduksi. Mensa varmasti herää kolmanteen erään, ja yrittää vimmatusti kaventaa.

0.01 Aloitusvoitto pontti:lle.
0.25 Hai yrittää wristillä koijata jäägeriä, puolustaja hereillä ja pitää hyvin laukauksen.
0.45 Sephirot haastaa Alasen ja Samilan, meinaa päästä lävistä mutta ei aivan.
2.16 Bande laukoo, maalivahti saa patjan väliin.
3.01 Bande-Samila 2vs1-tilanteessa jäägeriä vastaan. Bande laukoo ja jäägeri blockin kanssa edessä ja torjuu kiekon maalin taakse.
4.13 Samila maalin edessä laukoo, pelaajia liikaa edessä ja ei uppoa.
5.07 Mensa ottaa viimeisen lopukirin ja yrittää vimmatusti saada maalia.
5.30 Sephirot vs Hai 1vs1 tilanteessa, Hai puolustaa hyvin.
5.47 2-4 Sephirot (2+1) pontti (1+2) jäägeri (0+2), Sephirot karkaa läpiajoon ja harhauttaa maalivahdin jäihin ja kiekko häkkiin.

Ottelu päättyy Miesten Kesken 2-4 voittoon. Ottelu oli hyvin tasainen, mutta MK ansaitsi voittonsa.

*** pontti: Hyvä ottelu, teki maalinkin ja puolusti hyvin.