Daniel 0+2=2
Haukkala 1+0=1
Mikke 0+1=1
Tsistov 2+0=2

Club Of Härmä kohtaa Kiekkodivarin runkosarja ottelussa Guerreirosin. Ottelu on varmasti jokaisen katsojan ja pelaajan mieleen, sen verran kova ottelu tiedossa. Tässä hieman Kausikautsausta molemmilta joukkueilta ja kokoonpanot.

COH: Palffy, Nesu, gunski, Cypress, Mädison
GUE: Daniel, Winnik, Ruw, Rala, Mikke

Club Of Härmä

COH on hyvin tunnettu joukkue, varmasti heidän SHL taipaleestaan. Tällä kaudella joukkue pelannut vain yhden ottelun, joka päättyi 1-1 Patriotseja vastaan. Runkosarjassa COH on viimeisellä sijalla. Pelaajaseurannassa kaikkien huulilla oleva pelaaja nimeltä Cypress. Cypress on tehnyt tällä kaudella tehot 1+4=5 pist/ott 5. Guerreiros varmasti joutuu kovan paineen alle.

Guerreiros

Guerreiros on tulokaskauttaan pelaava joukkue. Joukkue on pelannut kolme (3) ottelua ja kahmineet itselleen neljä (4) pistettä. Sarjataulukossa joukkue on sijalla 12. Se on hyvin jo tulokasjoukkeelta, mutta Guerreirosin pelaajat ovatkin Kiekkoliigassa ennen jo pelannut, joten ei suuri yllätys tämä. Pelaajaseurannassa tässä ottelussa Guerreirosin puolelta on Mikke. Mikke on taiteillut itselleen kolmessa (3) ottelussa tehot 7+3=10 pist/ott 3.33. Tämä mies pitää seurata tarkasti

0.01 Aloitusvoitto menee gunski:lle.
0.16 0-1 Rala (1+0) Daniel (0+1), Rala seuraa hyvin oman vetonsa ja laittaa kiekon maaliin.
0.46 1-1 Cypress (1+0), tarkka laukaus maalin edestä.
0.59 Winnkik laukoo Ruw:n syötöstä, päin maalivahtia.
1.36 Ruw-Rala pääsee 2vs1 Nesua vastaan, Nesu hoitaa hommansa.
1.52 Rala pääsee vapaaseen paikkaan, mutta päin maalivahtia ampuu.
2.04 gunski syöttää hyvin Cypressille, tämä laukoo etukulmaan. Maalivahti nappaa kiekon hanskaansa.
2.35 gunski laukoo p-pisteeltä maalivahdin syliin.
2.58 2-1 gunski (1+0) Palffy (0+1), Cypress-gunski-Palffy pääsee 3vs1 Danielia vs. Cypress blockaa Danielin pois ja Palffy passaa oneen.
4.29 3-1 Palffy (1+1) Cypress (1+1) gunski (1+1), Cypress passaa hyvin keskelä liikkuvaan Palffyn lapaan, tämä laukoo suoraan takakulmaan.
5.09 Rala jättää taakse Winnik:lle, tämä laukoo päin Palffya.
5.55 Cypress-Palffy kaksikko pyörittää hyvin. Cypress tulee keskeltä väkisin, mutta laukaus ei lähde ajoissa.

Saves: 4-7
Poss: 51-48

Ensimmäinen erä meni täysin COH:lle. gunski-Cypress-Palffy pelasi hyvin yhteen ja teki kuudessa minuutissa 3 maalia.

0.01 Aloitusvoitto menee Mikke:lle.
1.55 Cypress saa onepassin Palffylta, Guerreriosin pelaajat häiritsevät hyvin ja maalia ei synny.
3.17 4-1 Cypress (2+1) gunski (1+2) Mädison (0+1), Cypress tekee harhautuslaukauksen, Daniel menee täysin siihen ja Cypress laittaa wristillä kiekon häkkiin.
3.54 4-2 Ruw (1+0) Mikke (0+1) Winnik (0+1), Ruw laukoo kavennuksen läheltä maalia.
4.18 Mikke vs Mädison, Mädison hoitaa.
4.51 Mikke yrittää hyvin syöttää maalintakaata Winnikille, syöttö Cypressin lapaan.
5.10 gunski laittaa hienon zipin Cyprelle. Maalivahti torjuu laukauksen.
5.30 Mikke menee jalkakynällä COH:n puolustajien välistä, mutta laukoo ohi maalin.

Saves: 3-8
Poss: 51-48

Toinen erä COH hallintaa, Guerreiros heräsi myös otteluun hieman ja sai tilanteita rakennettua hyvin.

0.01 Aloitusvoitto Winnik:lle.
0.16 Cypress laukoo p-pisteeltä, Daniel edessä.
0.35 Palffy yrittää kiertää maalivahdin, Daniel estää hyvin.
0.55 Mikke:llä tyhjä maali edessä, ei saa kuljetettua maaliin.
1.10 Winnik laittaa wristin Ralan syötöstä päin maalivahtia. Maalivahti melkein imaisee maaliin.
1.40 gunski meinaa saada laukaisun aikaan, kun Cypress passaa oneen, mutta Winnik häiritsee hyvin.
2.34 Mikke tulee ylälaidasta laukaisua ladatessa. Palffy blockii hyvin.
2.49 4-3 Rala (2+0) Winnik (0+2) Daniel (0+2), p-pisteeltä tarkka laukaus takakulmaan.
4.07 Palffy tulee hyvin maalin eteen, ei saa kuitenkaan kiekkoa sisään vaan ampuu hieman ohi.
4.33 Rala-Mikke kaksikko 2vs1 tilanteessa Mädisonia vastaan. Rala ampuu tolppaan.
5.32 Guerreiros ottaa tyhjän maalin ja pelaa 5vs4.

Ottelu päättyy lukemiin 4-3. Ottelu oli tasainen ja viihdyttävä.
Tuomari: Betrayed
Lisätty: 19.05.2009 15:34