SinappikoneSinappikone - Ajax AmsterdamAjax Amsterdam 0-1

D.Beckham 0+1=1
Letti 0+0=0
Masta 0+1=1
Sukke 1+0=1

Sinappikone kohtaa nyt Ajax Amsterdamnin. Ottelun pelaajat ja tuomari kokoontuu klo 23.19, ottelu varmasti kohta alkaa. Tässä tietoja hieman joukkueiden menosta tällä kaudella. Ensimmäisenä kotijoukkue Sinappikone.

Sinappikone

Sinappikone pelannut vasta yhden (1) ottelun tällä kaudella, jossa se kohtasi HC Kauhavan. Kauhava kaatui lukemin 4-2 ja Sinappikone kapusi runkosarjassa sijalle kuusi (6). Mielenkiintoinen pelaaja on jälleen pelaajaseurannassa, kyseinen henkilö on nimeltä Septic. Epäilin että 10+0 olisi kolissut HC Kauhavaa vastaan, mutta tämä tekikin 1+2 tehot. Sinappikone joutuu tänään kovan työn eteen, sillä Ajax ei ole paitsi legendaarinen vaan äärimmäisen kovassa iskussa tällä kaudella.

Ajax Amsterdam

Kyseinen joukkue nimeltä Ajax Amsterdamn on varmasti kaikkien huulilla. Joukkue pelannut kolme (3) ottelua, ja kerännyt itselleen kaksi (2) voittoa ja yhden (1) tasapelin. Runkosarjassa joukkue on jo sijalla yksi (1). Katsotaan miten ottelussa käy. Ajaxin pelaajaseurannassa on kaksi (2) kuumaa pelaajaa, jotka molemmat aloittanut kauden hyvin. Ensimmäisenä voidaan ottaa tämä D.Beckham. Beckham on hyvin pelannut tällä kaudella. Kolme (3) peliä pelannut konkarihyökkääjä on tehnyt otteluissa yhteensä tehot 3+1=4 pist/ott 1.33. Beckham onkin yksi joukkueen tukipilareita ehdottomasti. Toisena otetaan esille Ajaxin tähtipuolustaja nimeltä Masta. Masta aloittanu kauden hyvin, ollut jokaisessa joukkueen ottelussa, mutta saldo 0+0 ei kerro kaikkea. Masta oli suurimmassa roolissa voittamassa Nightmarea, jonka Ajax voitti 1-0. Myös Avellinoa Masta pelasi hyvin, vain yksi maali hänen vartiomaan maaliin upposi.

0.01 Aloituksen vie itselleen sanfor, mutta zippaa suoraan laitaan josta Beckham ottaa kiekon.
1.03 Masta ampuu viivalta, hieman ohi laukaus.
1.38 cobbapop-pölöhö kaksikko pääsee 2vs1 Mastaa vastaan. pölöhö kuitenkin ampuu tolppaan.
2.30 Sukke ampuu p-pisteeltä maalivahdin syliin.
2.55 D.Beckham yrittää päästä Septic:n ja sanfor:n välistä. Kiekko kuitenkin unohtuu matkalla.
3.58 D.Beckham nousee röyhkeästi maalin takaata maalin eteen, laukaus lähtee hyvin, mutta tolppaan.
4.56 Masta ampuu viivalta, Septic kuitenkin blockaa kiekon pois.

Saves: 4-1
Poss: 39-60
Ensimmäinen erä päättyy ja tilanne on kutkuttavan jännittävä: 0-0. Ajax kuitenkin hallinnut ottelua kovilla otteilla. Paras maalipaikka oli Beckhamin tolppa laukaus. Erän paras pelaaja olikin kyseinen henkilö, pelaaja rakensi parhaimmat paikat joukkueellensa.

0.01 Aloitusvoitto menee Mastalle, joka zippaa Letti:lle.
1.00 Sukke ampuu hyvin maalivahdin räpylään.
1.49 Letti-Beckham kaksikko pyörittä hyvin Sinappikoneen puolustusta.
2.00 Sukke laukoo tolpan juureen, kuitenkin kiekko menee ohi maalin.
2.45 pölöhö änkee yksin Ajax-puolustuksen läpi. Laukaus kuitenkin päin Mastaa.
3.15 pölöhö yrittää cobbapopille poikkisyöttöä, Masta laittaa hyvin lapansa eteen.
3.51 Beckham keskittää hyvin kulmasta, Letti hakkaa vielä maalivahtia lavallaan, mutta maalia ei synny.
4.40 Letti yrittää laukoa p-pisteeltä, pölöhö estää kuitenkin koko laukauksen ennen kuin se ehtii lähteä edes.
5.20 Beckham laukoo, Septic hyvin edessä.
5.45 pölöhö laukoo hyvin, Masta jotenkin jälleen edessä.

Saves: 4-1
Poss: 40-59

Toinen erä päättyy, Ajax edelleen hallitsee. On vain ajan kysymys milloin Ajax iskee. Masta ja Septic pelannut hyvän ottelun. Erän ehdottomasti paras pelaaja oli Masta, joka esti hyvin 2vs1 tilanteita ja muitakin. Saa nähdä tuleeko tässä 1-2 maalia vai 0 tässä erässä.

0.01 Aloitusvoitto Septicille, joka zippaa pölöhölle.
0.22 pölöhö-sanfor pelaa hyvin yhteen, sanfor yrittää vanhanaikaisella mutta Masta edessä.
0.31 0-1 Sukke (1+0) D.Beckham (0+1) Masta (0+1), edellisen tilanteen jälkeen Masta pelaa heti Beckhamille. Tämä ampuu hämmästyttävän komean avauksen Sukke:lle joka kärkkyy siniviivalla. Yksinläpi->maalivahti jäihin ja kiekko varmasti maaliin. Komea kuvio kyllä, tässä näkyi tämä Ajaxin pelaajien hyvä pelisilmä.
1.57 cobbapop yrittää vanhanaikaisella, tällä kertaa maalivahti torjuu.
2.21 Septic avaa vahingossa suoraan Beckhamille, tämä laukoo siniseltä jo päin maalivahtia.
3.03 Letti yrittää tunkeutua väkisin Sinappikoneen puolustuksen läpi, mutta ei onnistu tässä.
3.24 Beckham laukoo viivalta, pölöhön pylly edessä.
4.13 cobbapop ampuu p-pisteeltä, maalivahti torjuu ja Masta suojaa hyvin reboundin kunnes maalivahti ottaa paluukiekon alleen.
4.36 Sukke avaa hyvin laidan kautta Letti:lle, joka pyörittää yksinään aikansa, mutta ei saa aikaan muuta kuin miehet peräänsä.
5.32 Sinappikone ottaa maalivahdin pois ja Körsklieg saapuu kentälle.
5.56 Beckham pelastaa hyvin virheensä, pölöhö ei ehdi aivan vetämään.

Ottelu päättyy Ajaxin 0-1 voittoon. Septic piti hyvin Sinappikoneen maalin, ilman hänen hyvää peliä olisi voinut 0-3 olla taululla.

*** Masta: Jälleen nollapeli hänelle, puolustuksen hän kyllä hoitaa hyvin.
** Sukke: Voittomaalin tekjä.
* D.Beckham: Pelasi hyvän pelin, ja antoi vielä kauniin syötön ottelun ainoaan maaliin.
Tuomari: Betrayed
Lisätty: 17.05.2009 23:52