Artificia 0+0=0
Magito 0+0=0
matusow 0+0=0
Veivari 0+0=0

New Jersey Devils kohtaa nyt Habsin. Ottelusta odotetaan hyvää ja ehkäpä itse odotan jopa maalirikasta. Tässä hieman tietoa joukkueiden menosta tällä kaudella.

NJD

NJD on pelannut tällä kaudella neljä (4), ja kerännyt niistä yhteensä seitsemän (7) pistettä ja on sijalla 5. Unforgiven kaatui viimeksi vieraissa 3-11. Pelaajaseurannassa ehdottomasti NJD:ltä kalleh joka on tehnyt neljässä (4) ottelussa hurjat tehot: 10+7=17 pist/ott 4.25. Saa nähdä pystyykö Habs pysäyttämään tämän loistavan maalintekijän. Habs kuitenkin joutuu koville puolustuksessa, se on selvää kun tämä herra kentällä.

Habs

Habseilla takana viisi (5) ottelua, joista joukkue kerännyt kolme (3) pistettä ja on runkosarjassa sijalla 13. Pelaajaseurannassa on joukkueen kovin pistemies nimeltä Magito, tehoilla 5+3=8 pist/ott 1.60. Magito pelannut joukkueen kaikissa peleissä.

0.01 Aloitusvoitto menee NJD:lle.
0.13 Madden pitää hyvin kiekkoa, syöttää kallehille joka laukoo päin Terpiä.
0.29 1-0 kalleh (0+1) Charge (0+1) Madden (0+1), kalleh laukoo tarkasti maaliin.
0.30 Madden vie aloituksen.
1.03 Magito laittaa poikkisyötön tavoitellen matusowia, tämä ei kunnon laukausta saa kuitenkaan aikaiseksi.
1.28 kalleh laukoo p-pisteeltä, Veivari kuitenkin estää.
1.42 P.Elias laukoo tolppaan, kalleh ei aivan saa kiekkoa sisään.
1.53 Magito ampuu p-pisteeltä hieman ohi maalin.
2.07 kalleh yrittää Terpin ja matusowin välistä ja pääsee kyllä, mutta kiekko jää puolustajille.
2.37 Madden pyörittää aikansa, pelaa Chargelle joka pelaa P.Elias:lle ja tämä laukoo. Maalivahti sylkee ja Madden ehtii reboundiin. Maalivahti jälleen torjuu.
3.36 Madden avaa hyvin kallehille, kalleh kuitenkin pomputtelee ja kiekko Habseille.
4.06 Magito vastaan Charge, Charge hoitaa helposti.
4.21 kalleh saa paikan ja väkisin änkee alueelle. Maalivahti kuitenkin hereillä ja varastaa lavasta kiekon.
4.39 kalleh laukoo hyvin 2 pelaajan välistä, keskelle maalia vain.
4.59 Chargella laukaisu paikka, yrittää syöttää Elias:lle, syöttö ei koskaan lapaan saavu.
5.19 P.Elias laukoo, mutta maalivahti torjuu hyvin jälleen kerran.

Saves: 4-8
Poss: 56-43

Ensimmäinen erä päättyy NJD:n 1-0 johtoon, jonka kalleh iski jo erän alussa. kalleh ensimmäisen erän paras pelaaja, pelasi hyvin hyökkäysalueella.

0.01 kalleh vie aloituksen ja pelaa P.Elias:lle.
0.30 kalleh karvaa hyvin kiekon matusowilta, mutta menettää sen.
0.39 Magito yrittää harhauttaa Chargea 1vs1 tilanteessa, Charge hoitaa.
1.22 Charge avaa hyvin kallehille, tämä pelaa Maddenille, joka laukoo p-pisteeltä hieman ohi.
1.41 Elias liimaa hyvin ja ampuu zipin, maalivahti torjuu helpon laukauksen.
2.01 kalleh vs Terp 1vs1 tilanteessa, Terp hoitaa kuitenkin.
2.10 Madden ampuu p-pisteiden välistä, maalivahti torjuu eikä sylje kiekkoa kalleh:lle.
2.45 Elias ampuu Maddenin hyvästä syötöstä tolppaan.
3.40 Madden harhauttaa Habs puolustajat loistavasti, keskittää kalleh:lle, mutta kiekko pomppii ja laukausta ei koskaan synny.
4.07 2-0 P.Elias (1+0) kalleh (1+1) Madden (0+2), P.Elias keskittää Madden:lle. Madden tekee maalin, mutta merkitään kuitenkin Elias:lle. Erittäin taidokas kuvio.
5.17 Madden harhauttaa Habs pelaajista kaksi (2). Syöttää Elias:lle, joka laukoo suoraan. Maalivahti sylkee kulmaukseen.
5.32 kalleh laukoo p-pisteeltä, maalivahti torjuu.
5.59 Magito laukoo vielä, mutta maalivahti torjuu tämän.

Saves: 2-7
Poss: 49-50

NJD edelleen hallitsi otteluita, Madden-kalleh-P.Elias pyöritti hyvin peliä. Charge hoiti hyvin hommansa alakerrassa. Erän paras pelaaja Madden, joka pelasi hyvää peliä jokaiseen suuntaan.

0.01 Aloitusvoitto menee kalleh:lle.
0.08 Madden kaartelee hyvin ja laukoo, mutta ei aivan uppoa tolpan juuresta sisään.
0.26 Elias keskittää hyvin kalleh:lle ja tämä laukoo mutta maalivahti torjuu kuitenkin sen.
0.47 Vaarallinen laukaus p-pisteeltä ja se lähtee kalleh:n lavasta. Hieno pelastus maalivahdilta.
1.39 kalleh yrittää pelata Madden:lle, mutta Terp estää syötön juuri ja juuri.
1.59 Magito laukoo hyvästä paikasta. Charge torjuu helpon näköisesti.
2.24 Terp viivalla, meinaa menettää Elias:lle, joka olisi pelannut kalleh:lle joka oli noussut hieman kärkkymään tilanteessa.
3.11 3-0 P.Elias (2+0) kalleh (1+2) Charge (0+2), kalleh pelaa hyvin maalintakana ja syöttää Elias:lle. Tämä laukoo tarkasti etukulmasta kiekon häkkiin.
4.38 4-0 Madden (1+2) P.Elias (2+1) kalleh (1+3), hyvä laukaus Maddenilta kuvion päätteeksi.
4.55 Madden yrittää kiepauttaa itsensä maalintakaata eteen, maalivahti ottaa kulman hyvin.
5.05 Chargen hyvä poikkisyöttö yllättää Habsin puolustuksen, kalleh laukoo kuitenkin päin.
5.20 Charge pelaa itselleen tyhjän paikan, ampuu kohti tyhjää maalia jossa kalleh kuitenkin edessä.
5.40 kalleh laukoo hyvin p-pisteeltä, maalivahti nappaa kiekon hyvin.

Ottelu päättyy NJD:n 4-0 voittoon. Ottelu käytiin lähinnä Habs päädyssä, mutta välillä hyviä hyökkäyksiä sai Habs aikaan. Charge kuitenkin esti kaiken.
Tuomari: Betrayed
Lisätty: 17.05.2009 22:42