Ajax AmsterdamAjax Amsterdam - NightmareNightmare 1-0

Darp 0+0=0
Jebsu 0+0=0
Naappi 0+0=0
Smuppis 0+0=0

Ajax Amsterdam vastaanottaa kotiareenalleen tällä kertaa painajaismaisen Nightmaren. Ajaxilla takana kaksi (2) ottelua, (1 voitto 1 tasapeli) ja runkosarjan toinen sija . D.Beckham johtaa Ajaxin pistepörssiä (2gp 2+1=3 pist/ott 1.50.) Nightmarella takana kolme (3) ottelua (2 tappiota, 1 voitto) ja runkosarjan 6 sija. Nightmaren kovin pistemies on sml, joka ei ole kentällä. Otetaan siis katsaukseen kovin pisteiden tehtailija NM:ltä joka on kentällä, eli kyseessä on siis Jebsu (3gp 0+3 pist/ott 3), Beckham vs Jebsu siis.

0.01 Letti vs Naappi ensimmäisessa aloituksessa, aloituksen vie Naappi.
0.13 Naappi avaa päin D.Beckhamia, tämä laukoo ennen p-pistettä, mutta Naappi korjaa virheensä.
0.47 Letti saa kiekon maalin takaata ja ampuu päin NM maalivahtia.
1.06 Pulsu yrittää vanhanaikaisella, mutta ei saa häkkiin.
1.33 Darp laittaa poikittaissyötön Naapille, tämä kuitenkaan ei ehdi vetämään ja kiekko mokelle.
1.54 D.Beckham vs Naappi 1vs1 tilanteessa, Beckham ampuu ja Naappi ehtii väliin.
2.01 offside by Nightmare
2.02 Aloituksen vie Jebsu, mutta hetken päästä kiekko Letti:llä.
2.25 Darp yrittää laukausta hyvästä paikasta, Masta pääsee zippaamaan kiekon pois.
2.50 D.Beckham avaa Pulsulle, tämä kuitenkin jäätyy ja kiekko Jebsulle.
3.52 Naappi avaa Jebsun 1vs1 tilanteeseen Mastaa vastaan, Masta kuitenkin hoitaa huolella tilanteen.
4.25 Naappi yrittää ampua tyhjiin, Beckham ehtii juuri ja juuri mailansa kanssa eteen.

Save: 4-2
Poss: 55-44

Ensimmäinen erä päättyy 0-0 tilanteessa, molemmilla muutama paikka ollut. Ajax kuitenkin pyörittänyt peliä, mutta NM yllättänyt vaarallisilla vastahyökkäyksillä. Erän paras pelaaja: Masta; piti huolen että NM ei päässyt 1vs1 tilanteista yllättämään.
0.01 Jebsu vie aloituksen, zippaa kuitenkin Pulsulle ja Ajax hakee heti maalia.
0.15 Kiekko pomppii maalin edessä vaarallisesti, Pulsu-Letti kaksikko yrittää maalia, mutta Smuppis laukoo päätyyn.
0.46 Masta yrittää hyvällä laukauksella yllättää kaikki, ei vain tarpeeksi tarkka.
1.06 Darp yrittää Mastan ohi, tämä varastaa kiekon.
1.19 Letti ampuu p-pisteeltä hyvin, maalivahdin räpylään vain.
1.44 1-0 D.Beckham (1+0), nousee hyvin keskeltä ja laukoo täysillä maalivahdin kainalosta maaliin.
3.00 Letti harhauttaa Smuppiksen, laukoo p-pisteeltä, mutta päin maalivahtia.
4.47 Darp harhauttaa itsensä laukaisu paikkaan, Beckham edessä mailoineen päivineen.
5.51 Beckham pelaa Letti:lle, tämä laukoo p-pisteeltä harmiksi tolppaan.

Saves: 1-4
Poss: 61-38

Toinen erä päättyy, tilanne Ajaxille 1-0. Ottelu ollut edelleen hieman Ajaxille, mitä nyt välillä Nightmare yllättänyt. Jos nyt heräisi se NM ja tekisi ratkaisevat maalit? Erän paras pelaaja: Masta, edelleen pitää hyvin oman tehtävänsä.

0.01 Ajax vie aloituksen, ja aloittaa heti myllyn NM päädyssä.
1.14 Four passes break any defence- toimii Ajaxin kuviona, mutta ikävä kyllä Letti ampuu päin pakkia.
1.38 Pulsu saa hyvän poikkisyötön, mutta ampuu päin mokkea.
3.20 Smuppis ampuu hyvin, mutta Masta blockin kanssa jo puolessa kentässä vastassa.
4.43 Letti ampuu, Jebsu hyvin edessä.

Ottelu päättyy Ajaxin 1-0 voittoon. Beckham teki ratkaisevan maalin, ja ottelu oli sillä selvä, turha sen enempää spekuloimaan. Ottelu oli tasainen ja viihdyttävä jälleen kerran Ajaxilta.

*** Masta: Puolustuspelaaminen oli huippuluokkaa jälleen, ei päästänyt ketään tai mitään taakseen.
** D.Beckham: Voittomaalin tekijä
* Pulsu/Letti: Kaksikko pelasi hyvin yhteen, maalit vain uupui.
Tuomari: Betrayed
Lisätty: 14.05.2009 23:44