Hrew 0+0=0
peipi 0+1=1
Sean 0+0=0
Sydis 1+0=1

Ajax Amsterdam kohtaa nyt Avellino Capellier:in. Ottelusta odotetaan jännittävää ja tasaista, saa nähdä herkutellaanko maaleilla. Molemmilla takana yksi (1) ottelu. Ajax pelasi ensimmäisen ottelunsa tulokasjoukkue Lihapullia vastaan, lopputuloksena 1-1. Avellino taas pelasi ensimmäisen ottelunsa painajaismaista Nightmarea vastaan, ja otti siitä voitin 1-0. Maaleilla ei ole kumpikaan joukkue vielä herkutellut, saa nähdä tuleeko muutosta. Avellino pelasi viime kaudella mestaruudesta, taipui kuitenkin S.S.K:lle ja näin ollen kaulaan hopeamitali. Ajax taas nousi divarin kautta liigaan, saa nähdä miten Avellino vastaanottaa legendaarisen Ajaxin.

Ottelun kokoonpanot
Ajax: D.Beckham, Masta, Sukke, Letti ja Pulsu
AVE: Sean, Davidoff, peipi, Hrew ja Sydis

0.01 Kiekko tipahtaa jäähän hallin katosta ja ottelun ensimmäisen aloituksen vie itselleen Masta
0.24 0-1 Sydis (1+0) peipi (0+1) (Davidoff 0+1), Davidoff pyörittää kulmassa, pelaa vieressä olevalle peipille, joka vetopassilla Sydikselle. Puolustaja laukoo suoraan syötöstä, maalivahti poikittaisliikkeessä, ja veto painuu verkon perukoille.
0.34 1-1 Sukke (1+0) D.Beckham (0+1)
2.11 2-1 Sukke (2+0), maalivahti antaa 2 kertaa reboundin. Toisella kertaa kuitenkin Sukke onnistuu laittamaan kiekon tyhjiin.
3.00 Sydis laittaa poikkisyötön tavoitellen Seania, mutta Sukke ehtii väliin.
4.19 Sukke-Pulsu kaksikko pelaa keskellä Avellinon hyökkäysaluetta toisilleen, laukaus päin Sydistä.
5.12 peipi laukoo hyvän laukauksen, mutta Masta ehtii tällä kertaa väliin.

Saves: 1-5
Poss: 69-30

Ensimmäinen erä loppuu tilanteeseen 2-1. Maaleilla herkuteltiin hyvin jo ensimmäisen 3 minuutin aikana. Kiekko ollut lähinnä Ajaxin pelaajilla, paikkoja ollut kyllä molemmilla.

0.01 peipi vie aloituksen itselleen
0.41 3-1 D.Beckham (1+1) laukoo kulmasta, maalivahti hyppää pois tieltä.
1.45 D.Beckham laittaa kulmasta syötön Sukelle, tämä ei aivan saa mailaa eteen.
2.15 peipi hyvin pitää kiekkoa, laukoo maalille jossa Davidoff maskissa, mutta ei uppoa.
2.45 Sean-peipi kaksikko 2vs1 Mastaa vastaan, Masta sulkee kuitenkin kaikki mahdollisuudet maalintekoon.
5.00 Avellino pyörittää oman aikansa, tarkat laukaukset uupuu.
5.42 Davidoff laittaa loistavan syötön Seanille, tämä kuitenkin ampuu päin maalivahtia.

Saves: 3-0
Poss: 53-46

Toinen erä kääntyi sitten toiseen suuntaan. Avellino rakensi hyvin paikkoja, ja pyöritteli hyvin alueella. Maalit vain jäivät uupumaan. Davidoff pelannut hyvää peliä tähän mennessä, varsinkin tämän erän. Jospa nyt Avellino heräisi ja saisi kiekot maaliin asti jopa. Erätauolla puhutaan paljon kallehista katsomossa.

0.01 Aloitusvoitto menee Hrewille, mutta hetken päästä kiekko on Ajaxilla.
0.19 Masta ampuu viivalta, lipuu tolpan vierestä.
0.39 Sean ampuu p-pisteeltä kohti takakulmaa, jotenkin vain maalivahti on edessä.
00.45 Hrewillä lag, ja pitkät lauotaan ja ottelu jatkuu.
1.14 peipi pelaa Seanille kulmaan, tämä yrittää 3 miehen läpi ja melkein onnistuu. Ajax kuitenkin puolustaa johtoaan.
1.30 Sukke pääsee laukomaan p-pisteeltä, maalivahti kuitenkin venyttää patjansa eteen.
1.55 Davidoffin zippi läheltä siniviivaa, löytää tiensä tolppaan.
2.50 Masta laittaa keskityksen siniviivan läheisestä kulmasta, Sukke melkein saa maaliin laitettua kiekon.
3.30 Sean keskittää Davidoffille, jonka Masta hoitaa hyvin
3.35 Tilanteen jälkeen Masta avaa välittömästi Pulsun 1vs1 tilanteeseen Hrewin kanssa, vetoa ei synny.
5.38 Letti zippaa Pulsun yksin läpi, joka erehtyy kuitenkin ikävä kyllä.

Ottelu päättyy Ajaxin 3-1 voittoon. Maalit syntyivät ensimmäisen ja toisen erän alkuminuuteilla. Muuten ottelu oli hyvin viihdyttävää katsella.

*** Sukke: Teki ratkaisevat maalit Avellinon verkkoon, josta pelaajalle myönnetään ottelun parhaan pelaajan palkinto.
** Masta: Piti huolen että Avellino ei saanut enempää kuin yhden maalin tehtyä.
* D.Beckham: Antoi hyviä syöttöjä, ja teki itse myös yhden maalin.
Tuomari: Betrayed
Lisätty: 13.05.2009 23:02