Höpa 0+0=0
JohnnyBoy 0+1=1
juku 0+1=1
tikru2 2+0=2

Europen kauden aloitus oli synkkä: 2 miinuspistettä kolahti tilille ennen ensimmäistä peliä. Ensimmäinen ottelu päättyi tappioon MK:n vieraana.

Unfot sen sijaan on kulkenut hiukan yli odotusten: neljästä pelistä kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Tästäkö ensimmäinen tappio? Lets see.

1. erä:
1-0 by Endure (Riqu, snipi) || Kiekko pelataan maalin eteen, josta Endure maalivahdin jäätyessä tuikkaa kiekon sisään.

poss: Unforgiven 45%, Europe 54%
saves: Unforgiven 2, Europe 4

Ekasta erästä: Heti ensimmäisestä minuutista lähtien Unfot vyöryttivät hyökkäyksiä toisensa jälkeen Europen maalille. Europen moke kuitenkin kestää, ja Enduren maali viidennellä minuutilla tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Saa nähdä, miten peli jatkuu.

2.erä:
2-0 by snipi (Endure, Riqu) || snipi vetää keskeltä sisään.
2-1 by Hasek (JohnnyBoy) || Hasek vetää b-pisteeltä kiekon maalinedusruuhkaan ja perseiden kautta pomppii sisään.
2-2 by tikru2 || tikru rämpyttää maalin edustalta sisään, jukun MAAGINEN LÄTTY taas asialla!
3-2 by Endure (snipi, Bromand) || Erän toiseksi viimeisellä sekunnilla Endure saa kiekon kaks-ykkösestä keskelle ja vetää varmasti alakulmaan.

poss: Unforgiven 47%, Europe 52%

Tokasta erästä: Tamin vanha sanonta käy toteen: "Jos et tee niin kaveri tekee." Unfoilla läpiajo heti 20 sekunnin jälkeen, mutta juku tuhraa paikan. Snipi viimeisteleekin melkein heti seuraavasta hyökkäyksestä maalin. Hasekin ensimmäinen Kiekkoliigamaali ja tikrun rämpytysmaali toivat Unfot peliin mukaan, mutta Europen tehokas viimeistely vei heidät aina johtoon.

3. erä:
4-2 by Endure (Riqu, snipi) || Endure karkaa läpiajoon ja ampuu kiekon varmasti verkon perukoille.
4-3 by tikru2 (juku, Hasek) || Maalin eteen rämpytystilanne ja tikru2 tällää kiekon verkkoon.

poss: Unforgiven 46%, Europe 53%
saves: Unforgiven 7, Europe 4

Kolmannesta erästä: Enduren mälli oli aikalailla ratkaiseva niitti Unfojen arkkuun. Tikrun maali 20 sekuntia ennen loppua loi vielä lohtua Unforgivenille, mutta se ei riittänyt, vaikka Unfot ottivat maalivahdin pois ja hakivat tasoitusta viidellä miehellä. Europen puolustus kesti ja kaksi pistettä matkasivat heidän suuntaan.
Tuomari: haske
Lisätty: 11.05.2009 21:56