Veivari 0+1=1

1:13 0-1 khalle (Magito, Veivari)
Magito ampuu ruuhkaan ja kiekko pomppii onnekkaasti khallen kautta sisään.

3:33 0-2 Magito (khalle)
khalle ampuu pomppukiekon maalille, jonka moke sylkäisee eteensä. Magito on ensimmäisenä paikalla ja tökkää limpun sisään.

4:59 0-3 Magito (khalle)
Magito saa vapaata väylää nousta keskelle ja ampuu varmasti etukulmasta sisään.

saves: 4/2
poss: 43%/56%

Habs hallitsi ensimmäistä erää, mutta ei kuitenkaan niin ylivoimaisesti kuin tulos antaa ymmärtää. Miehet saivat luotua myös muutamia vaarallisen näköisiä hyökkäyksiä, jotka kuitenkin pysähtyivät habsin tiukkaan puolustukseen.

8:40 1-3 Preda (Def, jäägeri)
Def esittää vanhan kunnon hämylaukauksen jonka jälkeen syöttää vapaaksi jääneen Predan maalintekoon.

saves:1/3
poss:48%/51%

Toinen erä oli tasaisempaa vääntöä, eikä kummallekkaan avautunut merkittäviä tekopaikkoja.

12:10 2-3 Sephirot
Sephirot karkaa habs-puolustukselta heti erän alkuun ja iskee tärkeän kavennuksen.

12:14 3-3 Sephirot (Def)
Lisää kylmää vettä habsin niskaan aivan 3.erän alkuun. Vain 4 sekunttia edellisestä ja Sephirot jälleen pahanteossa.

saves:4/3
poss: 50%/49%

Habs sai hyvin koottua pelinsä kahden pikamaalin jälkeen. 3-3 Tasapeli oli oikeutettu, vaikka varmastikkaan se ei tyydytä kumpaakaan joukkuetta.
Tuomari: ankerias
Lisätty: 10.05.2009 22:46