Cortina 0+0=0
Franco 0+0=0
Loyd 0+0=0
Pude 0+0=0

Unfot pelasi ensimmäisen ottelunsa tasan Ankkoja vastaan. Miten käy toisessa ottelussa? Vastaan asettuu Team SaHaRa ensimmäisen pelin paineet niskassaan. Otteluun...

1. erä:
1-0 by Höpa (Hasek, juku) || Höpa nousee kulmasta ja laittaa kiekon etukulmaan.
2-0 by juku || Myös jukun kulmasta nousu palkitaan. Mies pujottelee pakkien välistä ja moken jäätyessä kiertää hänetkin ja kuljettaa kiekon sisään.

poss: Unforgiven 56%, Team SaHaRa 43%
saves: Unforgiven 5, Team SaHaRa 3

Ekasta erästä: Unfojen kiekollista hallintaa, kuten lukemat (56-43) osoittavat. SaHaRa saa kuitenkin pari vaarallista vetoa mokea kohti, ja Unfojen nollat pitävät lähinnä Unforgivenin Maalivahti-Hasekin ansiosta. Mainitsemisen arvoinen oli varsinkin okenuubin veto neljän minuutin kohdalla.

2. erä:
Ei maaleja

poss: Unforgiven 44%, Team SaHaRa 55%
saves: Unforgiven 4, Team SaHaRa 2

Tokasta erästä: Taas okenuubin vaarallinen veto kahden minuutin kohdalla, Unfojen moke kuitenkin koppaa yrityksen. Unfoilta kolme paitsiota neljännellä minuutilla. Hyökkääjänä normaalisti hyörivä Höpa hoitaa yp:n tontin mallikkaasti. Toisessa erässä ei maalipaikoilla juhlittu ja taululla pysyykin 2-0-luvut. SaHaRan hyökkäyspeli kulminoituu lähinnä okenuubiin Hasekin nollatessa Cortinan totaalisesti.

3. erä:
3-0 by HOUSTON (juku, Höpa) || HOUSTON ja juku pääsevät 2-1:seen ja juku heittää MAAGISEN lätyn Housulle maalin kulmalle ja taululla komeilee 3-0!

Kolmannesta erästä: Joukkueet surffailevat alun, ja Unfojen kolmas maali tappaa pelin kokonaan. Loppu onkin sitten aivan totaalista virkamieskiekkoilua eikä lisämaaleja nähdä. Näin Unforgiven marssii kauden ensimmäiseen voittoonsa maalivahtinsa ansaitun nollan kera. Kolmannen erän notkahduksesta kertoo myös torjunnat.

poss: Unforgiven 58%, Team SaHaRa 41%
saves: Unforgiven 0, Team SaHaRa 7
Tuomari: haske
Lisätty: 07.05.2009 21:59