Kauden 1/09 pronssimatsi alkamassa, Nightmare säväyttää mielenkiintoisella kokoonpanolla Pelijengin normia vastaan, miten käy?

(maaliton)

PJ: saves: 2, poss: 49%
NM: saves: 3, poss: 50%

01.24 1-0 Justi (Arto) - Arton passista Justi esittelee jälleen kerran upeaa laukaisutaitoaan ja siirtä näin ollen Pelijengin johtoon.

02.48 2-0 Arto (-piku-, koksu) - piku keskittää ja Arton törkkää onnekkaasti limpun reppuun.

PJ: saves: 1, poss: 53%
NM: saves: 3, poss: 46%

02.55 2-1 Darp (Jebsu, didi) - Darp luikertelee puolustuksen välistä ja täräyttää kiekon maaliin.

03.37 2-2 Darp (Jebsu) - Tekninen tekee Viitakoskimaista maskia ja Darp laukoo kiekon tolpan kautta maaliin.

05.20 2-3 Jebsu (didi, Darp) - Jebsu pujottelee puolustuksen uuteen uskoon ja vetää kiekon maaliahdin kautta maaliin.

PJ: saves: 2, poss: 52%
NM: saves: 4, poss: 47%

Yhteenveto: Kaksi ensimmäistä erää mentiin Pelijengin komennossa mutta viimeisessä erässä kentällä nähtiin ainoastaan yksi joukkue ja Nightmaren huikean loppukirin ansiosta joukkue nappaa joukkueen historian ensimmäisen mitalin Kiekkoliigassa. Allekirjoittanut onnittelee lämpimästi!

Tähdet:

***Darp - Toi joukkueen mukaan peliin viimeisessä erässä kahdella osumallaa ja oli alustamassa joukkueen voittomaalia, loistelias esitys.

**Jebsu - Oli Darpin parivaljakkona mukana joukkueen jokaisessa osumassa ja oli muutenkin tärkeässä roolissa ylemmän pakin tontilla, hieno esitys häneltäkin.

*Arto - Pelijengistä se joka toi pientä pirteyttä peliin ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittoon.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 13.04.2009 00:28