LihapullatLihapullat - Darra OYDarra OY 3-2

Darkki 1+1=2
Lode 0+2=2
santoz 0+0=0
Xirean 1+1=2

Liigakarsinnan viimeinen kierros siis kyseessä. Ottelusarjassa on pelattu yksi ottelu. Tämä päättyi pullien 2-1 voittoon. LP siis johtaa sarjaa 1-0.

(Tein pidemmän alku puheen, mut en saa kopsattua sitä tähän. :/)

1/3
0:00 Roope vs Darkki alotuksessa. Roope ownas
20sek. LP sai ekan myllytyksen päälle. Lopulta Darkki katkasee ja avaa Darran hyökkäyksen.
***1min 1-0 by yllepa ::kai se oli vanhis.
1min darkki oli lähellä menettää maalin takana.
1.5min Lisbe saa paikan vetää b-pisteelt, mut Darkki koukkii kiken =).
1.5min yllepa pisteelt, mut santoz on hienosti ees.
2min Lisbe yrittää luikerrella maalille, mut ei pääse.
2min Zampou antaa harhasyötön omas pääs Lodelle ja lode pääsee vetämään. Ohi menee...
2min Lisbellä vetopaikka, mut hasekki on hereil.
4min Darkki riistää Roopelta ja avaa hyökkäyksen. Xirean menettää lopult ja LP pääs höökkii x)
4.5min Lisbe melg tg maalin kulmalta.
***5:01 Darkki (Xirean - Lode)::novilla kuulemma. Joq one kai.
5.5min Lisbe yrittää antaa vetopassia maalille yllepalle, mut ylleri ei ihan kerkee.

***LP saves:1 Poss:46%
***Darra saves:3 Poss:53%

2/3
0:00 Darra vie alotuksen.
30sek yllepa yrittää antaa kulmasta vetopassia maalille, mut Darkki on hienosti tiel.
50sek yllepa yrittää vanhaa, mut ei se osaa sitä.
1min Santoz ja Darkki niittaa Lisben nätisti.
1.5min Xirean ottaa violentin.
1.5min Lode saa kiekon maalin edustal, mut zampou vie sen rumasti silt.
2min Lissu ja ylleri pyörittää laidas nätisti kikee .
2.5min Darkki pääsee vetämään, mutta hasekki kerkee eteen!
TRZ sanoo, että 50 KATSOJAA!!!!
3min Roope ei osannu jalkakikkaa ja menetti kiekon.
3min yllepa saa loistavaan paikkaan kiekon ja sielt lähtee kiekko kohti tyhjää nurkkaa. Onneks Darkki kerkee eteen.
3.5min yllepal jälleen vetopaikka, mut Darran mies jälleen edes.
4min Darran avaus ei osu lapaan ja sielt tulee pitkäkiekko.
***4:36 1-2 Xirean (Darkki-Lode) ::Darkki antaa Xirkelle hienosti kulmasta passin. Xirkku pääsee keskelt poikittain liikkuu ja ampuu tyhjään nurkkaan.
5.5min Lodella hyvä paikka vetää, mut Roope vie julmasti kiekon.
5.5min Lisbe vetää kaameen tykin vähän ohi.
5.5min Roope antaa kauniin zipin maalin kulmalle Lisbelle. Lisbe vetää, mut haskekki kerkee eteen.

***LP saves:2 Poss:40%
***Darra saves:1 Poss:59%

3/3
0:00 Lode vs Roope alotukses. Lode vie
***1:09 2-2 by yllepa ::Justia lainaten "taasko veivas vanhiksen"
1.5min Darralla pari hyvää paikkaa. mm.Darkki ja Lode pääsee vetämään.
3min Lode katkasee LP:n passipelin ja nostaa Darrat hyökkäykseen.
3min yllepa pääsee nousee laidasta ja antaa passin viereen roopelle. Roope vetää, mut ohi.
3.5min Lode nousee laidasta ja vetää b-pisteen tuntumalta, mut heikko veto ja iisi saada kii.
3.5min Lisbe kikkailee ittensä laidasta ja vetää tykin mut haske torjuu.
4min yllepa vetää kaukaa mut iisi työ hasken torjua.
4min Darkki nousee ja vetää kovaa mutta päin Roopea.
4.5min Lisbe vetää omasta päädystä maalille.
5min Zampou tg paitsion xd
5.5min Lisbe vetää kaukaa ja yllepa pääsee melkeen irtokiekkon ku haske sylkee.
5.5min yllepa pääsee menlkeen sujauttamaan itsensä maalille ja tyrkkäsee kign kulmasta sisään. haske oli kuitenki hereil.

***LP saves:3 Poss:55%
***Darra saves:4 Poss:44%

1.Jatkoerä
0:00 Darra ownaa alotuksen.
***0:12 1-0 Roope (yllepa - Lisbe) ::Lissu riistää ja passaa yllepalle. Yllepa antaa sit passin vierelle Roopelle ja ropsu vetää kauniin kudin kaukaa sisään.

OTTELUSTA:
HUH HUH! Olipa jännä matsi. Molemmilla oli paikkoja. Darra pelas hyvää kiekkoa kaksi ekaa erää. Kolmannessa erässä pullat haki aluksi kovaaa tasoitusta ja lopussa he haki kovasti voittomaalia. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla tasan. Jatkoaika oli lyhyt. 12sek ja ekasta paikasta kiekko reppuun. Parempi voitti, kts gg.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 12.04.2009 21:47