S.S.K.S.S.K. - Avellino CapellierAvellino Capellier 4-0

Hauer 0+0=0
Sean 0+0=0
Sydis 0+0=0
weza 0+0=0

Ratkaiseva finaali käynnistyy, otteluvoitot tasan 2-2 eli tässä ratkeaa kauden 1/09 mestaruus.

hari-scott-pönssi-jakurri
sydis-davi-sean-weza

0.17 jasso by Avellino
2.16 Sydis laukoo viivalta, mutta veskalla ei ongelmia vedon kanssa.
3.44 scott ampuu omasta päästä, veskalta ilmiömäinen torjunta :)
3.53 icing by Avellino
4.46 Sean ampuu pienestä kulmasta, kiekko kimpoaa puolustajasta Davidofille, veska on jo maassa, mutta Sissien puolustus harin johdolla blokkaa vedon.
5.56 hari ampuu tulisen kudin suoraan syötöstä b-pisteen kaarelta, mutta veska torjuu vaivoin. Erän paras maalipaikka.

torjunnat 1-2 hallinta 58-41

Tarkkaa ja tasaista peliä, kuten tässä vaiheessa odottaa sopiikin. Yksi erittäin hyvä maalipaikka erässä siunaantui harille aivan viime sekunneilla, mutta Avellinon maalivahti pystyi torjumaan tulisen kudin.

6.06 jakurri rynnii aloituksesta ja pelaa pönssille vetopaikan erinomiasesta paikasta, mutta veto suuntautuu päin maalivahtia.
7.19 1-0 Scott (hari, pönssi) Scott nousee b-pisteen kaarelle ja ampuu komean kudin etuyläkulmaan.
8.04 icing by Avellino
8.21 jasso by S.S.K.
8.40 2-0 Scott (JaKurri) Scott ampuu melko kaukaa, veska saa räpylän väliin, mutta kiekko liukuu yli maaliviivan.
9.14 JaKurri ampuu pienestä kulmasta tolppaan saatuaan passin maalin takaa.
10.20 Scott ja Pönssi 2vs1 tilanteessa, Sydis hoitaa nätisti.
10.47 jasso by S.S.K.

torjunnat 2-3 hallinta 56-43

Sissien erä, kuten tulostaululta voi huomata. Avellinolla oli erittäin suuria vaikeuksia päästä pois edes omalta alueeltaan ajoittain.

Katsojia erän alussa 225.

13.36 Sydis ampuu viivalta, kiekko pysähtyy pelaajamuuriin, josta weza saa kiekon yksin maalin edessä -> *** violent behavior by weza
13.48 Sydis ampuu maskin takaa, veska torjuu
14.50 Pönssi puolittain läpi, veto b-pisteeltä veskan syliin.
16.30 icing by Avellino
16.44 3-0 Pönssi – karmea harhasyöttö omalla alueella ja Pönssi ratkaisee ottelun ampumalla ylänurkkaan.
17.07 4-0 Scott (JaKurri) nätti lätty maalille, Scott viimeistelee hattutemppunsa.
17.30 hauer hyppää kaukaloon laganneen Avellino-pelaajan tilalle
17.53 kiekko käy Avellinojen maalin tolpassa
17.59 kiekko käy Sissi-maalin tolpassa

torjunnat 1–3 hallinta 50–49

Erän alussa Avellinot sai paineen Sissien päätyyn, mutta Sissien puolustus kesti, ja erän puolenvälin jälkeen Avellinolta alkoi usko loppua. Kaikin puolin hieno peli ja oikealle joukkueelle meni mestaruus, melko huikeaa oli Sissien puolustaminen. Onnittelut molemmille joukkueille menestyksekkäästä kaudesta!