Hauer 0+0=0
Sean 0+0=0
Sydis 0+0=0
weza 0+0=0

Dodii elikkäs ensimmäinen ottelu tämän kauden finaaleista alkamassa. Vastakkain asettuvat S.S.K. ja Avellino Capellier. Molemmilla joukkueilla on erittäin hyvä puolustus sekä hyökkäys. Luvassa siis erittäin tasainen ja kovatempoinen ottelu. Molempien leiristä löytyy maajoukkuepelaajie niin puolustuksesta kuin hyökkäyksestäkin. SSK:n tärkeimmiksi pelaajiksi muotoutuu luultavasti hari ja Pönssi ja aveilta Davidoff ja Sean. Hari lupasi ennen alkua tehdä pari byyrii. Saapi nähdä kuinka käy...

1. ERÄ

Alussa lievää haparointia pelissä. MOlemmilla joukkueilla passit eivät tunnu menevän perille. Alkukankeutta, mutta toivotaan että molempien osalta peli lähtisi rullaamaan ja saataisiin katsella viihdyttävää laatukiekkoa.

Ajassa 3:20 hari pääsee yrittämään maalintekoa. Ei maalia. Hetkeä myöhemmin Scott tykittää b-pisteen tuntumasta, mutta veto kilahtaa tolppaan. Davidoffilta muutama vaarallinen veto, maalivahti pomputtaa, mutta ei maalia. Pönssi pääsee koittamaan muutama sekunti ennen loppua, mutta maalivahti seivaa.

Ensimmäinen erä varsin tasaista vääntöä. Pari ensimmäistä minuuttia molemmilta koneen lämmittelyä. Erityisesti SSK pääsi erän lopussa kiinni pelin juoneen ja sai luotua muutaman vaarallisen maalipaikan. Avellinon maalivahti oli kuitenkin hereillä.

*** SSK saves: 3, poss: 50%, points: none
*** Avellino Capellier saves: 6, poss: 49%, points: none

2. ERÄ:

Toiseen erään lähtee Avellino varmasti parantamaan peliään SSK:n jatkaessa lähestulkoon siitä mihin ensimmäisessä erässä jäi. Nähtäväksi jää kumpi ottaa kentän haltuunsa. Tuomarin onneksi ei häiriköitä katsomosta löytynyt ja kick nappulaa ei tarvinnut kuluttaa kuin yhden kerran.

Ajassa 0:45 Scott syöttää JaKurrille joka pääsee vetämään hyvästä paikasta, mutta jälleen avellinon molari hereillä. Ovatko he kenties palkanneet Tarkin maalille?

*** 1-0 by Pönssi (1+0) Scott (0+1) JaKurri (0+1)
Ajassa 5:20 Pönssi pääsee varsin läheltä vetämään ja enää ei avellinon molari kestä. Ehdottoman ansaittu maali.

Myös toinen erä meni SSK:n nimiin. Siitä kertoo mm. se, että SSK:n molarille ei tullut yhtäkään torjuntaa. Viimeiseen erään Avellinot lähtevät kiivaasti hakemaan tasoitusta ja varmasti myös johtomaalia. SSK taas pyrkii pitämään johtonsa ja varmasti pyrkii myös lisäämään sitä. Saa nähdä kuinka käy...

3. ERÄ:

Avellinot selvästi piristyi tauolla ja aloitti sähäkästi ensimmäisen erän. Heti muutamaan ensimmäiseen minuuttiin mahtui muutama vaarallinen hyökkäys, mutta maali ei syntynyt.

*** 2-0 by JaKurri (1+1) Pönssi (1+1)
Taas oli tuomari nukuksissa eikä nähnyt maalia. Joka tapauksessa SSK lisäsi johtoaan ja köysi avellinon kaulan ympärille senkuin kiristyy.

*** 3-0 by Pönssi (2+1) JaKurri (1+2) hari (0+1)
harilla kiikarit rikki. Avellinot otti moken pois ja SSK rankaisee välittömästi.

Avellinot olivat varsin vaisuja eikä saaneet oikein hyökkäyksiä aikaiseksi. SSK sen sijaan oli erittäin vahva ja pelasi rohkeasti hyökkäyksessä ja se näkyy tuloksessa. Otteluvoitot nyt 1-0 SSK:lla ja alkaa avellinon takaa-ajo.