Sydis 0+0=0
weza 0+0=0

ENNAKKO
Pelijengi vs Avellino Capellier 0 - 2(0-1, 1-3)
Alkamassa on Avellino Capellierin ja Pelijengin välinen 3.välieräottelu. Ensimmänen välieräottelu oli vähä maalinen ja tasainen. Ottelu ratkesi kun ******* SENSUROITU ******** weza pääsi hassuttelemaan ottelun ratkaisu maalin vanhanaikaisella. Toisessa välieräottelussa syntyi maaleja hiukan enemmän. Toisessa erässä neljän minuutin kohdalla Davidoff saa kiekon ja hieman tuurilla hän sai hyvän vetopaikan. Tunnetusti Doffi ei semmosesta paikasta kuC, joten AC meni johtoon. Aivan erän viimeisillä sekunneilla lasse89 saa tuurilla kiekon itselleen ja hän pääsee puolittaisesta läpiajosta tykittämään kiekon kauniisti maalivahdin taakse ja pj nousi tasoihin. Ratkaisumaali syntyi viimeisen erän alkupuolella. Davidoff pääsee toistamiseen vetämään hyvästä paikasta ja Avellino meni 2-1 johtoon. Ottelun loppu puolisko oli ilman maalivahtia pelanneen pelijengin hallinnassa. Avellino teki kuitenkin viellä yhden maalin. Sean pääsi vapaaksi ja jopa hän osuu tyhjään maaliin.

Odotettavissa on siis jännittävä ja huippu tasaista ottelua. Ottelu sarjassa tuskin tullaan kertaakaan mässäilemään maaleilla, sillä vastakkain on runkosarjan kaksi vähiten maaleja päästäneet joukkueet. Pelijengin paras pistemies playoffeissa on äsäskoosta hankittu lasse89 (7gb 6+3). Avellinon paras pistemies on Sean (7gb 5+6).

1.Kierros
Ensimmäisellä kierroksella Pelijengi kaatoi Kauhavan. Kauhava sai haastettua todenteolla vuoden takaisen mestarin. Ensimmäinen ottelu päättyi kauhavan 3-6 voittoon. Toinen ottelu olikin KVA:n ylivoimainen näytös. Kauhava voitti sen numeroin 5-0. Sitten alkoi Pelijengin uskomaton kiri. Koksu piti kolme ottelua putkeen kauhavan tähtiä nollilla ja nosti joukkueensa välieriin.

Avellino sen sijaan kohtasi edes kausien vakijo menestyjän ja parin kauden takaisen mestarijoukkueen Kouvola Sabreksen. Ottelu sarja olikin odotetusti jännittävä ja tasainen. Ensimmäinen ottelu päättyi KS:n 3-1 voittoon. Toisessa ottelussa Avellino ryhdistäytyi ja vei ottelun numeroin 2-4. Kouvola oli kolmannessa ottelussa jälleen niskan päällä. Ottelu päättyi heidän 2-1 voittoon. Neljännessä ottelussa Hrew lahjoitti kaikille kouvolan pelaajalle kiikarit ja AC voitti 0-3. Ratkaisevassa viidennessä ottelussa Sean ja weza vei Avellinon välieriin numeroin 1-3.

Historia:
Tämä ei tosiaankaan ole ensimmäinen kerta, kun Avellino ja Pelijengi kohtaavat toisensa tärkeässä ottelussa. He kohtasivat toisensa viimeksi alkukautena pelatussa kiekkocupin finaalissa. Siellä Pelijengi vei pidemmän korren. Entäs muistaako kukaan viime kauden finaali kaksikkoa? No pelijengi ja avellinohan siellä oli taistelemassa kiekkoliigan herruudesta. Tällä kertaa he ottavat mittaa välierissä ja vain voittajalle on paikka finaalissa. Avellinolla on ottelu pallo, mennääns kattoo miten he sen pelaavat.

VEIKKAUS:

DODIIN, nyt otteluun:

1/3
0:00 Justi - weza, Justi vie.
12sek. Sean saa ekan vetopaikan. koksu on kuitenkin edessä.
25sek. lasse maalin takana... Antaa PWNAGErille maalin eteen. PWNA menettää Hauerille.
1min PJ Hyökkää. Lopulta koksu passaa Seanille. Sean menettää, ja PJ saa jälleen hyökkäyksen.
1.5min AC pääsee hyökkäämään. weza ja sean pääsee laukomaan pariin kertaan.
2min weza pääsee vetämään p-pisteeltä.
2min weza yrittää antaa veto passia maalille tulevalle Seanille.
2.5min Justi vetää maalille, jossa PWNAGEr tekee hyvää maskia. Veto kolahtaa kuitenkin Hauera heduun.
3min Justi nousee laidasta. Hauer ja weza riistää ja nostaa AC:n hyökkäykseen.
3.5min Sean pääsee laukomaan tulisesti kohti nurkkaa.
3.5min Hauer pääsee kokeilemaan laukaustaan... Ei c mee. Katsomosta kuuluu Davidoffin syvä huokaus.
4min kiekko pyörii keskikentällä. Molemmilla vaikeuksia nousta siniviivan yli.
4.5min Sydis vetää pitkän ku pj painostaa.
5min koksu pääsee avauksesta hyvään vetopaikkaan.
5min Sydis passaa wezan läpi. wezan veto kopsahtaa haskeen, mut irtokiekosta weza yrittää saada viellä sisään. Ei c mee...
5.5min Sean yrittää antaa maalille vetopassia, mut hauer ei kerkee ajoissa tilanteeseen.
6min Hauer vetää seanin syötöstä kovaa, mutta veto osuu eteen tulevaan PWNAGEriin.

***PJ saves:2 ,Poss:50%
***AVE saves:0 ,Poss:49%
ERÄSTÄ:
PJ oli aluksi ehkä hieman niskan päällä. Avellinolla oli vaikeuksia päästä kunnollisiin hyökkäyksiin. Loppu erässä AVE pääs peliin paremmin mukaan ja sai pari hyvää tilannetta. wezan läpäri oli ehdottomasti erän paras maalipaikka.

2/3
0:00 Justi - sydis -Justi vie voiton.
13sek. Sean pääsee vetämään tulisesti kohti maalia.
30sek. Hauer yrittää pistää kaukaa vedol sisään, mut ei c mee :P
1min Justi ja koksu niittaa yhdessä Hauerin ja riistää kiekon niinq rosvo lapselta tikkarin.
1.5min Molemmilla vaikeuksia saada kunnollista hyökkäystä aikaseksi.
2min Sean passaa kulmasta wezalle. weza laukoo, mut hasekki on tolpalla vastassa.
2nub kiekko AVEn päädyssä. Sydis avaa suoraan Artolle lapaan ja PJ sai yv tilanteen päälle. Lopulta sydis pelastaa.
2.5min koksu yrittää antaa roikun kärkkyvälle lasselle. avaus menee pitkäksi.
3min Hauer antaa kulmasta korkeen passin maalille Seanille. Passi menee yli...
3.5min Justi pujottelee keskikentällä hienosti pari aven pelaajaa.
4min Sean vetää tulisesti maalille. Haske torjuu, mutta Hauer ja weza yrittää saada irtokiekkoa sisään. Lopulta Sean meinaa saada sen, mut eiii ihan :P
5min PJ:llä ongelmia saada kunnollista tilannetta aikaseksi. Sydis ja hauer puollustaa hyvin.
5min sydis laukoo kovaa, mut veto osuu artsiin ja kimpoo siitä koksulle.
Asthon riemuitsee maali ilottelusta.

***PJ saves:3 ,Poss:45%
***AVE saves:1 ,Poss:54%
ERÄSTÄ:
Tää oli hieman Avellinon erä. Sydis pelaa jälleen huikeeta peliä ja suurin osa pj:n tilanteista päättyi nopeasti. Erässä ei nähty erityisen hyviä maalipaikkoja.

3/3
0:00 lasse89 vs weza - lasse voittaa.
30sek. Sean kolistaa tolppia! Eka Hauer vetää, mut veto osuu Artoon. Artolta kig kimpoaa Seanille joka vetää kohti kulmaa.
1min Hauer saa paikan vetää, mutta veto on surkea ku koksu koukkii niin törkeen kovaa :P
1.5min Arto vetää kaukaa ja kovaa. lasse89 tekee hyvää maskia. Veto osuu kuitenkin wezaan.
2min Sean pääsee laukomaan viivalta. Maalilla ei oo maskia, joten hasekilla on iisi työ ottaa koppi.
2.5min Sean riistää PJ:n pääs artolta ja yrittää wanhaa. Ei c kuitenkaan tee...
3min Hauer yrittää antaa laidasta vetopassia maalille wezalle. Ei onnistu.
3min Arto vetää kaukaa AVEn päätyyn. Haske torjuu eteensä lasselle ja lasse yrittää vetää avonaisesta kulmasta 1-0 johtomaalin, mut ei onnistu siinä ku Hauer on edessä.
3.5min lasse89 vetää tulisesti kaukaa. Molke torjuu jälleen.
5min koksu avaa lasselle nätisti. Sydis vie kuitenkin kylmästi kign.
5min jälleen sydis vie lasselta kiekon.
5.5min weza tekee maskia ja sydis pääsee kokeilemaan vetoa viivalta. Ei c onnistu ku arto on ees.

***PJ saves:3 ,Poss:44%
***AVE saves:3 ,Poss:55%
ERÄSTÄ:
Tasainen erä. Kummatkaan ei saanu yhtään kunnon hyökkäystä aikaseks. Molemmat pelas todella hyvin omassa päädyssä.Ottelu oli odotetusti todella tasainen. Nyt mennään katsomaan, että montako jatkoerää tarvitaan näiden välien selvittelyyn.

Laukaukset: PJ 4-8 AVE

1.Jatkoerä
0:00 Justi vs Hauer - Hauer vie voiton :P
30sek. lasse89 passaa keskeltä tulevalle PWNAGErille. PWNAn veto menee hiukan ohi.
50sek. Sean passaa maalille wezalle. Melkeen avopaikasta weza ei saa sisään!
1min Justi yrittää veivata nurkasta sisään... Ei onnaa.
1.5min Hauer vetää tulisesti kohti PJ maalia. Ei oo maskia, niin ei c mee.
1.5min Justi antaa paukkua, mutta tälläkään kertaa maalilla ei oo maskia, joten hasekilla helppo työ ottaa kii.
2min Sean yrittää antaa nurkalle wezalle vetopassia. ei osu lapaan...
2.5min lasse89 liimaa kiekkoa kolmen AVE pelaajan keskellä. Lopulta lasse pistää kiken taskuun ja ottaa sen sieltä ja vetää kohtu nurkkaa. Veto osuu sydikseen :P
3min PJ:n päädyssä nurkassa Sean ja weza haastaa kolme pj:n miestä. Lopulta koksu riistää kiekon ja avaa PJ:n hyökkäykseen.
3.5min Hauer passaa maalin edes Seanille. Sean antaa takas maalille ja Hauer pääsee vetämään. Veto osuu keskelle haskea.
4min Justi avaa lassen melg läpi.
4min lasse riistää Seanilta PJ:n s.viivalla ja yrittää nousta laidasta. Matka päättyy Haueriin.
4.5min weza vetää maalille. Ei mee, mut Hauer yrittää pistää viellä irtokiekon sisään... EI sekään mee.
Davidoff huakailee ku ei mee...
Hrew kans :P
5min PWNAGEr antaa zipin maalin kulmalle lasselle. Lasse saa vedettyä kiekon päin tyhjää maalia. TOLPAT KOLISEE!!! ei se suostu mennä.
-piku- herää kans katsomos...
5min sydis avaa wezan selkään ja lasse89 saa avattua PJ:n hyökkäykseen. Aika loppuu silti kesken.

***PJ saves:5 ,Poss:49%
***AVE saves:1 ,Poss:50%
ERÄSTÄ:
Molemmilla oli paikkansa. AVE sai ehkä hieman enemmän paikkoja, mutta ei se suostu mennä. Erän ja koko ottelun paras paikka tarjoituis lasselle, mut ei ole pojalla tuuria mukana. HARMI!

2.Jatkoerä
0:00 koksu vs sydis -Tasainen alotus. Vaig sanoo kumpi vei :P
15sek. weza pääsee vetämään, mut sivurautoihin menee.
Asthon huutaa pelin ekat kannatus huudot.
Davidoff jatkaa
lumpsa sortaa...
1min lasse89 vetää ja puoli maalia tyhjänä. Sean hoitaa tilanteen :P!
1.5min Sean pääsee kokeilemaan pisteeltä. Ei se mee!
1.5min wezan nousu loppuu koksuun...
2min weza yrittää pujotella PJ:n pakkeja, mut ei onnistu siinä.
2min Sean antaa keskelle Hauerille. Hauer vetää tulisesti ohi.
2.5min weza yrittää nousta maalille, mut matka tyssää Justiin ja koksuun.
2.5min weza ottaa violentin.
2.5min weza vetää tulisesti, mutta ohi.
3min weza vetää päin artoa punakaarelta.
3min lasse ja justi vs sydis ja Hauer. Hauer vie pidemmän korren tällä kertaa.
***3:34 1-0 by Justi (Lasse89 - Arto) ::RATKAISU TAPAHTUI!!! Arto avaa laidasta nousevalle Lasselle. Lasse89 ja Justi pääsee 2vs1:seen sydistä vastaan. Parit jalkakikat ja sit veto keskeltä tulevalle Justille. Justilla on helppo työ iskeä nurkasta sisään!

***PJ saves:2 ,Poss:55%
***AVE saves:0 ,Poss:44%
ERÄSTÄ:
HUH HUH... Olipa erä! wezalla oli puoli tusinaa vetopaikkoja, mutta ei se suostunut nyt mennä. Lopulta Lasse89 ja Justi pääsi 2v1:seen ja ottelu sai hienon ratkaisun.

***Justi
**Koksu
*Sydis

Olipa siinä mahtava välierä kamppailu! Pakit pelas loistavasti tänään. Molemmilla oli kuitenkin paikkoja ratkaista ottelu jo aikasemminkin. lasse89 korvasi tolppa kutinsa hienolla passilla. Ottelusarjan tilanne on nytten AVEn hyväksi 2-1. Tasainen ottelusarja saa jatkoa ainakin viellä yhden ottelun verran. Näkemiin beibet, nähdään ens matsin aikana.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 05.04.2009 22:46