Larionov 0+0=0
Lius 0+0=0

ENNAKKO

Lihapullat vs Vastarannan Kiiskit

Lihapullat oli odotetusti runkosarjan ykkönen. Kuitenkin se tapa jolla lihapullat pelasi oli pienoinen yllätys. Lihapullat hävisi koko kauden aikana vain kerran. Pullat lopettivat runkosarjan kymmenen ottelun mittaiseen voittoputkeen. Runkosarjassa lihapullien paras pistemies oli pistepörssinkin voittanut Lisbe. Liigakarsinnoissa Lihapullat ovat jatkaneet ylivoimaisiaan otteitaan. Ensimmäisellä kierroksella pulla lauma kaatoi yhden kauden liigassakin pelanneen Genesiksen suoraan kolmessa ottelussa. Genesikselle kyyti oli kylmää, sillä kolmen ottelun maali ero oli huikeat 29-5 Lihapullille. Lisbe teki huikeat 27 tehopistettä kolmessa ensimmäisessä ottelussa ja yllepa teki 23.

Vastarannan kiiskit sijoittui yhdeksänneksi runkosarjassa. Loppukaudesta VK sortui viiteen häviöön ja yhteen tasapeliin, jonka takia he tippuivat aivan terävimmästä kärjestä. Runkosarjassa Desed nakutteli tutusti huikean määrän pisteitä. Liigakarsitojen ensimmäisellä kierroksella Vastarannan kiiskit kohtasivat Europen. Ottelu sarja Europea vastaan oli tasainen ja jännittävä. Kiiskit ratkaisivat voiton vasta viimeissä ratkaisevassa viidennessä ottelussa. Tähän asti liigakarsinnassa kiiskien parhaimmiksi pistemiehiksi ovat nousseet Larionov ja Lius yhdellätoista tehopisteellään.

Puollustus:

LP: Lihapullat hankkivat kesken kauden kaikkien yllätykseksi Pzi-nimisen puollustajan. Pzi on osottautunut Lisben puheitten tasoiseksi mieheksi. Tähän asti Pzi on pelannut 15 liigaottelua ja hän on hävinnyt niistä ainoastaan yhden. Pullilla on myös toinen erittäin kova alempi puollustaja eli Zampou. Parin kauden takainen värväys on joutunut kakkos miehen rooliin. En sitten tiedä onko tämä miehen oma päätös, sillä mies on vähentänyt pelaamistaan roimasti. Pullat ovat tähän asti pärjänneet hyvin yhdellä ylemmällä pakilla. Pullien diktaatturi roope on moneen kertaan palkittu supertähti. Roopella on taitoa iskeä upeita maaleja, mutta hän pelaa myös loistavasti omassa päässä.

VK: Kiiskien miehistö on itselleni hiukan tuntemattomampi. Kuitenkin sieltä löytyy kovia pelimiehiä. HautausmaaTarkistajista värvitty Sul0 on tärkeissä peleissä tottu näkemään kiekon ja oman maalin välissä. Sul0 on myös kohtuullisen hyvä iskemään maaleja. Siitä kertoo ensimmäisellä kierroksella tehdyt kaksi maalia. Cream on toinen VK:n alemmista pakeista. Cream on pelannut koko liigauran uskollisesti samassa jengissä. Cream on tainnut joutua kakkosmiehen rooliksi näissä karsinnoissa, mutta mikäli Sul0a ei kentällä näy niin Cream on oikeamies pakin tontille. Lius on VK:n ainut kokoonpanossa oleva ylempi puollustaja. Lius on tunnettu pistenikkarina. Yksi varteen otettava mies, kun kaivataan ratkaisuja!

Hyökkäys:
LP: Lihapullilla on selvästi divarin paras hyökkäys kalusto. Lisbe, yllepa ja Rece ovat esittäneet huikeita otteita koko kauden ajan. Liigakarsinnassa Rece on joutunut penkki mieheksi, mutta mikäli miestä tarvitaan kentällä niin varmasti tulosta tuloo kovaan tahtiin. Runkosarjassa Rece nakutti kahdeksassa ottelussa 22 pistettä. yllepa jatkaa divarissa siihen mihin hän paaneissa jäi. Pisteitä satelee huikeeseen tahtiin. Runkosarjassa yllepa iski 20-ottelussa 69 tehopistettä. Liigakarsinnassa yllepa on tähän asti pelannut kaikissa genesis sarjan kolmessa ottelussa. Näissä hän iski 23 pistettä. Lisbe oli runkosarjassa täysin pitelemätön. Hän iski 21:ssä ottelussa 81 tehopistettä. Liigakarsinassa tehot ei ole loppuneet. Lisbe on oikeastaan vaan lisännyt tahtiaan. Kolmessa genesis ottelussa lisbe teki 27 pistettä.

VK: Kiiskeillä on myös kolme todella kovaa hyökkääjää. Desed, Osmond ja Larionov. Desed on nakutellut viittä kymmentä pistettä/kausi. Tällä kertaa tilille rapsahti 72 tehopistettä ja pistepörssin vitos tila. Osmond pelas todella vähän tällä kaudella. Vain viisi ottelua, mutta niissäkin hän tehtaili 27 pistettä. Osmondia ei ole Europe sarjassa näkynyt, joten hänen nyky kuntonsa on pienoinen kysymys merkki. Larionov on pelannut elämänsä kauden. Hän pelasi runkosarjassa 18 ottelua ja teki niissä 37 pistettä. Larionov merkkautti europe sarjassa tililleen yksitoista pistettä..

1/3
Heti alkuun pullat tekee taktisen ja pistää Lisben yp:ks.
12sek. yllepa pääsee ekaan vetopaikkaan, mutta Lius on tiellä.
30sek. Rece pääsee lisben syötöstä vetämään. Hasekki vetää pidemmän korren.
1min yllepa passaa Recelle ja Rece vetää tulisesti päin liusia.
1.5min Larionov yrittää antaa maalilla vapaana olevalle liusille, mutta Pzi katkasee ja avaa pullien hyökkäyksen.
1:43 icing by Kiiskit
2min Pullat pyörrittää kauniisti kiekkoa kiiskien päädyssä.
2min Desed pääsee katkaisemaan pullien hyvän syöttelyn.
***2:32 1-0 by yllepa (Rece - Lisbe) ::Rece antaa poikittais passin yllepalle, joka saa hyvällä kudilla kign reppuun.
3min Lisbe vetää tulisesti.
4min Rece antaa yllepalle hyvän passin ja yllepa vetää mut ei c mee.
4.5min Rece vetää ja yllepa pistää reboundia sisään. Lopulta Rece pääsee viel vetämään mut Desed pelastaa maaliviivalla.
5min Rece antaa kauniisti yllepalle maalille vetopassia mut apelly ei aivan yllä kiekkoon.
***5:13 2-0 by Lisbe (Rece)::Rece antaa lissulle, joka vetää punakaarelta sisään.
5.5min yllepa jättää kauniisti Recelle, jonka veto on huono ja haske torjuu.

LP saves: 1, Poss:68%
VK saves: 5, Poss:31%

ERÄSTÄ:
Olipa myllytystä. Laukaukset meni lihapullien hyväksi 7-1! Pullat sai kauniisti syöteltyä kiiskien alueella. Pari hienoa maalia ja tilanne 2-0. Scott ihmettelee kiiskien hyökkääjien rynnimistä omalla alueella...

2/3
6sek. Lihapullat soittaa hätänumeroon ja lyö pitkää.
15sek. Käytän luonnottomia voimiani ja monotan Cramin pois mummon pullakeitto-areenalta.
26sek. Lisbe ja Rece käy vaihdos kiristämässä luistimiaan ja Larionov käy pesemässä hampaat.
32sek. Desed osaa tän pelin salat ja vetää kuudennen pitkän 30sekunnin aikana.
35sek. yllepa kyllästyi ja teki lagin. Ei vaan... Desed jatkaa pitkän vetämistä.
49sek. Cream palaa vessasta ja peli saakoon jatkua.
1min Pzi pääsee vetopaikkaan, mut ei tee ku Cream on edes.
1.5min Lius riistää yllepalta kiekon.
1.5min Rece pääsee vetämään tulisesti kohti tolppaa, mut ei c suostu mennä.
2min Pullilla jälleen hyvä hyökkäys ja Rece pääsee vetämään jälleen, mutta tälläkin kertaa hasekki vetää pidemmän korren.
3min Lisbe ja yllepa maalilla taistelemassa kiekkoa sisään, mut ei se mee.
3min Rece pääsee vetämään jälleen, mutta hasekki on taas tiellä. Kiekko lipeää viellä vaarallisen näköisesti kohti yllepaa, mutta yllerikään ei saa kosketusta.
4min Cram pakotti pullat vetämään pitkää.
4min Larionov pääsee vetämään, mutta isopää Lisbe on tiellä.
4min Kiiskit saa ekan hyvän hyökkäyksen, mutta se loppuu lyhyeen, kun lisbe riistää.
4.5min Recellä hyvä paikka maalilla, mut ei saa kunnon laukausta aikaan.
5min Yllepa passaa hienosti taakse, mutta Rece ei taaskaan osu kunnolla!
5.5min Desed antaa hienosti Creamille viivalle ja sieltä lähtee vaarallinen kuti.

LP saves: 1, Poss:56%
VK saves: 7, Poss:43%

ERÄSTÄ:
Alku hässäkän jälkeen lihapullat sai nopeasti otteen pelistä. Laukauset meni jälleen 7-1 pullien hyväksi. Tällä tavalla ei Kiiskit tätä peliä voita. Rece on kyll harvinaisen huonolla pelipäällä tälläkertaa. Paikkoja on ollut, mutta ei näytä maistuvan. Ehkä ens eräs rytisee, no se jää nähtäväksi.

3/3
15sek. Lius antaa hienosti Larionoville passin maalille, mutta Lisbe onkin sitten Larin kudin edessä.
30sek. VK on paitsiossa
***1:00 3-0 by Rece (yllepa - Lisbe) ::yllepa antaa nätisti Recelle passin. Rece vastaan Cream. Rece tulee maalin lähelle ja iskee hyvällä kudilla kiekon takatolpan kautta maaliin.
1.5min yllepa saa lisbeltä hyvän passin ja vetää tulisesti metri kaupalla ohi.
2min Lisbe saa hyvän passin ja vetää tulisesti kohti tolpan ja hasken välistä kiekon kokoista reikää, mutta ei osu!
3min Desed antaa laidasta kauniin zipin maalille Larionoville. Lari osuu kiekkoon, mutta kiekko kimpoaa lisben kautta ohi.
3.5min Lius vetää tulisesti, mutta limppu osuu ekaan vastaan tulijaan.
3.5min Rece & yllepa vs Cream. Rece antaa poikittais passin yllepalle, jonka veto on surkea.
4min Kiiskeillä hyvä hyökkäys päällä. Nytten on niitä hetkiä kun Kiiskit voi viimeistään aloittaa kirinsä.
4.5min Rece ja yllepa jälleen pahan teossa. Recen veto kimpoaa Desedistä kauaksi maalista.
***5:09 4-0 by Lisbe (Rece - Pzi) ::Rece antaa hienosti Lisbelle taakse ja Lisbe antaa näytteen kanuunastaan Lissu vetää 300km/h keskelle maalia ja hasekki lentää kiekon kanssa takaverkkoon.

LP saves: 2, Poss:55%
VK saves: 6, Poss:44%

ERÄSTÄ: Selvästi tasaisin erä tähän asti. Lihapullat teki kaksi hienoa maalia, mutta Kiiskitkin sai pari hyvää hyökkäystä. Laukaukset meni hieman yllättävästi kiiskeille.