Sydis 0+0=0
weza 1+0=1

ENNAKKO:

Pelijengi
-Runkosarjassa Pelijengi nousi lopulta toiseksi. Kuudella peräkkäisellä ottelu voitoillaan. Runkosarjassa paras pistemies oli uusi liigatulokas -piku-. Playoffeissa pelijengi on pelannut yhden huippu jännittävän ottelusarjan. Kauhavaa vastaan PJ nousi 2-0 tappiosta kolmella peräkkäisellä voitolla menettämättä maaliakaan 3-2 voittoon. Playoffeissa paras pistemies on ssk:sta hankittu Lasse89.

Avellino Capellier
-Runkosarjan kolmonen. Loppukauden neljä tasapeliä ja yksi tappio tiputti italialais ryhmän sarjataulukossa kolmanneksi. Runkosarjassa tuttumies eli Sean oli Avellinon kovin pistemies. Playoffeissa AC on pelannut myös täyden viiden ottelun mittaisen ottelusarjan. Ensimmäisellä kierroksella AC kaatoi 3-2 voitoin Kouvola Sabreksen. Kouvola sarjassa Sean iski yhteensä yhdeksän pistettä.

Veikkaus:
Kaksi menestynyttä jengiä vastakkain. Kauden 1/08 mestari ja kauden 1/09 kiekkocupin voittaja Pelijengi haastaa viime vuotisen kiekkoliiga mestarin Avellinon ihan tosissaan. Jännitävä ottelusarja on luvassa, mutta tänään AC vie!

1/3
4.5min justi pääsee vetämään maalin edestä, mutta sydis on kiekon tiellä. Pikulla on viellä paikka maalin kulmalla, mutta ohi menee.
5min sydis avaa wezalle, joka hakee pelijengien puollustajien seasta paikkaa vetää. Lopulta veto lähtee, mutta se tyssähtää koksuun.
5.5min Pwnager vetää tulisesti päin Haueria

PJ saves: 2, Poss:54%
AC saves: 1, Poss:45%

2/3
30sek. AC sai hyvän näköisen hyökkäyksen aikaan. Arto kuitenkin ehtii väliin ja katkaisee
1min Sydis antaa vaarallisen näköisesti lassen virveliin madon maalintakana. Sydiksen onneksi Hauer on pitämässä tolppia.
1.5min Justi pistää paitsion.
2min Koksu ja Justi pistää Seanin ahtaalle pj:n päädyssä ja justi riistääkin seanilta kiekon.
3min Sean yrittää nousta kulmasta tolpalle, mutta hasekki vahtii parasta kaveriaan tarkoin eikä Sean pääse yllättämään.
3.5min Sean ja weza häärää maalilla. Molke vie jälleen pidemmän korren,
4min Arto nousee laidasta ja pujottelee AC:n pakkien läpi. Vetoa Arto ei saa aikaseks.
4.5min Sean ja Weza saa hyvän 2vs1 - tilanteen. weza antaa poikittais syötön Seanille joka vetää tulisesti päin molkea.
5min Justi vetää tulisesti s-viivan lähettyviltä.
5.5min Justi pääsee jälleen vetämään keskeltä. Veto on kuitenkin huono ja hasekilla on helppo työ ottaa koppi.

PJ saves: 3, Poss:51%
AC saves: 1, Poss:48%

3/3
1min Lasse pääsee näyttämään vetotaitojaan. Tällä kertaa kuitenkin haske on hereillä
***0-1 1:47 by weza ::lasse kikkailee omas päässä ja menettää ja weza isg vanhanaikasen. -asthon
2min Hauer pääsee vetämään maalin edestä. Veto on surkea ja hasekki saa helpon kopin.
3min PWNAGEr menettää omassa päässä ja weza pääsee kokeilemaan kutitarkkuuttaan. Tällä kertaa se kusi.
3.5min Sean yrittää antaa wezalle passin maalille, mutta koksu katkasee.
4min PJ:llä vaikeuksia avata hyökkäys
4.5min PWNAGEr riistää sydikseltä kiekon ja PJ pääsee AC:n puollustus alueelle.
5min kiekko lipeää Pelijengin pelaajasta pj:n päätyyn.
5min AC:n maalin takana hässäkkää
5.5min PJ ottaa hasekin pois.
5.5min jengin pelaajat pääsee vetämään pariinkin otteeseen, mutta sydis ja AC:n maalivahti on iskussa.

PJ saves: 2, Poss:44%
AC saves: 1, Poss:55%

***Sydis
**weza
*Justi

Ottelu oli tasan niin tasainen ja jännitävä, kuin vain pystyi odottamaan. Molemmilla oli paikkansa. Pakit pelas vitun hyvän pelin tänään, jonka takia huippu hyviä maalipaikkoja ei syntynyt. wezan paikka oli pienoinen onnen kantamoinen ja ehkä jopa pieni lassen antama lahja. Jokatapuaksessa ansaittu voitto.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Ottelusarjan eka peli pelattu ja tilanne on nyt siis Avellinon hyväksi 1-0. En yhtään ihmettelisi vaikka tässäkin sarjassa tarvittaisiin kaikki viisi ottelua. Jokatapauksessa erot tulee olemaan jatkossakin hyvin pieniä.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 01.04.2009 22:36