Voodoo PeopleVoodoo People - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 3-2

Hai 1+1=2
Samila 0+0=0
slut 1+0=1

ENNAKKO:

Liigakarsinnan ekan kierroksen otteluparin Voodoo - Mensa kolmas osaottelu on alkamassa. Ensimmäinen ottelu päättyi Voodoon 2-0 voittoo ja toinen päättyi myös VP:n voittoon, mutta tällä kertaa numeroin 1-4.

Voodoo People
-Runkosarjan 3. Runkosarjassa pisteitä nikkaili eniten Michaels ja Bisc.

Mensa Club Finaland
-Runkosarjan 14. Runkosarjassa Fraes, slut ja hai loisti tehokuormallaan.

Veikkaus:
Voodoo vie 2-1

Samila käyttää joukkueen omistajan oikeutta luku 9 §3a - ja menee Fraesin tilalta kentälle.

1/3
18sek. slut pääsee vetämään hyvästä paikasta, mutta hasekki on hereillä.
***2:03 0-1 by Hai ::Hai veivailee itsensä vapaaksi. Passaa slutille sivuun joka antaa kiken takas. Hai tähtää ja ampuu ja siellä!
2.5min Bisc kokeilee vanhanaikasta
3min slut antaa vetopassin nurkasta maalille Samilalle, mutta passi menee hiukan pulskeasta samilasta ohi.
4.5min Samila alko peeloilee ja pisti kiekon katsomoon. KB!
5min slut hinkkaamassa maalilla irtokiekkoa sisään, mut ei c mee.
***5:36 1-1 Bisc ::Bisc pääsee läpi. Tarkka kuti nurkkaan ja tilanne on tasan.
5.5min Hai kokeilee vetoa b-pisteeltä, mut haske on hereil.

VP saves:3 poss:43%
MCF saves:3 poss:56%

2/3
1.5min Eyemou saa vetopaikan ja vetääkin hyvin, mut hasekki torjuu
2min Hai antaa vetopassin maalille, jossa Samila on lähellä tehdä maalin!
***3:19 2-1 Eyemou (Bisc - MZA)::Urpot huutelee publalla jtn meni vähän ohi. Kai se Eyemou veti kign reppuun jostaki.
4min MZA vetää ja tolpat helisee
5.5min Samila vetää armottoman tykin s.viivan läheltä, mut ohi menee

VP saves:1 poss:52%
MCF saves:1 poss:47%

3/3
1min Samila on vähällä pujotella 200 Voodoo peoplen pelaajan ohi ja sen lisäks samppa lykkäs kiekon melkeen tyhjiin.
***1:43 2-2 by slut (Hai)::slut pisti silmät kiinni ja kokeili tuuriaan b-pisteellä. Kappas, se uppos!
2.5min Shfki avaa pitkän
2.5min Kaasu oli kaks sekunttia mensan reservissä.
3min Slut vetää hyvästä paikasta ohi :S
3.5min slut pistää haille b-pisteellä. Sieltä lähtee hyvä veto, mutta eyemou ehtii eteen.
4min MZA vetää kahta sataa, mut Danny pelastaa hienosti uhrautumalla kiekon eteen.
4.5min Bisc yrittää pujotella Mensan pelaajien ohi jedimäisellä kikalla, mut hai riistää kign.
5.5min MZA pääsee maalin eteen kokeilemaan vetoaan, mut Samila ehtii kiekon eteen.
6min Hai pääsee kokeilemaan vanhaa, mut ei c mee.

VP saves:1 poss:60%
MCF saves:2 poss:39%

Olipa tasaista vääntöä. Molemmat joukkueet jaksoi väännellä rannettaan täydet 15minuuttia. Huikean jännittävä ottelusarja saa jatkoa. Noniin! Ei muuta kun ekaan jatkoerään.

1.Jatkoerä
1min Hai veivailee nätisti keskialueella.
1min Shfki on hädissään ja lyö pitkää. 112!
1.5min Bisc yrittää pujotella Mensan maalille, mutta maalilla Bissee odottaa samilan ja Dannyn muodostama muuri.
3min Eyemou pääsee vetämään, mutta Hasekki on tiellä.
***3:01 3-2 Eyemou (Bisc - MZA)::RATKAISU Tapahtui! Bisc antaa helposti autopassilla nurkasta kiekon maalilla vapaana olevalle Eyemoulle. Eyella on helppo työ lykätä kiekko sisään.