Rowdyruff BoysRowdyruff Boys - New Jersey Devils 2-3

abazzu 0+0=0
Mor 1+0=1
P.Elias 1+2=3
vidal 1+0=1

Tylysti viime pelissä Rowdyruff Boyssin nollannut New Jersey Devils lähtee saalistamaan liigakarsinnan ottelusarjassa jo toista voittoaan. Devilssin tehomiehen, maddenin (2+2) ollessa kakalla, ehdin kirjoittaa jos jonkin näköistä sontaa tähän startteriksi. Voin esimerkiksi kertoa sen että henkilökohtaisella tasolla olen erityisen pettynyt Jani "miss kokkola" Pelimies aka Baileyn esitykseen. Janin ainut saalis on tällä haavaa tilhi, jonka hän bongasi upouusilla kiikareillaan. Onko tämänkin päiväinen peli Devilsin nelikon höykytystä, vai pystyvätkö rodyt omenan johdolla juonimaan jopa kavennuksen ottelusarjaan!

1.Erä:
Ingenting at göra
Sephirot: veikkaan et tuo nuijamies tekee 5 maalia ja rb voittoo 5-0

Lyhyt eräanalyysi:
Erä oli ehkä hienoista rb:n hallintaa ainakin paikkojen osalta, muutama vaarallinen veto, mutta ei mitään sen ihmeempää. Omena pääsi kerran yrittämään riparista tyhjiin, mutta P.Elias oli mies paikallaan ja torppasi omenan muualle tilanteesta. Lähinnä coast to coast meininkiä. Erän vaarallisin paikka tuli maddenin menetyksestä viivalla, mutta dmc:n puolittainen läpiajo kuivui kiekon karatessa liian kauas.

***Rowdyruff Boys saves: 1, poss 47%
***New Jersey Devils saves: 4, poss: 52%

2.Erä:
09:28 1-0 by Omena (Dmc)
Omenalle pelataan kiekko viivasta b-pisteen tuntumaan ja maalivahdin jumittaessa täysin toisessa kulmassa omena ei erehdy tyhjistä.
09:31 1-1 by Madden (P.Elias)
NJD rokottaa välittömästi vain 3 sekunnin kuluttua ensimmäisestä, suoraan alotuksesta vastahyökkäykseen ja kiekko pömpeliin.
10:38 2-1 by Bailey
Voitelin kinkkuvoileipää, mutta mahtoi olla hirmuinen munkki.

Coast to coasta tyylillä jatkettiin ja paikkoja ei juuri kummallakaan ollut. Rowdyt viimeistelivät vähäiset paikat edukseen 2-1 ja kolmanteen erään lähdetään rb:n hienoisessa johdossa.

***Rowdyruff Boys saves: 0, poss: 51%
***New Jersey Devils saves: 1, poss: 48%

3.Erä:
15:07 Bailey pissaa 2v1 tilanteen (ottelun käännekohta)
15:54 2-2 by Mor (P.Elias)
P.Elias heittää komean roikkulätyn maalilla vapaana olevalle Mor:ille ja kiekko häkkiin.
16:02 2-3 by P.Elias
Ei kahta ilman kolmatta, sillä P.Elias survoo hieman onnekkaasti maalin edessä ja kiekko liruu takakulmaan.

New Jersey Devils otti pelin haltuun, ja mursi rowdyjen nelikon tiiviistä puolustusyrityksestä huolimatta. Rowdy ei päätöserässä juuri tilanteilla juhlin, vaan kaveri pääsi kahdella salamamaalilla niskan päälle ja voitti ottelun.

***Rowdyruff Boys saves: 4, poss 45%
***New Jersey Devils saves: 0, poss: 54%