1.Erä
1-0 Shfki (Eyemou, manala)MunQ ihan salee

** Shfki ottaa pari kertaa mokelta luulot pois

2-0 Bisc, helppo ku mokelta otettu luulot pois

3-0 Eyemou (Bisc, Shfki) moke ihan sekasin vieläkin ja MJ-tason kaveri heittää nauraen kiekon ohi sekavan maalivahdin

toiseen erään maalivahti virkoaa selvästi hajusuolan avulla ja peruu vaihtoon menonsa huomateessaan, että kangasalan-härkä menee tekemään tarpeitaan joukkueen juomapulloihin

2.Erä
4-0 Michaels, kauhia lämi tai ehkä vanhanaikanen en nähny
5-0 Bisc (Michaels, manala) senkin näin ja julistan itseni kauden ylivoimaisesti parhaaksi erotuomariksi!! onnittelut voi pistää hentai nikille kiekkoon

6-0 Eyemou (Michaels) perus MJ-veto kommentoi luurin päähän saatu jörri
7-0 Eyemou (Michaels, manala) jörri saa nauruhepulin ja sulkee puhelimen

3.Erä
MacGyver heittää mailan roskikseen pistää käpyjä taskuun ja pelaa sveitsiläisellä linkkuveitsellä viimeisen erän?!?
Voodoon Bisc pongattu ap:sta kesken pelin joukkuehenki koetuksella raportoi johanna tukiainen tuomarille!

7-1 Nuke'em (HOUSTON, JonnyBoy) upeasti rakennu maali jonka Nuke'em viimeisteli

***kentälle rupeaa satamaan hattuja Shfkin viimeistellessä kolmannen violentin

peli vihelletään poikki ja pelaajat katoavat pukuhuoneisiin lukuunottamatta vierasjoukkueen maalivahtia joka ottaa varusteet pois ja jää makaamaan alasti jäälle jonka seurauksena huoneesta tulee välittömästi K-18 ja halliin enää tulossa Preda??
Tuomari: Kaasu
Lisätty: 22.03.2009 23:36