CheeR 0+1=1
Herra 0+0=0
sanfor 1+0=1

Ennakko:

Mensa: Divarin runkosarjassa samila ja kumppanit ovat sijalla 14. Ennakkoon mensalta sai odottaa paljon parempaa kautta. 19 ottelua pelattu, joista vaan seitsemän on päättynyt mensan voittoon.

HIFK: viellä viime kaudella liigassa pelannut joukkue nytten divarin 18. Varmasti pettymys jokaiselle HIFK:n pelaajalle.

Veikkaus:
Mensat vie 5-2

1/3
-16sek. CheeR pistää vetoa mensa maalille, jossa on hyvää maskia. Hasek on kuitenkin mukana tilanteessa.
-30sek. Kessu pistää ekan violentin.
-1min. Kessu vetää ja apari saa reboundista kiekon lapaan. Danny pelastaa tilanteen seisomalla tyhjän maalin edessä.
-2min. ämg pääsee vetämään pisteeltä
-2.5min Danny vetää ja maalilla hyvää maskia, mutta ei mee :S ja sit Hai pistää violentin.
-4min Mensalla pari loistavaa paikkaa. mm.Samila ja ämg pääsee koittamaan pariinkiin otteeseen.
-4.5min CheeR pistää hyvän kudin s.viivan läheltä, mutta kiekko menee karvan verran ohi.
-Apari - Kessu - CheeR - Kessu ja sit pamahtaa kuti maalille. Danny löytää kiekon maaliviivalta.

***Mensa poss:50% ,saves:8
***HIFK poss:49% ,saves:5
Erästä: Aika tasainen erä. Molemmissa päissä oli tilanteita. HIFK sai 2-3 hyvää vetoa aikaseksi, mutta ei niistä sen enempää. Mensa sai kans pari hyvää paikkaa, mutta siihen nekin sitten jäi. Molemmat joukkueet puollustaa hyvin joukkueena.

2/3
-1min Samila raivaa HIFK päädyssä itsensä ruuhkan läpi keskelle ja saa paikan vetää, mutta haske on mukana.
-2.5min Laidasta hai pistää ämg:lle joka pistää hyvän vedon maalille. HIFK:n maali yltää ilmiömäiseen torjuntaan.

***3:12 1-0 by Hai (ämg) ::ämg pistää laidasta haille, joka pääsee keskelle vetämään ja SIELLÄ!

-4min kessu löydetään toiseen kertaan tässä erässä mensan maalialueelta.
-5min Apari peeloilee ja ottaa violentin

***Mensa poss:50% ,saves:4
***HIFK poss:50% ,saves:3
ERÄSTÄ: Kuten hallinnasta ja torjunnoista näkee... Tasaista on, mutta HIFKi ei saanu oikeen hyviä paikkoja aikaseks.

3/3
-15sek. ämg b-pisteellä vetämäs, mut kuti pamahtaa keskelle.
-1min. Apari pistää maalille, jossa kessu on sutimassa kiekkoa maalille. Danny ja Samila on kuitenki ees :S
-2min. Hai ui kaikkien läpi maalille ja on veivaamassa kiekkoa maaliin, kunnes CheeR nappaa kiekon pois.
-4min Apari pistää hyvän kudin maalille.
-4.5min Apari saa toisen hyvän paikan pistää sisään. Sanfor saa kans hyvän vetopaikan, mut ei uppoo.
-4.5min kessu vetää, mutta ei mee.
-5min Apari pistää kutia, mutta ei sekään mee! Kamalaa painostusta menossa mensan päädyssä.
-kessu pistää violenttia
-5.5min. HIFK ottaa molken pois
-5.5min Apari saa paikan vetää tyhjiin, mut kiekko lipaa hasekin takaa ohi.

***5:54 1-1 by sanfor (CheeR - kessu)::Cheer pelaa viivalta Sanforille, joka pistää kudin taitavasti nurkasta sisään.

***Mensa poss:49% ,saves:6
***HIFK poss:50% ,saves:2
ERÄSTÄ: Aluksi erä näytti tasaiselta. 4minuutin kohdalla HIFK otti otteen pelistä. Tasoitusmaali oli lähelle moneen otteeseen. Lopulta 6s ennen loppua samppa aka sanfor iskee tasotuksen. Ihan ansaittu tasoitus.