Veljekset MysiiniVeljekset Mysiini - Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM 4-1

Sukke 0+0=0

VELJEKSET MYSIINI - VZ EM 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

3:58 1-0 Keskinen

8:46 2-0 Keskinen (Kiprusoff, Omiisi)

11:36 3-0 Piku
12:08 3-1 Pilli
14:47 4-1 Kiprusoff

Yleisöä: ~130

Ottelun alku oli lievää Mysiinin hallintaa, mutta kunnon hyökkäyksiä se ei saanut aikaan. Puolentoista minuutin kohdalla pilli pääsi läpiajoon, mutta ei onnistu maalinteossa. Tämän jälkeen Mysiini hallitsi peliä. VZ EM:n puolustus kesti aina 4 minuutin kohdalle, jolloin Keskinen käveli kulmasta maalin eteen ja laukoi takakulmaan. Erätauolle lähdettiin lukemissa 1-0 Mysiinin hallitessa peliä.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti, kun Keskinen laukoi lähietäisyydeltä tolppaan. Tämän jälkeen peli jatkui melko tasaisena vääntönä seuraavat kaksi minuuttia, kunnes Sugar sai avopaikan. Tämä kuitenkin laukoi maalivahdin patjoihin. Vajaa minuutti edellisestä kolme riisti kiekon siniviivalla ja laukoi, mutta tuloksetta. Hetkeä myöhemmin Keskinen päätti komean yhdistelmän loistavaan 2-0 maaliin. Näissä lukemissa lähdettiin myös päätöserään.

VZ EM aloitti kolmannen erän vahvasti. Sugar petaa mainion paikan pillille, mutta tämä laukoo jälleen päin maalivahtia. Pian tämän jälkeen Piku yllättää Völligin puolustuksen vanhanaikaisella, ja lukemat olivat jo 3-0. Mutta vain puolisen minuuttia ehti kulua, kun pilli käynnisti Völligin takaa-ajon komealla laukauksella B-pisteen kaarelta. 3-1. Seuraavat minuutit olivat VZ:n vahvaa painostusta, mutta pillin alanurkkaan suuntautunut laukaus ei mennyt sisään. Lopulta Kiprusoff ratkaisi ottelun laukomalla 4-1:een 13 sekuntia ennen ottelun loppua.