erä numero yksi!

ja siitä lähtee, justi yllättäen viltissä

1:13 0-1 Modano (Pönssi, hari)
tylsän keskialuepyörimisen jälkeen ssk tuo kiekon ihan sairaan makeesti alueelle ja pönä heittää hyvän passin monnille ja mondis vetää thunder slapshotilla ihan ylämöysään oeoe

heti seuraavasta hyökkäyksestä pelijengin kimulit rakentaa komeen paikan ja kaikki suhii vuorotellen mut haske on tulessa

2:49 0-2 hari (scott, modnano)
kauhee tykki siniviivalta ihan yläpesään ja oli kyllä komee maskikin joltai hepulta mut en kerenny näkee et kuka se oli! mut hyvä oli!

maalin jälkeen kauheen tylsää peliä ja etenkin lasse69 tuntuu pyörivän kentällä ilman järkeä (hossa sano)
mut menee kuulemma darran ja kuumeen piikkiin!

erä päättyy 0-2 tsikitsiki ja katsomossa kauhea hulina kun kaikki haluavat voiceja ja he-man vinee hossalle

ja toinen erä alkaa!!

ja justi onkin yllättäen viltissä. ssk sentään päästää vilttiketjustakin pelaajia kentälle ja jakurri astelee laatikkoon, nyt voi sitten heikomman puntti tutista tai sitten ei

erä alkaa pelijengin hyvällä pyörityksellä mutta NE LAUKAUKSET JÄÄ PUUTTUMAAN :/

alun jälkeen peli on ollut melkoisen puuduttavaa katseltavaa ja kumpikaan joukkue ei saa kyllä nyt sit mitään aikaseks, vaadimme justia kentälle

arto lämäsee kiekon ränniin
xD

erä päättyy ***** mitä *****
(teksti sensuroitu he-manin toimesta)

3. erä alkaa
ja justi viltissä, erästä odotettavissa samanlaista shaibaa kuin edellisestä

uuh scott tykittää maalille ja jonkun hanurin kautta se kimpoilee hirveästi maalin edessä ja ensin modano yrittää rämpsyttää mut ei saa kunnon osumaa skikeen ja sit jakurri tulee toisesta aallosta hirveästi ja vetää mut hazekki on jo kerennyt tontilleen ja pelastaa!

noin minuutin kohdalla lasse79:n pannu kiehuu ja sskn maalivahti joutuu raukkamaisen iskun kohteeks. pienen paikkailun jälkeen maalivahti kuitenkin pystyy jatkamaan eikä pönssin tarvitse luistella maalin suulle
toivotaan kuitenkin liigan johtokunnan reagoivan tämmöisiin raukkamaisiin iskuihin ja napsauttavan lasselle tuntuvan pelikiellon ettei tällainen temppuilu jatkuisi

1:31 0-3 Modano /hari)
Modano pääsee laukomaan parhaalta sektorilta b-pisteiden välistä ja moken läpi kiekko maaliin tai jostain sieltä

1:56 0-4 Moda no
joooooo modano rämpsyttää irtokiekon tosta jostain maalineestä tolpankautta maaliin ja peli on aika selvää tavaraa jo ellei justi tule kentälle

tämän jälkeen peli on taas tylsää katsottavaa ainakin hetken ja viimeisen parin minuutin huippuhetki on kun justi pyytää tuomarin puhelinnumeroa msg:llä

jossain 4 minuutin kohdalla pelijengi saa toistaiseksi parhaan paikkansa kun PWNAGGER pääsee laidasta ajamaan hyvin läpi ja koittaa vetää moken mahan läpi mut ruutia ei ole laukauksessa tarpeeksi ja laukaus pysähtyy mahamakkaroihin

pelijengi hakee kavennusta edelleen ilman justia mutta kunnon hyökkäykset päättyvät joko kiekonmenetykseen tai pelaajien hyppelyyn maalivahdin alueella (lasse29)

ja ottelu päättyy 0-4

ssk:n puolustuspeli oli scottin ja harin johdolla liian kova pelijengin justittomalle hyökkäykselle ja maalipaikat jäivät todella vähäisikksi addaso
ssk:n viimeistely oli taas erittäin tehokasta ja montaa maalia enempää he eivät olisikaan voineet tehdä
tämmöstä tänään ja loppuun vielä lampaat ja leijonat ja jotain juttuja ehkä

mään of tö mäts: Modano
hattutemppu ja syöttöpisten riittänee tähän valintaan aika selkeästi

Ottelun leijonajuttu:

ssk:n puolustuspelaaminen, pelijengillä ehkä 1 tai 2 kunnon maalintekopaikkaa! tosin justihan ei pelannut että muistakaa se