Illan spektaakkeli alkamassa! Kouvolan uudistuneessa hallissa kohtaavat Kouvola Sabres ja Kauhavalta matkannut HC Kauhava.

Ennakko:
Kaksi nimivahvaa joukkuetta. Kouvola kuuluu liigan ennakko suosikkeihin ja Kauhavan rankkaisisin mustaksi hevoseksi. Kauhavalla on kova nimivahva joukkue. paluumuuttaja pelsu on loistanut alkukaudesta.

1/3
***1:18 0-1 by Tunski (pelsu - setärnä) ::pelsu vetää ja tunski pistää irtokiekon sisään.
-2min molemmilla tilanteita, mutta ei kovin vaarallisia paikkoja
***3:25 1-1 Ayoso (Zippo - slou) :: ?
-4min Väiski pääsee läpi, mutta tila käy ahtaaksi ja veto menee hiukan ohi.
-4.5min pelsu passaa vierellä tulevalle väinämölle, joka laukoo haskelle.
-4.5min Vänällä vetopaikka kaukaa, mutta veto osuu ekaan ks:n pelaajaan.
-5min Tunski passaa vetopassilla vierellä tulevalle pelsulle joka ajautuu maalille.

***KS saves:3, poss:57%
***KVA saves:5, poss:42%

¤Erästä:
Kauhava aloitti hyvin ja se karkasikin 1-0 johtoon Tunskin maalilla. Kouvola pääsi heti peliin mukaan ja 2minuuttia Kauhavan maalin jälkeen juso teki tasoitus osuman. Loppu olikin pelaamista päästä päähän, mutta kvalla oli hiukan kouvolaa parempia paikkoja.

2/3
-1min KS saa pienen otteen heti erän alussa
-2.5min Tunski oli vähällä saada passattua pelsun oneen
-3min Kouvolalla hyvä ote pelistä ja pyöritys kvan päädys on menos.
***3:13 2-1 by Väiski ::väiski heittää kiekon tolpan juuresta maaliin.
-4min Kouvolan peli kulkee ja paikkoja tulee liuku hihnaan, mut kvan pakit ja haske pitää maalin puhtaana
-4min Zipolla loisto paikka iskee maali, mut ei!
-4.5min Kaamee kuti pamahtaa kvan maalille, mut ei mee...
-5.5min kauhava saa pitkästä aikaa pientä kuvioo KS:n päätyyn.

***KS saves:1, poss:53%
***KVA saves:3, poss:46%

¤Erästä:
Kouvola hallitsi ottelun toista erää. Väiski iski johto maalin 3min kohdalla. Loppu erän aikana Kouvolalla oli paikkoja jopa kolmeen tai neljään maaliin.

3/3
-erän alku: päästä päähän meininkii...
-30s kiekko liikkuu kauniisti kvan mieheltä toiselle... setärnä passaa Tunskille maalin kulmalle, mutta veto tymähtää väiskiin.
***1:17 2-2 by Tunski (pelsu)::pelsu passaa vierelle vapaana olevalle Tunskille, joka pistää mååliin!
***1:33 2-3 by Tunski (pelsu)::jaajaa... sieltä se Tunski iskee hatun kauniilla vedolla
-2min pelsulla hyvä paikka vetää.
-2.5min kauhavan miehet vetelee hyvistä paikoista, mut haske on hereillä.
-3min kvalla ote jatkuu
-4min Kouvola saa otteen pelistä
-4.5min Tunski läpi, mutta veto menee päin haskee.
-5min Vänä menettää vaarallisesti omassa päässä, mut setärnä on hereillä.
***5:33 3-3 by Zippo (slou)::slou avaa upeesti, Zippo puolittain läpi ja helmi veto
-5.5min Kauhavalla paikkoja iskee!

***KS saves7, poss:44%
***KVA saves0, poss55%

¤Erästä:
Kauhava sai unelma alun viimeiseen erään. Tunski iski kaksi maalia ja kauhava karkasi johtoon. Kauhavan ote säilyi, mutta vaarallisista paikoista ei saatu kiekkoa sisään. Lopussa slou avaa Zipolle, joka taistelee itsensä puolittain läpi ja iskee hyvällä kudilla ottelun tasalukemiin.

***Tunski :3+0 upeat maalit!
**pelsu: 0+3 Tunskin tutka. Oli paikkoja maaliinkin
*slou: syötti upeasti tasoitusmaalissa. pelas hyvin ja piti Sabreksen maalin tyhjänä kvan kovasta rynnistyksestä huolimatta ottelun loppu hetkillä.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 08.02.2009 23:50