sieni 0+0=0

Sunnuntai ilta parhaimmillaan. Hartwall areenalla on leijonia vierailemassa.

Ennakko:

-Jokerit
Kotijoukkueena Jokerit saa paljon kannatusta, mutta ennakolta narrit on vastaantulijoita. Runkosarjassa jokerit pitää jumbo-paikasta tiukasti kiinni. Nimi vahva joukkue voi kuitenkin yllättää...
-Pohjolan Leijonat
Nimekäs ja taidokas joukkue. Yksi suurimmista ennakko suosikeista ajatellen koko liigaa. Lähtee otteluun vain voitto mielessä.

VEIKKAUS:
0-2 Leijonat vie.

1/3
-50s Leijonilla hyvät kuviot ja Dufva pääsee jopa laukomaan. 0-0 edelleen.
-2min Peli etenee päästä päähän. Hyviä maali paikkoja ei oo viellä tupsahtanut eteen...
-3min HJ:llä hyvä paikka iskee maali, mut eiiii.
-4min peipi yrittää vetopassata sivusta maalille, mutta kiekko menee ohi.
4:55 ***1-0 by nevis (Tomekki):: Tomekki passaa taidokkaasti vetopassilla maalille ja kaikkien nyyppien isä nevis iskee kulmasta sisään.

HS: saves:4, poss:43%
PL: saves:1, poss:56%

ERÄSTÄ:
Pohjola piti enemmän kiekkoa ja sai hyvin painetta jokeri päätyyn, mutta hyviä maalipaikkoja ei leijonat saanu. Jokerit sai muutaman ok paikan, josta yksi päätyi onnellisesti reppuun. Suhkot tasainen erö.

2/3
-1min neviksellä veto paikka
-1.5min Leijonilla paikka iskee maalin edustalta, mutta veto menee hiukan ohi.
-2min Tassu pelataan vapaaksi maalin eteen, mutta haske on hyvin mukana ja torjuu vasempaan nurkkaan suuntautuneen vedon
-3min Jokerit kasaa leijonien päätyyn painetta ja pitää hyvin kiekkoa
-3.5min Dufvalla loistava paikka maalin edustalla, mutta veivaa kiekon ohi maalin.
-4min nevis yrittää vetopassilla heittää lätyn maalille juoksevalle Rikulle, mutta passi menee ohi.
-4.5min Dufva ryntii maalin edustalle ja saa hyvän vedon, mutta Haske on mukana.
-5.5min Dufva tai peipi vetää... haske torjuu, mutta irto kiekko pompahtaa sienelle, joka on vähällä iskee nurkasta måålin.
5:58 ***1-1 by peipi (Dufva)::Kentältä kantautuu huhu, että siniselt pamahtaa veto ja maalilla on upee maski!

HS: saves:6, poss:43%
PL: saves:4, poss:56%

ERÄSTÄ:
Tasainen alku... Molemmilla oli paikkoja iskeä maali, mutta hasket oli hereillä. Leijonat alkoi herätä loppua kohdin ja kiekko pysyi Hesalaisten päädyssä. Peipi tasottaa erän viimeisillä sekunneilla.

3/3
-0-2min Hyvää peliä molemmilta. Kiekko liikkui päästä päähän.
-2min Leijonat painaa päälle
2:23 ***2-1 by Riku (Tomekki - Rocko)::Riku aka Stapleton pääs vähän karkuun ja iski tarkan kudin sisään.
-3min Leijonat puskee jälleen päälle... sienellä ja Dufvalla oli paikkoja iskee maaleja
-3.5min Leijonat ei anna armoa, mutta Jokerit puollustaa
-4min Tomekki pääsee puolittain läpi ja lähellä tehä maalin.
5:49 ***3-1 Riku (Rocko - Tassu)::riku nous alalaidasta ja veti etukulmaan b-pisteeltä.

HS: saves:3 poss:55%
PL: saves:4 poss:44%

ERÄSTÄ:
Tasainen alku.. 2min kohdalla leijonat leijonat alko puskee päälle, mutta Jokerit iski heti perään 2-1 johtomaalin. Loppu erä olikin Leijonien vientiä... Riku ratkaisee ottelun viime hetkillä.

***Riku -kaks maalia. oli mukana tilanteessa kuin tilanteessa.
**Rocko -0+2, pelas loistavasti! Piti leijonat kurissa.
*Tomekki -0+2, jakeli muutaman loistavan passin. Oli mukana hyökkäyksessä, puollustuksessa oikeastaan joka paikassa.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 08.02.2009 21:21