New Jersey Devils - Club Of HärmäClub Of Härmä 1-2

Cypress 1+0=1
Messi 1+1=2
Palvi 0+1=1
Sence 0+1=1

Alkamassa huippujännä Kiekkodivari -ottelu New Jersey Devilsin ja Club Of Härmän välillä. NJD:llä alla 3 tasuria kun taas COH:lla 3 ottelun voittoputki. Luvassa vähämaalinen, tunteita pintaan nostattava, hikinen sekä tulinen kamppailu!

1. Erä

4:25 1-0 by Mor (Madden, P.Elias) :: En nähny
5:27 1-1 by Cypress (gunski) :: gunski heittää selän takaa Cypressille joka tällää etukulmaan.
5:54 1-2 by gunski (Z.Palffy, Tonttu) :: Loistava avaus Palffylta gunskille joka laukoo b-pisteeltä takanurkkaan.

Ensimmäinen erä oli viihdyttävää peliä kokonaisuudessaan. Molemmat saivat maalinhanat auki. NJD painosti ehkä hivenen verran ja sai tehtyä ottelun avausmaalin, mutta COH tuli rinnalle ja ohi erän viimeisellä minuutilla.

2. Erä

-Ei tilastomerkintöjä-

Ei niin vauhdikas erä kuin ensimmäinen oli. Tilanteita oli molemmilla aikalailla yhtä paljon, mutta ne vaarallisimmat olivat ehkä NJD:llä, joista he eivät kuitenkaan saaneet väsättyä tasoitusosumaa. Viimeinen erä tulee varmasti olemaan tiukka.

3. Erä

Kolmas erä oli NJD:n painostusta mitä nyt kerkes kattomaan, kun piti kickiä noit ääliöit tuolt katsomost. Tällä kertaa ei ihan riittäny tasoitusmaaliin ja COH otti 4. perättäisen voiton ja jatkaa vakuuttavaa sarjaa.