PelijengiPelijengi - HC KauhavaHC Kauhava 0-0

Hocke 0+0=0
Niksu 0+0=0
Tunski 0+0=0
Väinämö 0+0=0

Ottelun ensimmäinen vaaratilanne avautuu Hockelle, kun koksun syöttö omalla alueella pomppii ikävästi. Maalin eteen ajaminen ei tuottanut toivottua tulosta ja maalivahti nappaa kiekon.

Neljännellä minuutilla Arto pääsee vetämään tyhjään kulmaan hässäkän jälkeen, mutta Niksu koppaa laukauksen ja estää maalin synnyn.

Pelijengi saves 5, poss 43%
HC Kauhava saves 3, poss 56%

Kauhava hallitsi erän alkupuoliskoa ja Jengi saikin hyökkäysalueella kiekon ensimmäisen kerran vasta erän puolivälissä, mutta loppua kohden puntit olivat tasan.

Arto karvaa kiekon kulmasta ja yrittää syöttää maalin eteen -piku-:lle (kuinka tää kirjotetaa hei?), mutta autopassi liukuu virittävän maalipyssyn ohi.

Erän puolivälissä -piku- yrittää kaartaa vanhanaikaista vain huomatakseen veskarin olevan hereillä. Hiukan Pelijengillä ylivoimahyökkäys, josta Justin oivaltaa -piku-n (siis oikeesti), mutta laukaus osuu sivurautaan.

-piku- jälleen paikassa Arton jälleen karvattua kiekon laidassa. Maalivahti torjuu.

Pelijengi saves 0, poss 57%
HC Kauhava saves 7, poss 42%

Pelijengin erä. Tunski on kauhavan hyökkäyksessä varsin yksinäinen eikä yhtäkään vetoa saada aikaiseksi siellä päässä.

Erän alkupuoliskolla Kauhavalle siunaantuu paikka, kun Hocke ajautuu maalin taakse haastettuaan koksua 1v1. Hocke saa kiekon tuotua lavassaan pois maalin takaa kolmen Pelijengiläisen ohi, mutta syötön Heatleylle vetopaikkaan katkaisee -piku-.

Arto karvaa taas kerran kiekon kulmasta ja lätyttää maalille. Tällä kertaa -piku-n läpi.

Viimeisenä ottelussa maalia lähimmäksi pääsee Justi, joka yrittää veivata ohi Kauhavan puolustuksen ja maalivahdin. Jälkimmäisenä mainittu estää.

Pelijengi saves 0, poss 48%
HC Kauhava saves 2, poss 51%

Kolmas erä on tasaisempi kuin toinen, mutta yliote on Pelijengillä. Maaleja ei saatu tehtyä ja pisteet jaetaan 0-0 tuloksella.

Ottelun paras pelaaja on tottakai Justi, mutta Arto tulee hyvänä kakkosena.