Nikkeli 0+0=0
Poliisi 0+1=1

0.45 Ilppa heittää siniseltä hienon lätyn etutolpalle jossa beyer valmiina tsippaamaan, hiukan ohi.

2.58 0-1 Litmanen (Poliisi)
Poliisi laittaa maalintakaa passin keskelle nousevalle Litmaselle joka tällää patjan yli 0-1 johtomaalin.

4.20 vaarallinen 3v1 hautausmaalle, jonka Zakka hienosti selvittää.

5.55 erän loppuun Jupiterille 3v1 tilanne, josta Ilppa vetää, vastustajan mokke koppaa.

Jupiter: Saves 2, poss 51
HT: saves 3, poss 48

Tasanen erä hyvää kiekkoa, hyvää pelinrakentelua, pienoista Jupiterin hallintaa.

1.28 Jupiter karvaa kiekon maalintakana, passi maalinedustalle josta veto, mutta mokke koppaa jälleen.

2.48 jälleen Jupiter karvaa kiekon maalintakana, passi viivalle, josta Zakan oiva manupassi maalin eteen, josta soopa tällää suoraan maaliin päin menevän kiekon, pakki pelastaa.

3.41 2v1 jupille, soopalta manupassi beyerille, joka lämää tolppaan.

4.40 Zakka avaa kiekon kulman kautta suoraan HT:lle josta passi Nikkelille ja etukulmaan veto, mokke pelastaa.

5.33 Hautausmaalle 2v1, mutta Zakka jälleen peittää hienosti passin.

Jupiter: Saves 3, poss 46%
HT: Saves 2, poss 53%

Tasasta peliä, molemmilla tekopaikkoja, joskin HT:n paikat tulivat Jupiterin virheistä.

0.17 Poliisi nousee kulmasta ja ampuu etutolppaan.

1.04 2v1 jälleen HT:lle, mutta Zakka taas mies paikallaan ja estää manupassin.

3.32 1-1 -Beyer- (Zakka)
Beyer saa kiekon Zakalta b-pisteelle ja pienen maskin takaa korkea ja kova veto takatolpan juureen.

4.50 HT:lle 2v1, josta manupassi lapaan, mutta tsippi suoraan kohti mokkea.

5.28 2-1 Zakka (soopa, -Beyer-)
soopa karvaa kiekon ja nousee laidasta maalille, syöttää vielä keskelle Zakalle joka tällää 2-1 johtomaalin aivan pelin lopussa

Jupiter: Saves 4, poss 57
HT: Saves 0, poss 42

*** Zakka - loistopeli Jupiterin puolustuksessa, esti lukuisat pahat tilanteet ja iski vielä lopussa voittomaalin

** HT puolustus - Kesti hyvin, mutta lopussa pieni virhe kostautui, muuten hieno peli.