Charge 0+3=3
Lich 3+0=3
P.Elias 0+2=2
vidal 1+1=2

Rowdyruff Boys - New Jersey Devils ottelu on alkamassa ja ennakkoon odotan itse henkilökohtaisesti erittäin tasaista ottelua. Alkukausi on molemmilta joukkueilta alkanut 50% voittoprosentilla (RB 4 pelistä 2 voittoa, 2 häviötä ja NJD 2 pelistä 1 voitto ja 1 häviö). Mutta itse peliin...

1.erä:

Heti alkuun NJD saa hyvää pyöritystä RB :n alueelle ja RB on helisemässä, mutta ainakin toistaiseksi avausmaalia saamme odottaa. NJD :n alku on erittäin hyvää ja RB :n tilanteet ovat jääneet vähiin.

Ottelun ensimmäinen maali nähdään, kun P.Elias pääsee kaarentuntumasta keskeltä laukomaan, jonka maalivahti aluksi torjuu, mutta Lich on valppaana irtokiekossa ja siirtää NJD :n 1-0 johtoon. Ansaittu maali.

0-1 Lich (P.Elias)

Maali piristi kummasti RB :tä, hyökkäyksissä on järkeä ja RB on päässyt muutamaan otteeseen hyville maalintekopaikoille, mutta toistaiseksi NJD :n puolustus on kestänyt mallikkaasti.

RB :n kovatyö palkitaan lopulta, Dmc pääsee laukomaan ottelun tasatilanteeseen 1-1, maaliin ei syöttäjiä.

1-1 Dmc

Ottelun ensimmäinen erä oli NJD :n hallintaan enemmänkin, mutta laukaukset jäi puuttumaan. RB puolestaan laukoi paljon.

*** Rowdyruff Boys saves: 1, poss: 43%
*** New Jersey Devils saves: 5, poss: 56%

2.erä:

Toinen erä alkaa. Erittäin tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta, mutta ehkä hienokseltaan alku on taas enemmän NJD :n hallintaan.

Kuin kopio avauserästä, NJD antaa kovaa painetta ja tästä syntyykin 1-2 johtomaali, kun Lich nousee kulmasta ja laukoo RB :n puolustajan mailankautta kiekon reppuun.

1-2 Lich (Charge, P.Elias)

Nyt NJD ei sorru samaan virheeseen kuin ensimmäisessä erässä, nyt he jatkavat samaa pyöritystä ja..

Charge avaa loistavan avauksen Maddenille keskialueelle, Madden nousee sinisen yli 1vs1 -tilanteeseen ja laukoo kiekon varmasti etukulmaan.

1-3 Madden (Charge)

RB on todellisessa ahdingossa. NJD painaa erittäin lujaa päälle ja RB jää jyrän alle. NJD rakentaa hyvän hyökkäyksen jonka päätteeksi Lichille pelataan kiekko laitaan, josta Lich nousee hyvin ja laukoo varmasti takakulmaan ja valotaulussa välkkyy numerot 1-4 NJD :n hyväksi.

1-4 Lich (Madden, Charge)

Toinen erä oli totaallista NJD :n pyöritystä, NJD loi jatkuvasti hienoja hyökkäyksiä ja RB :llä oli suuria ongelmia saada oma peli kuosiin. Taululla oikeat numerot toisen erän jälkeen.

*** Rowdyruff Boys saves: 6, poss: 45%
*** New Jersey Devils saves: 2, poss: 54%

3.erä:

Ottelun viimeinen erä alkaa. RB siirtyi selkeästi hyökkäävämpään peliin ja sen avulla saavat luotua hyvin vaarallisia maalintekopaikkoja NJD :n maalille. NJD :n puolustus on toiminut läpiottelun erittäin tiiviinä joten suurempia hätiä heillä ei ole ollut.

RB :n riskipelaaminen meinasi kostautua, kun Madden pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta rannari meni niukasti ohi maalin. Tästä hetkeä myöhemmin RB saa painostuksen ja sotajermu nousee maalintakaa, huomaa Omenan olevan maalin edessä vapaana ja Omena kaventaa varmasti ottelun numeroihin 2-4.

2-4 Omena (sotajermu, orke)

Seuraava hyökkäys, RB painostaa taas ja hakee kuumeisesti 3-4 kavennusmaalia. orke ja Omena tuovat kiekon alueelle ja heittävät sen NJD :n maalille josta sotajermu saa juuri ja juuri kaivettua ja kaventaa ottelun, mutta tämä on laiha lohtu, koska ottelua jää ainoastaan 2 sekuntia jäljelle ja näin ollen NJD vie ansaitusti ottelun nimiinsä 3-4.

3-4 (sotejermu, orke)

*** Rowdyruff Boys saves: 3, poss: 55%
*** New Jersey Devils saves: 5, poss: 44%

Ottelu oli kaksi ensimmäistä erää oikeastaan pelkkää NJD :n hallintaa (varsinkin toinen erä). Kolmannessa erässä NJD alkoi puolustamaan ja jätti hyökkäykset vähiin, RB löi painetta NJD :n alueelle ja sai kavennettua ottelun lukeemni 3-4, mutta tällä kertaa aika ei riittänyt enempään. NJD :lle tärkeät 2 pistettä.

*** Lich - 3 maalia. Eiköhän siinä ole jo tarpeeksi sanottavaa. Ottelun voittomaali ja muutenkin kaikenpuolin hyvä ottelu Lichiltä.

** Charge - Piti loistavasti RB :n kurissa kaksi ensimmäistä erää ja viimeisessä erässä meni kaksi pomppumaalia omiin, ottelu oli jo käytännössä ratkennut silloin.

* Omena - Toi RB :n peliin virtaa, varsinkin kolmannessa erässä.