Mensa Club FinlandMensa Club Finland - RykälättyRykälätty 3-0

Kauna 0+0=0
Lapamato 0+0=0
snipa 0+0=0
Väiski 0+0=0

Huikea jännitysnäytelmä Mensat - Rykis on juuri alkamassa ja jännitys on käsin kosketeltavaa. Aikaisemmissa otteluissa vierasjoukkueet ovat nostaneet voiton kunniaksi lipun salkoon, mutta miten käy tänään? Onnea molemmille joukkueille ja antoisia pelihetkiä!

1Erä:

1.28 1-0 Letti (ämg) Letti kuljettelee nätisti kiekon tyhjiin ja heittää komeat tuuletukset päälle

4.21 Samila pyörii kulmassa huikealla taidolla ja jakelee ämg:lle, joka koittaa kuljettaa ja yritys päättyy maalivahdin varmaan torjuntaan

PERIOD 1/3 OVER

Mensa saves 0 Rykis 5
Mensa Poss 53 Rykis 46

Rykiksen peli aika hukassa ja vähäisetkin hyökkäykset tyrehtyivät mensojen vahvaan puolustukseen... Mutta mutta katsotaan mitä toinen erä tuo tullessan

ERÄ 2

0.54 2-0 Letti
Uskomaton hazardi rykiksen puolustukselta kauden tärkeimmässä pelissä. Lapamato tarjoilee suoraan Letille "läpiajon" ja letti kiittää ja kuittaa tarkalla vedolla oikeaan alanurkkaan.

4.55 Letti (ämg)
Letin upea kuti upottaa jälleen ja yleisä tästä villiintyneenä heittelee hattuja jäälle.Kuuluuko rykiksen selästä jo vaimeaa naksahtelua?

2PERIOD OVER

mensa saves 2 rykis saves 1
Mensa Poss 46 Rykis poss 53

3ERÄ!Toivon rykikseltä asennetta peliin, että saadaan jännitystä enemmän. Tähän asti Rykis on ollut vietävänä kentällä. Toki kiekkoa ovat pitäneet, mutta vaarapaikat puuttunet kokonaan.

0.38 Staf vetää violentit ja alkaa nostamaan rykiksen joukkuehenkeä!

2.15 Rykiksen hyvä maalipaikka, mutta kiekko ei pompi maaliin asti...

2.54 ämg Puoliksi läpi (yleisö haukkoo henkeään) TULINEN VETO ---> HASKE--->Ripari--> Mensan pelaajat huitovat ohi ja rykis pelastuu toistaiseksi

3.35 Huikeaa painostusta rykikseltä ja kiekko pomppii aivan maaliviivan tuntumassa, mutta ei ole onni mukana lättyläisillä tänään :(

5.20 Jälleen kiekko vaarallisesti mensojen maalinedessä, jossa 3 rykispelaajaa sitä kauhomassa, mutta kun ei niin ei

PIIIP

3Period is OVER

Mensa Saves 6 Rykis 1
Mensa Posses 46 Rykis 53

Joo-o onnea mensoille vaan jatkopaikasta... Lyhyenä yhteenvetona sanoisin, että aika onnetonta peliä rykikseltä 2 ensimmäistä erää ja hieman huolimattomuutta peräpäässä. 3Erään ihan hyvä draivi ,mutta maalit ratkaisevat. Omasta mielestä jatkopaikka matkasi ihan ansaitusti Alaskaan ,jossa mensat sitä juhlistavat (tietysti hyvin hillitysti)