Ensimmäinen minuutti mennyt ilman paikkoja, tasaista ja tarkkaa peliä.
Toinen minuutti täytyy ja samoilla linjoilla jatketaan.
2.30 Bisc yrittää omaa, mutta mokke torjuu
Ensimmäinen erä puolessa välissä ja kummallakaan ei yhtään vetoa maalia kohti
4.58 Bisc heittää Eyemoulle maalin eteen, mutta Röne pelastaa viime tipassa.
5.14 0-1 Bisc (Kaasu) Europen puolustus nukahtaa ja Bisc pääsee täysin yksin kiepauttamaan vanhanaikaisella johtomaalin. Kaasulle erityismaininta loistavasta screenista.
5.58 LoiB heittää maalille, josta Manala on ohjata kiekon omiin, mokke kuitenkin nappaa sen.

torjunnat 1–3 hallinta 44–55

Voodoo teki erän ainoasta kunnon maalipaikasta maalin, erittäin tarkkaa pelaamista.

6.33 icing by Europe
6.56 icing by Europe
7.10 0-2 Bisc (Manala, Eyemou) Manalan loistava poikittaissyöttö, Bisc ampuu moken kautta Voodoot kahden maalin karkumatkalle.
8.16 icing by Europe
Ottelu ylittää puolen välin ilman että Europella olisi ollut yhtään kunnollista maalipaikkaa.
9.11 Manala pääsee ampumaan aivan yksin maalin edestä, hasek pelastaa Europen.
10.04 Eyemou ampuu sivuverkkoon
10.49 Bisc nousee maalille ja ampuu, veto pysähtyy puolustajaan.
11.27 offside by Europe

torjunnat 3–1 hallinta 43–56

Kaksi erää takana ja täysin Voodoon komennossa ollaan menty. Europella todellisia vaikeuksia päästä kiekon kanssa edes puolen kentän yli.

Ensimmäinen minuutti täyttyy, Europe saa pientä painostusta aikaan, mutta ei mitään vaarallista.
13.13 Bisc nousee kulmasta ja laukoo, veto jää löysäksi ja suoraan moken patjoihin.
14.13 LoiB heittää maalille, jonne Hene on noussut, kiekko kimpoaa kuitenkin pakista mokelle.
Kolmas erä puolivälissä, Europe painostaa, kiekko pyörii maalilla ja käy jo tolpassa
15.06 violent behaviour by Hene
15.55 1-2 LoiB (Endure) Voodoon puolustus nukahtaa ensimmäistä kertaa, Endure avaa LoiBen läpi ja tämä tekee varmasti ranneliu’ulla kavennuksen.
16.55 Bisc laukoo, mokke sylkee, puolustus siivoaa
vastahyökkäyksestä kiekko pyörii Voodoon maalilla, mutta ei millään mene sisään.
17.42 LoiBella tyhjä maali, rannevedosta tuleekin passi taaksepäin.

torjunnat 3-4 hallinta 45–54

Europen loppukiri ei tuottanut toivottua tulosta ja Voodoo nappaa edun ottelusarjassa.