HabsHabs - Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM 0-1

Jackal 1+0=1
Kuhta 0+1=1
Paaki 0+1=1

Peliin lähdettiin mielenkiintoisista asemista. VZ EM:llä oli kivikova pakkipari Forsberg ja Kuhta, Habsilla puolestaan liigan ehkä kovin hyökkiduo: Nikosso ja Preda.

VZ EM lähti pirteästi peliin ja hallitsikin lievästi, hyvin pelanneen Jackalin johdolla. Muutaman kerran Völligit pääsivätkin pyörittämään oikein kunnolla ja muunmuassa Forsbergillä oli hyvä paikka joka päättyi kuitenkin maalivahdin helppoon torjuntaan. Erän loppupuolella Paakilla oli erittäin hyvä paikka, mutta tilanne pysyi edelleen samana laukauksen suuntautuessa ohi maalin. Erän luonteen paljastivat hyvin tilastot jotka kertoivat että VZ EM oli laukonut neljästi, Habs ei kertaakaan.

Toiseen erään VZ EM lähti samanlaisella ryminällä kuin ensimmäiseenkin. Vaikka hallinta pysyikin VZ:lla Habsit saivat erän ensimmäisen maalintekotilanteen. Se syntyi kun Preda ryntäsi puoliksi läpiajoon Forsbergin ohi, mutta laukaus epäonnistui ja meni reilusti ohi maalin. VZ EM:n paine jatkoi mutta Habsien puolustus ei pettänyt. Erän lopussa Jackal karvasi hyvin kiekon itselleen mutta maalia ei syntynyt. Habs oli altavastaajana toisessa erässä, mutta ote oli jo parempi kuin ensimmäisessä.

Vähämaalisen ottelun kolmas erä alkoi lupaavasti katsojen kannalta. Jackal laukoi hyvin maskista jo alussa, mutta ei onnistunut. Preda vaikutti paljon pirteämmältä kun aiemmissa erissä ja toi kiekkoa hyvin omalle hyökkäysalueelle. Minuutin pelin jälkeen Kuhta laukoi hyvin siniviivalta, ja vain kahdenkymmenen sekunnin kuluttua Jackal pääsi vapaan näköisesti tekemään maalin, Paakin olessa maskissa. Tilanne oli 1-0. Takaisku näytti antavan uusia voimia vaisusti pelanneelle duolle Nikosso-Preda. He loivat hyviä tilanteita ja Nikosso tuhlasi avopaikan mistä taiturin olisi pitänyt onnistua. Hetkeä myöhemmin oli Predan vuoro yrittää, ilman tulosta. Völligin puolustus ei ollut yhtä varma kuin alussa ja muuten hyvin pelanneelta Forsbergiltä tuli aivan liian monta harhasyöttöä. Peliaikaa oli enää minuutti jäljellä kun Jackal sai yleisön haukkomaan henkeä. 2vs1 hyökkäyksen jälkeen Paakin kanssa hän laukoi tolppaan.

VZ EM voitti ottelun ansaitusti, vaikka viimeinen erä olikin Habsin.
Tuomari: SDDLT
Lisätty: 20.03.2005 16:48