Puolustuspelaaminen
Snyder vs. peipi
Genesis voitontahto

03.40 1-0 June - June laittaa Snyderin oivan lätyn sisään 100% varmuudella.

04.11 2-0 Juusoh (Snyder, Madonna) - Snyderin oivaltava syöttö tavoittaa Juusohin joka viimeistelee varmasti.

04.41 3-0 Snyder (Juusoh) - Snyder tällää kiekon vuorenvarmasti takakulmaan Juusohin syötöstä.

GEN: saves: 0, poss: 54%
PL : saves: 4, poss: 45%

01.10 3-1 Sukke (peipi, Aki) - peipi laittaa futismaisen "keson" maalille, josta Sukke käy tökkäämässä kiekon häkkiin.

04.47 3-2 Sukke (peipi) - Sukke leikkaa röyhkeästi keskelle ja laukoo kiekon takakulmaan.

GEN: saves: 0, poss: 52%
PL : saves: 2, poss: 47%

03.15 4-2 Snyder - Snyder laukoo kaukaa illan komeimman osuman maalivahdin kautta takakulmaan.

05.18 4-3 Sukke (Aki, Masta) - 2v1 hyökkäyksessä Sukke päättää hakea oman ratkaisun ja laukoo kiekon tarkasti takakulmaan.

GEN: saves: 4, poss: 40%
PL : saves: 5, poss: 59%

Yhteenveto: Loppujen lopuksi nähtiin melko tasainen kamppailu kahden hyvän joukkueen välillä.
Ensimmäisen erän 3 ensimmäistä minuuttia olivat todella tasaiset mutta jälkimmäiset 3 minuuttia olivatkin ne jotka ratkaisivat tänään voiton Genesikselle. Toinen erä mentiin PL-komenossa ja kolmas erä olikin sitten tasaista vääntöä.

Tähdet:

***Snyder - Oli tänään selvästi kentän näkyvin hahmo, teki 2 tyylikästä osumaa ja tarjoili myös joukkueen muut osumat, mallikas suoritus.

**Sukke - Vanha konkari osoitti että maalintekotaito on vielä hallussa, 3+0 tehot nakuttanut Sukke laukoi paikoistaan hyvällä prosentilla kiekon reppuun, hyvä ottelu häneltä.

*Juusoh - Hyvä esitys, teki hyvää duunia sekä hyökkäys että puolustuspäässä, oli yksi avain siihen että Genesis poistui tänään voitokkaana kaukalosta.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 15.11.2008 23:21