hopsu 0+1=1
Juusoh 1+0=1
Pirlo21 0+0=0
Snyder 0+1=1

Marraskuun 14. päivän vuonna 2008 huipentaa Kiekkoliigan hegemoniataisto ylvään Nightmaren ja rohkean Genesiksen välillä. Genesiksellä ei matsissa juuri panosta ole, mutta Nightmaren joukot ruhtinas Tylen johdolla käyvät omaa kamppailuaan playoff-paikasta ja pm-bonuksista, jotka Jebsu on joukkueelle luvannut kustantaa playoff-paikan osuessa kohdalle. Ottelun asiantuntijakommentaattorina häärii kaikki seitsemän mannerta valloittanut suuri suomalainen Turhapuro.

--

I ERÄ

Matsi saadaan käyntiin ja molempien joukkueiden pelissä on (HK) potkua ja tilanteet aaltoilevat päästä päähän. Kahden minuutin kohdalla tapahtuu ensimmäistä kertaa:

02.15 Juusoh (Snyder) (hoopo) - 0-1
Genesis tuo kiekon Nightmare-alueelle ja syöttelykuvion päätteeksi Juusoh heläyttää kiekon nivaskaan. Genesiksen faniryhmä PHIL COLLINS LOYALS, joka on ennen ottelua vaatinut kovaan ääneen valmentajan kullin leikkaamista, tuulettaa nyt äänekkäästi ja katsomossa kohistaan yllätyksestä.

Another Day In Paradise -chantia ehditään hoilata kolme minuuttia, kunnes riemu on ohi:

05.25 Tyle (Jebsu) - 1-1
Ruhtinas Tyle nousee puolustuksesta kuin Nordean osake ja antaa Jofasticckinsä laulaa tuonelan laulua D-mollissa. Kiekko Jebsun tarjoilusta takarautaan ja Tyle herisyttelee sormeaan vieraiden fanijoukolle provosoivaan tyyliin. Django katsomossa puhuu mahdollisesta pelikiellosta.

Erä päättyy ja Gatorade virtaa pukokopissa, jossa molempien joukkueiden johtoporras kertaa seuraavan erän kuviot hubbabubbaa samalla jauhaen.

Tilastot:
Torjunnat 1-6
Kiekonhallinta 43 - 56

Erä oli melko tasainen. Genesis piti kiekkoa hieman enemmän ainakin tilastojen mukaan, mutta Nightmare loi paremmat paikat taitopelaaja Darpin johdolla.

Turhapuro: moi kivaa peliä.

--

II ERÄ

Toisessa erässä Nightmare saa hieman otetta ja heidän syöttöpelissään on ajottain pohjoisten tunturipurojen raikkautta ja solinaa kun taas Genesis on ajoittain pelikirjan väärällä sivulla. Kolmen minuutin jälkeen kolisee:

09.14 Darp (Tyle) - 2-1
Suurpatriarkka Tyle antaa hyvin sijoittuneelle Darpille hyvän autopassin takaviistoon ja Darp tinttaa suoraan syötöstä takarautaan ottelun voittomaalin. Läpyt vaihtoaitiosta ja peli jatkuu...

Nightmarella on vielä muutama hyvä paikka lisätä johtoaan, mutta katsojien iloksi jännitys säilyy viimeiseen erään.

Tilastot:
Torjunnat 0-4
Kiekonhallinta 48 - 51

Nightmaren selkeää hallintaa oli tämä erä. Genesis puolusti ihan hyvin, mutta Nightmaren puolustus majuri Tylen johdolla piti kuin sveitsiläinen pankkisalaisuus.

Turhapuro: melko samanlainen erä ku ekakin eli kuus minsaa pelattiin.

--

III ERÄ

Nightmare jatkaa myllytystä kolmannessa erässä. Genesis pääsee ajoittain hyökkäysalueelle, mutta hyvät maalipaikat jäävät uupumaan.

13.51 Darp (Jebsu) - 3-1
Darp seuraa hyvin reboundin ja lääpäisee ratkaisevan tuntuisen 3-1 -häkin ohi jäätyneen Genesis-veskari Col Phillinsin. PHIL COLLINS LOYALS poistetaan katsomosta heidän heiteltyään HK:n Potkunakkeja jäälle. Vierasjoukkueen peli lamaantuu.

Loppuerä on jonkinmoista hawaijikiekkoa. Genesis yrittää loppuun asti eikä selkäranka napsahda, mutta Nightmaren puolustus paroni Tylen johdolla on päivittänyt pelikirjansa ja suuria vaikeuksia ei johdon pitämisessä ole.

Näin Nightmare ottaa mukavan 3-1 -voiton ja pojat saavat mennä tyytyväisenä unille. Genesis pisti hyvin kampoihin, mutta todellisten maalipaikkojen luonti oli tuskaa kotijoukkueen puolustuksen ollessa tiivis kuin Laattapiste Collectionin seinälaminaatit.

Tilastot:
Torjunnat 3-8
Kiekonhallinta 49 - 51

Kolmas erä oli melko tasapaksu Nightmaren pelatessa kurinalaisesta johtoasemassa. Katsomossa pohdittiin Tiibetin tilannetta ja tulevaa lamaa ja työttömyysaaltoa.

Turhapuro: peli oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

LOPPUTULOS: 3-1

---

Palkintoraati (unjinaz, Turhapuro, player92d)
*** - vänrikki Tyle
- Hyvä puolustuspeli ilman hasardeja. Ei tule näkemään painajaisunia tästä pelistä.
** - Darp
Kike pysyi hallussa tällä kaverille kuin koripallo Magic Johsonilla ja palkitsemme hänet kahdella tähdellä.
* - Jebsu
Nakutti kaksi syöttöpistettä oli sytytti joukkueen tiputtamalla hanskat ottelun viimeisessä aloituksessa trashtalkattuaan vierasjoukkueen goonia Pirlo21:stä.

Turhapuron erikoispalkinto:
Tyle
- "Teki maalin, mikä ei kuitenkaan ole kai jokapäiväistä niin haluan palkita hänet erikoispalkinnollani" -Turhapuro.

Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille myös Djangolle.
Tuomari: Shefki
Lisätty: 14.11.2008 23:04