Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM - HautausmaaTarkastajatHautausmaaTarkastajat 1-3

0-1 Alfonso (outopekka - Hauer)

Tasainen erä kaikinpuolin, molemmille siunaantuu joitakin paikkoja. Tarkastajilla kuitenkin enemmän maalintekopaikkoja, joista mm Hauer onnistuu kerta toisensa jälkeen pyssyttämään hasken lämpimään syliin. Erän lopulla outopekka pistää ovelan passin maalintakaa suoraan alfonson lapaan maalinkulmalle, josta on helppo työ kiepauttaa tyhjään maaliin kun mokke ihmettelee tilanteita jossain aivan muualla.

saves:
völlig 6
Tarkastaja 2

2. erä
0-2 Hauer (outopekka)

Sama tarina jatkuu toisessa erässä, völleillä suuria ongelmia saada passit omien lapaan ja ei oikein tiedetä missä omat miehet menee. Hauer jatkaa maalivahdin säikyttelyä hirveällä pommilla, joka sujahtaa jälleen metrin verran ohi maalin. Vain hetki edellisestä tilanteesta ja hauer kokeilee b pisteen tuntumasta ja sinne sujahtaa maalivahdin kainalosta, komea tykki. Völläreiden vedot tuntuvat kilpistyvän ht:n pakkeihin tai viimeistään, hyvää peliä pelaavaan maalivahtiin. Ehkä paras völlärien tilanne tulee kun vajaat neljä minuuttia taulussa, Pag tulittaa viivasta ja kiekko hyppii vain karvan verran ohi maalista. Hetken päästä rynnitään jo toisessa päässä ja fafilta tärkeä pelastus, tilanteessa jossa alfonsolla on vapaa paikka pistää tyhjiin. Erän lopulla vielä hyvää tilannetta völläreillä.

saves:
völlig 7

3. erä
1-2 Spolle (Halla)
1-3 Alfonso (outopekka)

Herättää novicen raportinkirjoittajan silmissä pientä ihmetystä, miten völlärien pakit eivät ota haueria tarkemmin, kun tuntuu kaveri olevan jatkuvasti hyvillä vetopaikoilla ja ampuu myös eniten. Völlig hakee pitkillä avauksilla, jotka eivät oikein löydä hyökkääjien lapaan ja pelin rakentelu jää varsin vaisuksi. Juuri kun tässä kirjoittelen völligien epäonnistumisista, alkaa Spolle show. Kaveri viimeistelee komean kavennusmaalin ja peli saa aivan uuden käänteen. Heti perään Spollelta armoton kanuuna kaukaa mutta menee vain hiukan yli maalista. Völligi hakee hyvällä sykkeellä tasoitusmaalia, mutta sitten tapahtuu pieni unohdus ja kärkky alfonso karkaa läpiajoon ja niittaa ratkaisuosuman. Peli päättyy 1-3.