Reto 1+0=1
tonii 0+2=2
tuomoo 0+1=1
Vela 1+0=1

Kanalaan kanojen vieraiksi on saapunut taistelemaan pisteistä Elite Razor. Hienon alkukauden jälkeen Kanat ovat pelanneet vaihtelevalla menestyksellä, viime pelistä kuitenkin arvokas päänahka talteen, kun sarjakärki Jokerit kaatui numeroin 5-2. Razoreilla myöskin alla hyvä alku, mutta tähän peliin lähdettäessä varjostaa 4:n ottelun tappioputki. Nyt koetellaan molempien joukkueiden itseluottamusta.

1. Erä

Kadlec pätkäsee hetkeksi, ja seuraavassa tilanteessa ER hieman nukkuu, josta Apari liukuu maalin eteen. Reit seiv sano lindegren, kun ranne pysähtyy maalivahdin suojuksiin.

3v2 Kanapäätyyn, mikä Reton jalkanepillä muuttuu nopeasti vapaaksi vetopaikaksi, mutta tilanteesta ei synny maalia.

Kanojen sinisellä puolustuspeli ei toimi laisinkaan, omista äijistä ajetaan ohi ja Dickinson b-pisteeltä virittää hyvän pyssyn. Mr.Kukko kuitenkin venyttää itsensä kiekon tielle.

03:48 0-1 Reto (Dickinson, Kadlec) - Keskialueen menetys, 2v1 kanapäätyyn ja viimein Reto onnistuu.

Kanat saavat 3v2, missä irtokiekkoon säntää Apari. Hänen pyssy viuhuu vaarallisesti kohti hieman maskaantunutta ER maalivahtia, mutta tolppa pitää ER:n toistaiseksi johdossa.

05:49 1-1 duckie (Apari, Usurper) duckie hienolla yksilösuorituksella 1v1 tilanteessa raivaa itselleen tilaa ja napauttaa lätyn pakin jaloista pömpeliin!
--

KANAT: 3 torjuntaa, 59% hallinta

ER: 6 torjuntaa, 40% hallinta

Vauhdikas erä, molempiin päätyyn myllyä. ER on erässä hivenen paremmin hallinnassa ja aloittaa maalitehtailun. Maalin jälkeen Kanat olivat jatkuvasti pulassa omalla alueella, ja tilanteita ERllä riitti. Viimeisellä hetkellä pää ei kuitenkaan ollut tarpeeksi kylmänä ja erän lopulla duckie tasoittaa hienolla yksilösuorituksella.
---

Kadlec puolittain läpi, tiukka lämy, mutta kukko kestää.

duckie tulee vasemmalta laidalta röyhkeesti keskelle, päälle vielä hanakka veto, mutta kiekko menee reilusti ohi.

2v1 ER:n päätyyn, moke vetää pidemmän korren

Laukaus bpisteeltä ja kukko torjuu eteensä suoden Dickinsonille tyhjän paikan! Mutta miehen kädet olivat silkkaa puuta, tuloksena laukaus ohi.

-

KANAT: 5 torjuntaa, 51% hallinta

ER: 2 torjuntaa, 48% hallinta

Erä oli selkeästi paljon tasaisempi kuin ensimmäinen. ERllä ehkä vaarallisemmat paikat, mutta muuten molempien joukkueitten puolustus hoiti mallikkaasti tilanteet.
---

12:39 1-2 Resolute (Kadlec) Usu ei peitä kunnolla, helpohko laukaus keskelle ja kukko hörpsii.

16:43 2-2 Apari (duckie, Usurper) Kanapoika ottaa nopeasti kiekon maalivahdilta haltuun ja avaa 3v2 ER päätyyn. Kiekko jää b-pisteelle roikkumaan, josta Apari sijoittaa kiekon takakulmaan.

-

KANAT: 6 torjuntaa, 46% hallinta

ER: 2 torjuntaa, 53% hallinta

ER saa erän alkuun helpohkon maalin, ja Kanat koittaa prässätä voimakkaasti saadakseen tasoitusosuman. Kanojen hyökkäykset tyssäävät huonoihin ratkaisuihin, joista ER saa vastahyökkäyksiä. Elitet ei kuitenkaan pysty hyödyntämään näitä paikkoja, ja lopussa nopea hyökkäys kostautuu, kun hyökkääjät eivät kerkeä alas puolustamaan. Tuloksena 2-2 tasuri.
---

SUMMARUM: Peli oli erittäin tasaväkinen. Kanojen pelistä puuttui koko pelin ajan tietynlainen organisointi ja molemmissa päissä ei oikein tiedetty mitä kukakin tekee. ERn kompastuskiveksi muodostui maalinteko, vaikka paikkoja oli pilvin pimein.