koksu 0+0=0
QkkeliQ 0+1=1
Riku 1+0=1
Turo 0+0=0

03.12 1-0 Darp (Ruw) Ruw tarjoilee 2v1 hyökkäyksessä kiekon Darpille joka siirtää Nightmaren 1-0 johtoon.

NM: saves: 1, poss: 56%
PLJ: saves: 4, poss: 43%

Tasainen erä jota Nightmare ehkä hienokseltaan hallitsi ja sai myös sen ansaitun ja tärkeän avausmaalin tehtyä.

03.23 1-1 Stapleton (PWNAGer) PWNAGerin upean lätyn johdosta Stapleton karkaa ja viimeistelee wristillä lukemiksi 1-1.

03.48 2-1 Ruw (Darp) Darp avaa väylän Ruwille joka tällää illan upeimman osuman laukomalla kiekon tarkasti takakulmaan, osuma tuli Nightmaren kannalta oivaan paikkaa ja Pelijengi näkövinkkelistä aivan siihen pahimpaan paikkaan.

NM: saves: 3, poss: 53%
PLJ: saves: 2, poss: 46%

Ottelu jatkui erittäin tasaisena, molemmat joukkueet saivat tilanteita aikaiseksi ja peli meni jännäksi kun edettiin kohti viimeistä erää.

(maaliton)

NM: saves: 3, poss: 50%
PLJ: saves: 1, poss: 49%

Viimeinen erä oli sitten Pelijengin painostusta kohti Nightmaren maalia, mutta Nightmaren puolustus kesti upeasta Pelijengi-vyöryn joten voipa melkein sanoa että ansaittu voitto Nightmarelle lukemin 2-1.

Tuhlailijapoika titteli menee tällä kertaa pelaajalle nimeltä: Darp.

Tähdet:

***Jebsu - ei tehoja tänään mutta sitäkin mallikkaampi suoritus Nightmaren puolustus sekä hyökkäyspäässä, upeita pelastuksia läpi koko ottelun joista se hienoin tuli aivan lopussa, hieno ja ehjä suoritus.

**Darp & Ruw - Hyvin kulki Nightmaren hyökkäysduolla, kiekko likkui ja tilanteita syntyi, molemmille tänään maukkaat 1+1 tehot, vaikka niitäkin olisi voinut tulla enemmän mikäli Darp olisi ollut maalituulella ;).

*tyle - Ilman mainintaa ei voi jättää Nightmaren sisukasta alempaa puolustajaa nimeltä tyle.
Todella kovaa taistelua joka kiekosta omassa päässä sekä muutenkin rohkeaa peliä, yksi nukahdus sattui mutta niitä nyt sattuu kaikille välillä, mallikas suoritus.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 12.10.2008 23:42