BL 6+3+2=11
GWB 2+2+3=7

jekkiksen otteluraportti:

PERIOD I
GWB:n täyttä hallintaa: aloitusvoitto 100-0 ja heti alkuun hyvä maalipaikka, mutta Moilalla ei maltti riitä. Sinipaidat pelasivat koko erän hyvällä draivilla: kiekko liikkui näennäisen yksinkertaisesti mutta tehokkaasti kohti BL:n päätyä. Suurin osa hyökkäyksistä päättyi kuitenkin ennenaikaisesti, sillä Moilasella ei maltti riittänyt: mies laukoi peräti viisi kertaa ensimmäisessä erässä - useimmiten punanuttua päin. BL:n muutama hyökkäys oli lähinnä melkoista räkäkiekkoa: kiekko maalin eteen ja perään. Ensimmäinen todellinen tilanne avautuu Räpelön menettäessä kiekon vaarallisesti siniviivalla. Mies paikkaa kuitenkin hyvin ja Mutin laukaus on vailla osoitetta. Seurauksena kuitenkin aivan hiuksenhieno BL:n painostus, jonka GWB:n nelikko selvittää rutiinilla.
Erän loppuhetkillä Hapa rankaisee Moilasen ja Sharkyn komeasta esityöstä: kaksi nopeaa syöttöä ja millintarkka laukaus suoraan takanurkkaan ajassa 4:18. Hapa on siirtää kiekon maaliin toistamiseen vain muutamaa sekuntia myöhemmin, sillä BL:n pakkikaksikko päästää hänet laukomaan parhaasta mahdollisesta vetosektorista. Tällä kertaa Bangladeshin maalivahti vetää kuitenkin pidemmän korren.

PERIOD II
Toinen erä alkoi siitä mihin ensimmäinen päättyi: maltillista syöttöpeliä Busheilta ja tätä kautta kiekkoa vastustajan päätyyn. Myös Moila jatkoi huonoja otteitaan, päättäen lähes jokaisen tilanteensa laukaukseen puolustajaa päin. BL on tasoittaa ottelun reilun minuutin pelaamisen jälkeen, kun Wänämönen avaa hienosti laidan kautta Saloselle. Salonen katsoo tilanteen loppuun maltillisesti, mutta lätty maalille on epätarkka ja maali jää vain haaveeksi. Ajassa 2:34 näemme jotain todella harvinaista: Sharky harhauttaa vastustajan pelaajan, vaikka olisi voinut syöttää. Seurauksena miehen kikkailusta kelvollinen tilanne, mutta kilpikonnapuolustus pitää. Vain hetkeä myöhemmin Sharky ampui vaarallisesti kohti BL:n maalia, mutta veskari onnistui kauhomaan laukauksen pienen pomputtelun jälkeen. Aivan erän lopussa Moila karvaa hyvin luoden vielä herkullisen tilanteen, mutta aika ei anna armoja.

PERIOD III
Kolmas viisiminuuttinen on sitä samaa: GWB:n hallitsee ja BL saa aikaan vain sen kiintiöön kuuluvan puolittaisen maalintekotilanteen. Muti unohtuu erän alussa laitaan kuin varkain, mutta luistelee itsensä paitsioon. GWB hakee maltillisella syöttöpelillä lisämaalia, mutta BL:n valitsema kilpikonnalinja estää ratkaisusyötöt tehokkaasti. 2 minuutin kohdalla BL saa yleisön hämmästykseksi peräti toisen vaarallisen tilanteen, kun MutiM on päästä siirtämään poikittaissyötön verkon perukoille. Maalivahti pitää kuitenkin pintansa ja katkaisee syötön aivan Mutin nenän edestä. Mitä tähän nyt enää sanoisi, möö? Vastahyökkäyksestä Hapa15 tarjoilee Sharkylle paikan tehdä tyhjiin, mutta ei maistu: lukemat pysyvät jalkapallomaisesti 0-1:ssä. Vähennä Sharky erkkaria, niin kiekko liikkuu liukkaammin. 4:20 pelattu ja BL ottaa veskarin pois, jäälle tulee petu-. Moilanen pääsee kauhean kommunikointivirheen seurauksena vapaasti kiekon kanssa alueelle ja laukoo jo maalinkiilto silmissään kohti tyhjää maalia. Mies kääntyy jo takaisin kohti keskialuetta ja aloittaa villin tuuletusshown, mutta nöyryyttää tapansa mukaan vain itseään: kiekko on kimmonnut tolpan kautta pois maalilta jo aikoja sitten.