Zap3 1+0=1

0.35 Mabo läpi, mutta mokke torjuu vedon.
0.58 Baileys ja sneppi 2vs1 tilanteessa, Baileys vetää kohti takakulmaa mutta veska koppaa vedon.
1.46 Darby heittää lätyn takakulmalle Mabolle, mutta Mabo tökkää kiekon tolppaan tyhjistä.
3.02 1-0 sneppi (Baileys, Risey) sneppi pääsee vetämään ja narripakki on sopivasti maskissa, joten veska jättää etukulman täysin auki ja sinnehän se helähtää.
4.02 sneppi ja Baileys karvaavat kiekon narripakilta, mutta Baileysin rannari lähietäisyydeltä pysähtyy moken patjoihin.

torjunnat 2-5 hallinta 63-36

Mitä pitemmälle erä eteni, sen selkeämmin painopiste siirtyi kohti Narrien puolustusaluetta. Narreilla toki myös pari erinomaista maalipaikkaa.

7.02 Zap3:lle aukeaa vetopaikka, veto suuntautuu kuitenkin suoraan päin veskaa.
7.13 Vastahyökkäyksestä Baileys nakkaa kiekon maalille ja Smaga pääsee kokeilemaan tyhjistä, osoite sama kuin Mabolla avauserässä eli tolppaan.
8.43 1-1 Zap3 (Hyytiä, Mabo) Zap3 päättää Narripainostuksen nousemalla maalin takaa laukaisusektoriin ja tarkka veto takatolpan juureen tasoittaa pelin.
10.23 2-1 Baileys (Smaga, Ricky) Baileys on jätetty täysin yksin maalin eteen ja Smagan heitettyä suoraan lapaan ei Baileysillä ollut vaikeutta siirtää LP maalin johtoon.
10.54 3-1 Baileys (Ricky) meni ohi edellistä kirjoittaessa.

torjunnat 1-5 hallinta 56-43

Erän alkupuolella Narrit saavat hyvän painostuksen aikaan, mutta vastaavasti erän loppupuoli selkeää LP-hallintaa.

13.11 Darby pelataan läpi, mutta jälleen kerran mokke vetää pitemmän korren takaa hiipivän pakin pakotettua Darbyn laukaisuun.
16.47 Narrit ottavat moken pois ja viidennen kenttäpelaajan jäälle.

torjunnat 5-5 hallinta 50-49

Narrien kiri päätöserässä ei tuottanut tulosta, vaikka viimeinen erä olikin selkeästi Narrien, LP:n laukaukset tulivat lähes jokainen hyvin kaukaa ja olivat ns. toivotaan-vetoja. LP käytti paikkansa paremmin hyödykseen kuin Narrit ja ansaitsi täysin voittonsa.

*** Baileys – ottelun ratkaisija
** Zap3 – teki joukkueensa ainoan maalin, jakoi paikkoja kavereille, selkeästi paras Narreista