Björn 0+1=1
Hocke 0+2=2
Niksu 1+1=2
Tunski 1+0=1

3.23 Tunskille siunaantuu ottelun ensimmäinen maalipaikka, veto b-pisteen tuntumasta osuu kuitenkin etutolppaan.
4.02 Jälleen Tunski pääsee laukomaan keskeltä, veto ohi ja jatkotilanteesta Hocke sutii takaperin ollessaan ohi tyhjän maalin.
5.48 Ja taas Tunski pääsee vetämään, mokke torjuu, jatkosta Hocke vetää pienestä kulmasta tolppaan.

torjunnat 3–1 hallinta 54–45

Erän alkupuoli tasaista ja tarkkaa peliä, loppupuolella Kauhava pääsee maalipaikkoihin, mutta Tunskin ruuti on vielä tässä vaiheessa märkää. HIFK:illä ei yhtään todellista maalipaikkaa koko erässä.

7.15 Tunski taas vauhdissa, mokke kuitenkin torjuu eteensä ja saa jatkotilanteesta kiekon haltuunsa.
7.46 Niksu pääsee läpi puolittain, hasek kuitenkin torjuu vedon alakulmasta.
8.26 IFK:n ensimmäinen maalipaikka tulee pölölle, maskiakin on mutta veto kimpoaa puolustajan mailasta kulmaan.
9.09 1-0 Boocha (-kessu-) –kessu- nousee kulmasta ja syöttää vapaana olevalle Boochalle, jonka veto keskeltä b-pisteiden välistä uppoaa tarkasti ristikkäiskulmaan.
10.42 2-0 Boocha (-kessu, sanfor) Pölö tekee loistavaa maskia ja Boocha ampuu lähes siniviivalta aivan kiinni laidasta kiekon maaliin.
11.07 2-1 Tunski (Hokke, Niksu) meni ohi kun kirjoitin edellistä.

torjunnat 4–2 hallinta 56–43

Peli jatkuu tasaisena, HIFK käyttää paremmin maalipaikkansa ja lähtee maalin johdossa päätöserään.

12.28 Pölö jälleen loistavasti maskissa, Boochan maaliin menossa ollut laukaus kimpoaa kuitenkin Pölöstä veskalle.
13.08 Hocke maskissa, Tunskin veto pysähtyy Hockeen, joka pääsee ampumaan täysin tyhjän maalin edestä, mutta veto osuu tolppaan ja jatkotilanteesta kiekko ei löydä maaliin asti.
16.02 Hockella jo tyhjä maali, mutta sanfor pelastaa laukomalla kiekon pois Hocken lavasta.
16.28 Pölö ja –kessu- 2vs1 tilanteessa, -kessu- laukoo, mutta veska kestää.
16.50 2-2 Niksu (Björn, Hocke) Hocke maskissa, Niksu laukoo lähes siniseltä asti tarkasti etukulmasta sisään.

torjunnat 0–4 hallinta 57–42

Tasainen ottelu, jossa kummallakin oli omat paikkansa, oikeutettu lopputulos.