ZambolaatioZambolaatio - Hc HumbaHc Humba 0-0

jooda 0+0=0
JÖLLI 0+0=0
Karppa 0+0=0
Turisas 0+0=0

Noin 50 katsojaa oli kerääntynyt Zambolaatio Areenalle seuraamaan Zambojen ja Humban kohtaamista. Ottelun alku oli tunnustelevaa kiekkoa ja ensimmäinen veto nähtiin vasta yli kahden minuutin pelin jälkeen. Laukauksesta syntyneen riparin Göran siivosi paniikkipurulla pitkäksi. Iiro pääsee pian laukomaan hienon kuljetuksen perään, mutta tarkkuus on hakusessa. Z:n ensimmäinen veto tulee ajassa 3:20. Asialla -T-, mutta veto jää tuhnuksi. Iiro pääsee vielä kerran laukomaan vaarallisesti ja Gempa & -T- järjestävät pienen myllyn viimeisillä sekunnilla, mutta erä päättyy maalittomana.

Toisen erän Humba aloittaa painostamalla, mutta ensimmäisen todella vaarallisen paikan saa Jasonite, joka luiskauttaa vetonsa ohi erittäin hyvästä paikasta ja kulmasta. Loppuerä on nyhjäämistä kauttaaltaan. Iiro ja Jasonite molemmat saavat paikan puolikkaat, eipä juuri muuta.

Kolmanteen erään hyvin joodan ja JÖLLIN pihdeissä pysynyt -T- siirtyy vaihtoaition puoleen. Viimeinen erä on Humban hallinnassa, mutta niin jooda, Iiro kuin Karppakin epäonnistuvat hyvistä ja vielä paremmista paikoista. Viimeinen minuutti meneekin molempien joukkueiden surffatessa. Näköjään piste tyydytti molempia osapuolia. 0-0

Tähdet:

jooda *** - Piti JÖLLIN kanssa Z:n vaaralliset hyökit kurissa ja sai pari tekopaikkaa hyökkäyspäässäkin.

Varvio ** - eleetöntä puolustuspeliä läpi koko ottelun.

Iiro * - Ottelun vaarallisin hyökkääjä, loi itselleen ja Karpalle hyviä paikkoja. Viimeistely vain ontui.
Tuomari: D-fence
Lisätty: 15.03.2005 19:27