New Jersey Devils - Fc KilpailijatFc Kilpailijat 2-2

Joonan 0+0=0
pullukka 0+2=2
zumppi 1+1=2

2.40 1-0 P.Elias Elias pelaa tilanteen loppuun ja rynnii kiekon väkisin sisään.

3.50 1-1 Dalla16 (zumppi, pullukka) Kilpureiden kuittia ei tarvitse kauan odotella kun Dalla viimeistelee todella varmasti nopean vastahyökkäyksen päätteeksi kiekon reppuun.

5.39 1-2 zumppi (pullukka) Nyt nähtiin luultavasti 2.divan tähän astisista maaleista komein, vaikka itse sanonkin, kilpuripainostuksen jälkeen pullukan käsittämätön lätty takakulmalle minne on hiipinyt zumppi joka vie dallan sanoin kilpurit johtoon =Dalla16= vähäku unfois

NJD saves: 4, poss: 48%
FCK saves: 1, poss: 51%

02.32 2-2 Lich (sba) NJD:n nopean vastahyökkäyksen jälkeen Lich tekee vanhanaikaisen ja tasoittaa pelin.

Noin 2 minuuttia meni kuin sba:lla tilttasi ja kilpurit osoittivat reilun pelin henkeä vetämällä pitkää ja NJD kiitti siitä antamalla kiekon takaisin sba:n palattua.

NJD saves: 1, poss: 47%
FCK saves: 1, poss: 52%

(maaliton)

NJD saves: 5, poss: 39%
FCK saves: 1, poss: 60%

Ottelu oli erittäin tasainen ja jännittävä, varsinkin 1 ja 2 erä. Kolmannessa erässä kilpurit hallitsivat kenttätapahtumia mutta eivät saaneet useista hyvistä tekopaikoista kiekkoa reppuun, myös NJD sai pari hyvää tekopaikkaa vastahyökkäyksistä mutta eivät hekään saaneet kiekkoa sisään, nähdyn perusteella erittäin tiukka ja tasainen 2.diva on tulossa kun sarja on täynnä laatujoukkueita.

Lopuksi tähdet:

***Fc Kilpailijat/NJD -puolustus molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja varjelivat omaa maaliaan.

**sba/zumppi molemmat olivat erittäin pirteällä pelipäällä, sba tuotti kilpuripuolustukselle useita hikisiä hetkiä kun taas zumppi viimeisteli yhden ja teki hienon esityön Dallan osumaan.

*pullukka-Dalla16-Charge lopuksi oli 3 pelaajaa jotka halusin nostaa esiin, pullukka oli taas tänään omalla tasollaan rakentaen hyvin kilpuripeliä ja antamalla oivallisia syöttöjä, Dalla16 oli oma pirteä itsensä viimeistelemällä yhden ja tuottaen tukun hyviä tekopaikkoja joukkuetovereilleen ja lopuksi Charge joka uurasti jälleen kerran tolkuttoman määrän NJD puolustuksessa, oli ainoa puhdasverinen puolustaja pelissä ja hoiti tonttinsa viittä vaille loistavasti.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 13.09.2008 00:36