Tilastot

Elite RazorElite Razor - NightmareNightmare 2-3

Tehopisteet

Elite RazorElite Razor
prvs 1+0=1
Rafa 0+2=2
tonii 0+1=1
tuomoo 1+0=1

NightmareNightmare
didi 0+0=0
Jebsu 1+2=3
teumeri 2+1=3
yppe 0+2=2

Raportti
Alkamaisillaan on 1.Divarin ottelu, yhdeksäntenä majaileva Elite Razor ottaa mittaa neljäntenä olevasta Nightmaresta. Tiedossa tiukka ottelu, ja molemmat tarvitsevat pisteitä. Elite Razorilla alla tappio Habsista lukemin 2-6, ja Nightmarella taas voitto sarja kakkosesta Genesiksestä lukemin 5-1.


1.Erä:


02:42 1-0 Fioldur (Jebsu, Taito)

Taito pistää kiekon laitaan Jebsulle joka luistelee pää kolmantena jalkana alueelle ja vilkaisee ylös, näkee Fioldurin toisessa aallossa. Mutta päättää ampua itse, veto lähtee 5 metriä ohi maalin mutta se osuu ohi luistelevaa Fiolduria nilkkaan, josta se kimpoo maaliin, ohi Ilpo Kauhasen.


03:02 1-1 Dickinson (Rafa)

Rafa -> Dickinson -> Rafa -> Dickinson, tuomari yhtä hukassa kuin Ron Hextall NM:n maalinsuulla. Kukaan ei tiedä missä kiekko on, kunnes Taito kaivaa sen maalista. Veikkaan että Dickinson laittoi kiekon taskuunsa ja vei sen sinne.



Yhteenveto:

Erä alkoi tasaisissa merkeissä ja paikkoja oli ku hammaslääkärissä. NM sai sen kuuluisan ensimmäisen maalin. Vaikka ER:llä oli vähintääkin parempi paikka tehdä se. Dickinson ottaa yhdessä vaiheessa Ilpon roolin ja torjuu hanskakädellä kiekon kulmaan.

Ilpo Kauhanen saves: 5, poss: 42%
Ron Hextall saves: 3, poss: 57%



2.Erä

09:14 1-2 Jebsu (Fioldur)

Fioldur tulee alueelle ja painaa vahingossa syöttönappia joten kiekko menee Jebsulle joka pistää kiekon yläpanathinaikkoseen.


11:42 1-3 Fioldur (Jebsu, Taito)

Jebsu ampuu Ilpo Kauhasta otsaan, josta kiekko pomppii hiekkakakkua takatolpalla tekevälle Fioldurille, joka vahingossa siirtää kiekon verkkoon ohi tähtiä näkevän Kauhasen. Kauhava ei tiedä vielä Joulunakaan mikä häneen osui.


Yhteenveto:

Tasaista kuin Sveitsissä. Fioldurilla 31 maalinteko paikkaa mutta puukädet ku on nii ei voi odottaa muuta. Muistuttaa kummasti Helsingin Jokereiden Herttuattarena ja Subwayn johtoportaan puheenjohtajana tunnettua Tomekkia.

Ilpo Kauhanen saves: 6, poss: 55%
Ron Hextall saves: 3, poss: 44%



3.Erä


14:20 2-3 prvs (Rafa, Kadlec)

Kuuluisat puikot, prvs:in huig tykki menee Ron Hextallin haarojen välistä. Hextall ei tiedä vielä huomennakaan mikä sieltä meni. Esileik..työn teki Rafa ja Kadlec.


Yhteenveto:

ER pisti sen kuuluisan viidennen vaihteen päälle ja tuli kun höyryjuna kolmanteen erään. Nightmaren pojat pyöri ku hullun mulkku omassa päässä. Mutta Ron Hextall piti NM:ää pystyssä. Aikalailla oikeudenmukainen tulos.

Ilpo Kauhanen saves: 5, poss: 53%
Ronx Hextall saves: 8, poss: 46%
Tietoja
Tuomari: Munez
Lisätty: 16.06.2008 22:05

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.