Outsi 1+1=2
Pavelski 1+4=5
Tomekki 3+2=5

<b>Ennakko:</b>
Lauantain iltapäiväottelussa iskevät yhteen sarjakakkonen Kauniit ja Rohkeat sekä yhdeksäntenä majaileva Helsingin Jokerit. GM-Keippari BET24 tarjoaa kotivoitosta maailman suurinta kerrointa, joka on 1,95. Yleisöön on löytänyt tiensä noin 20 kiekko.tk:sta innostunutta noulaiffin alkua.

--

<b>I Erä:</b>

<b>04.12 0-1 - Outsi (Tomekki, stbk)</b>
Helsingin Jokerit rouhii, riistää ja lopulta karvaa kiekon pois kotijoukkueelta heidän puolustusalueellaan. Pelin painopiste käännetään nopeasti ja lopulta Outsi pääsee parin nopean syötön jälkeen heittämään puolittaisen onetimer-pöntön ohi KjR-maalilla sadatta Kiekkoliigan otteluaan pelanneen Ronn Mossin. Vieraspeliin matkannut HS-fanilauma on eufoorisessa soosissa ja Hjallis Harkimo tanssii macarenaa katkarapukatsomon penkeillä.

<b>Torjunnat:</b> 4-3
<b>Kiekonhallinta:</b> 55%-44%

Kohtuu tasainen erä, jossa molemmilla oli paikkoja tehdä avausmaali. Kotijoukkueesta Kim pääsi koittamaan jokerimaalivahti Markus Kettereriä läheltä, mutta tämä osoittautui liian kokeneeksi ja torjui vedon maagisella yläräpsäheilautuksella, joka nähdään tänään Nelosen urheilu-uutisissa heti lentopallotulosten jälkeen. Vierasjoukkueella oli pari nasevaa vetomestaa ennen erän kliimaksiksi noussutta maagista johto-osumaa.

--

<b>II Erä</b>

<b>07.55 0-2 - Tomekki (stbk)</b>
KjR-puolustus aukenee yllättäen kiekonmenetyksen seurauksena ja stbk syöttää Tomekin aivan vapaaksi maalin etunurkalle, josta tämä tekee jarikurrimaisen sisäteräpotkuliu'un, jolla vie kiekon alapanathinaikkokseen ohi kadotettua nuoruuttaan surevan Ronn Mossin.

<b>08.44 0-3 - stbk (Tomekki, Outsi)</b>
Ottelun komein kaappi saa puolet yleisöstä haukkomaan henkeä loppujen saadessa sydänkohtauksen. Punakeltaiset pääsevät puolittaiseen 3v2-tilanteeseen ja nopeilla edestakaisilla kiekonsiirroilla laatta pelataan keskelle vetosektoriin stbk:lle, joka laittaa suoraan syötöstä kiekon tarkasti takanurkkaan ja pönttöä juhlitaan jokerileirissä vuoden maalina, jota tullaan kelailemaan kuluneilta VHS-videoilta vielä kymmenenkin vuoden päästä.

<b>10.37 0-4 - Tomekki (stbk, JoKeR)</b>
stbk saa kiekon siniviivan tuntumassa ja tekee maalille nousun, joka saa Jeesuksen ylösnousemuksen tuntumaan muniinpuhaltelulta. Parit jaromirjaagerit ja napakka veto, joka ottaa onnekkaan kimmokkeen, johon ehtii ekana Tomekki, joka sutaisee kiekon yhdellä kosketuksella pienestä kulmasta ohi sivuun lipuvan Mossin.

<b>Torjunnat:</b> 1-5
<b>Kiekonhallinta:</b> 49%-50%

Erä oli selkeästi Jokereiden, vaikka torjunnat muuta osoittivatkin. Dynamic Duo Tomekki-stbk olivat liekeissä enemmän kuin Cheek ja maalilla Ketterer otti pari komeaa koppia, joiden ansiosta viimeiseen erään lähdetään 4-0 -tilanteessa ja peli näyttää olevan jo ratkennut.

--

<b>III Erä</b>

<b>14.17 0-5 - Tomekki (stbk)</b>
KjR-puolustus pelaa tilanteen löysällä kullilla ja nousee liian korkealle. stbk saa kiekon ja lähettää tigerwoodsmaisella ulkokierreswinginostolla Tomekin puolittaiseen läpiajoon ja tämä ampuu kiekon tarkasti takanurkkaan ja hakee läpyt vaihtoaitiosta sormeaan "who's the man" -tyyliin heristellen. Kentältä korjataan talteen pari Karjala-lippistä ja matsi jatkuu...

<b>15.15 1-5 - Kim</b>
Ottelun selkeästi irstain maali oli tyylipuhdas playoff-pönttö. KjR-pelaaja kiskaisee kulmasta kiekon maalille, josta se ottaa muutaman vikinglottopallomaisen kimmokkeen ja jää pyörimään maaliviivalle, johon rynnivät kolme pelaajaa rymistelevät yhdessä kiekon sisään. Markus Ketterer suivaantuu täysin nollapelin menetettyään ja tarjoaa teiniangstimaisen huutoitkuavautumisen itkuaan piteleville jokeripakeille, jotka levittelevät kilpaa käsiään.

<b>Torjunnat:</b> 4-2
<b>Kiekonhallinta:</b> 53%-46%

Kolmas erä oli ottelun selkeä HAISTA PASKA -erä, jossa rusettiluisteltiin päästä päähän ottelun jo ratkettua. Yleisössä syötiin makkaraa ja pohdittiin juhannuksen säätilannetta.

--

<b>Summa summarum:</b>
Sarjataulukolla pyyhittiin jälleen persettä kun Stadin ylpeys latoi taululle irvokkaat 1-5 -loppuluvut. Voitto oli ansaittu, sillä joukkue oli varsinkin hyökkäyskuvioiden rakentelussa ja puolustuksessa selkeästi edellä ja KjR ei kovin moneen hyvään maalipaikkaan päässyt.

<b>Ottelun kokonaistilastot:</b>
<b>Torjunnat:</b> 9-10
<b>Kiekonhallinta keskimäärin:</b> 53%-46%
<b>Pitkätkiekot:</b> 2-5
<b>Paitsiot:</b> 0-1 (paitsiosääntö selkeästi hallussa)
<b>Goalie arena -katkot:</b> 1-0
<b>Violentit:</b> 0-1 (Tomekki)
- todella törkeä maalivahdin ajo, josta tehdään raportti kurinpitäjä Djangolle ja Tomekki saa odottaa paskat housussa loppukaudeksi räpsähtävää pelikieltoa. Tällainen käyttäytyminen vastustajan maalivahtia kohtaan on eettisesti ellei jopa moraalisesti hyvin kyseenalaista ja jos KjR:ltä olisi löytynyt joukkueesta gooni, hän olisi varmasti tintannut Tomekin hampaat kitalaesta
läpi.

<b>Yleisö:</b>noin 20, joista puolet kausikorttilaisia.

<b>IS-tähtiraati:</b>
<b>*** Tomekki</b> - Pelasi kuin kiimainen naarasmetso soitimella ja viimeisteli tarkasti paikoistaan keräten ihailevia huokauksia katsomon teinitytöiltä.
<b>** stbk</b> - Sai jokerikatsojat unohtamaan kuka on Otakar Janecky. Jakoi muutaman tonymaisen lättysyötön mansikkahillolla ja suojeli KjR-alueella kiekkoa kuin sveitsiläistä pankkisalaisuutta.
<b>* Markus Ketteter</b> - Osoitti kuuluvansa tälle tasolle ottamalla pari tärkeää koppia ottelun ollessa vielä tasaisissa lukemissa. Kokemuksellaan rauhoitti peliä. Ainoa miinus 1-5 -maalin jälkeisestä kiroiluryöpystä, jolla itketti päätykatsomon pikkupilttejä.