Kiekkokarnevaalit jatkuvat näinä yön tunteina, kun mustapaitainen Pelijengi isännöi äsken Kauhavan kaatanutta Laitataklausta.

Vähitellen katsomoon alkaa valua porukkaa ja pelaajatkin alkavat hitaasti, mutta varmasti pukea pelivarusteita ylleen.

Lopulta ottelu saadaan käyntiin. Kello on tässä vaiheessa 0:22.

Ennen kuin avauskiekko putoaa jäähän, kaartavat kentälle eksyneen PWNAGEr ja Semin takaisin vaihtopenkille. Semin haastaa matkalle PWNAGErin myllyyn, mutta tämä ei lähde mukaan tanssiin.

Ensimmäisestä hyvästä laukauksesta vastaa kalleh reilun minuutin pelin jälkeen. Pelijengin maalivahti koppaa kuitenkin kiekon.

Sama mies pyörii vaarallisesti Pelijengin alueella hieman myöhemmin, muttei saa kunnon laukausta aikaiseksi.

Avauserä on melko vauhdikasta päästä päähän menemistä, mutta molemmat rakentavat hyökkäyksensä silti järjellä. Kumpikaan ei saa mitään selkeää painostusjaksoa aikaiseksi ja se näkyy myös tulostaululla - tilanne 0-0 erätauolle mentäessä.

Toiseen erään Pelijengi vaihtaa Arton tilalle PWNAGErin. Laitataklauksen kalleh tekee puolestaan tilaa Seminille.

Pelijengi saa heti rakennettua vaarallisen paikan, kun Justi yrittää heittää kiekon kulmauksesta vapaassa paikassa olevalle Jallikselle. Kiekko kilpistyy Laitataklauksen maalivahtiin, ja liilapaitaiset huokaisevat helpotuksesta.

Hieman ennen ottelun puoliväliä Justi syöttää PWNAGErille loistavan paikan, mutta jälleen Laitataklauksen maalivahti on Pelijengin hyökkäystä etevämpi.

Laitataklaus jää vähitellen enemmän ja enemmän Pj:n jyrän alle, ja ilkeämpi voisi sanoa Laitataklauksen lähes lyöneen paniikkinappulan pohjaan.

Heti tämän irvailun jälkeen Semin pääsee Tengun mainiosta syötöstä 1vs1-hyökkäykseen Perkelettä vastaan, muttei saa lauottua kiekkoa maalivahdille asti.

Hallinnallisesti Laitataklaus jäi toisessa erässä selvästi Pj:n jalkoihin, mutta erän viimeisellä peliminuutilla Semin pääsee yksin läpi, sijoittaen pelivälineen kylmänviileästi rannarilla verkkoon!
Maali aiheuttaa yleisössä mitä eriskummallisempia reaktioita, joten järjestysmiehet hiljentävät erätauolla koko hallin.

Ja heti päätöserän alussa PWNAGEr saa kiekon maalin kulmalla, josta heittää sen yläkulmaan - tasaten tilanteeksi 1-1.

PWNAGEr hankkii itselleen loistavan paikan siirtää Pelijengi johtoon reilu minuutti ennen ottelun päätöstä, mutta Laitataklauksen puolustajakonkari Laita pelastaa tilanteen huikeasti.

Pian Pelijengi saa vielä lisää loistopaikkoja ratkaista ottelu, mutta Laitataklauksen puolustus selvittää vaaralliset tilanteet.

\"Nojoo, peli olikin sitä mitä odotettii, eli molempien jengien tiukkaa puolustusta. Varmaan ekaan 8min päästy kertaakaan Perkeleestä ohi. Tällä kertaa se 1 maali riitti sentään tasuriin\", Laitataklauksen Tengu kommentoi ottelua tuoreeltaan.

Näin tämä jännittävä kiekkoilta alkaa olla päätöksessään. Pelijengi ja Laitataklaus tasaavat siis pisteet, ja taistelu Kiekkoliigan mestaruudesta jatkuu tiiviinä. Pysykää kanavalla.