Jebsu 1+1=2
Muppet 1+1=2
Smuppis 0+3=3
tyle 1+0=1

Ottelussa kohtaavat kaksi 1.divarin parasta joukkuetta. Luvassa erittäin tiukka ottelu. Tämä on vasta Darran ensimmäinen peli ja Nightmarelle tämä peli on jo toinen.

Peliä ei vielä päästä aloittamaan Muppetin alkulagin takia. Noin 20 sekuntia pitkän läiskimistä

Noin peliä päästiin aloittamaan ja 35 sekuntia Nightmare kesti Darran painamisen ja Darra siirtyi tilanteeseen 1-0 Xirenin maalilla sekä paparazzin loistavan karvauksen johdosta.

Hienon kuvion jälkeen Nightmare ansaitsi tasoitus maalin. tyle ryntää maalille ja vetää takanurkkaan Smuppiksen syötöstä, tilanne 1-1.

tylen maalin johdosta Nightmare pääsi enemmän peliin mukaan, mutta hassusti kävikin että Darra menikin johtoon. Paparazzi pääsee aivan vapaasti tekemään vanhanaikaisen ja tilanne 2-1, ei syöttäjiä

Ja erän loppuvaiheeseen vielä Darra iskee lukemat 3-1. Flap hyvällä vedolla p-pisteeltä sijoittaa takakulmaan pontin ja Xireanin syötöstä.

Erä oli tasasempi mitä luvut kertoo. Darra pelasi alussa hyvää peliä mutta sekin hiipui tylen maalin johdosta. Erän loppu menikin sitten vähän tasasemmin..

Darra OY saves: 2
Nightmare saves: 3

Ja heti erän alkuun Xirean kaunistelee lukemat 4-1. Ja eikä tämä tässä, minuutti 4-1 maalin jälkeen Xirean kaunistelee jälleen. 5-1 tilanne ja syöttäjät Duntski sekä pontti.

Jebsu kikkailee pelaajien keskeltä ja Muppetin hyvän maskin johdosta pääsee vetämään tyhjiin. Smuppis ja Muppet toimi maalin syöttäjinä.

JA tämä ei ole vielä tässä! Nightmare kaventaa! Tilanne 5-3. Muppet nousee kulmasta ja sijoittaa takakulmaan Jebsun ja Smuppiksen syötöistä!!

Jälleen Nightmare aloitti huonosti erän alun ja lopussa nousi. Vielä lopussa Nightmare painosti aika rohkeasti ja siten Darra pääsikin yv-hyökkäyksiin. Duntskilla ja Xireanilla oli mahdollisuus saada sinetöidä lukemat mutta tyle hoitaa tilanteen hienosti.

Darra OY saves: 3
Nightmare saves: 4

Ja aivan erän loppulukemilla Duntski sinetöi voiton Darralle. Paparazzi zippaa maalille suoraan Duntskin lapaa ja tyhjistä ei voi erehtyä.

Nightmare joutui taipumaan Darrally! (nyyh) tiukkaakin tiukempi matsi oli, vaikka tulos näyttikin selvältä niin se ei myöskään kerro kaikkea, paikkoja oli molemmillakin vaikka tasasempaankin lukemaan.

Darra OY saves: 6
Nightmare saves: 7

Peli oli tosiaan tiukka. Ehkä Nightmare oli tällä kertaa huolimattomampi, mutta ehkä ensi kerralla tilanne on toinen.

Ottelun vakuuttaja - Xirean. Hyvin rakensi Darran peliä ja oli hyvin mukana pelissä koko ajan. Hyvin liikkuvainen sekä todella hyvä vetäjä Xirean oli ehdottomasti pelin paras.