Lirppu 1+1=2
QkkeliQ 1+1=2
Roger 1+1=2

maaliton

Ottelun avausminuuteista lähtien näytti siltä, että taisto tulisi olemaan yhtä tasainen kuin aikaisemmatkin; joukkueet pitivät vuorotellen kiekkoa ja kävivät menettämässä sen hyökkäyspäässä, mainittavan vaarallisia paikkoja luomatta. Ensimmäinen tilaisuus avautui Letille reilun parin minuutin pelin jälkeen, kun hän pääsi Pelijengin maalin eteen laukomaan täysin vapaasti. Löysäksi jäänyt rannari jäi kuitenkin maalivahdille. Kauhunhetkiä koettiin myös SSK-päässä muutamaa minuuttia myöhemmin, kun maalin eteen lyöty kiekko kimposi pelaajista juuri ja juuri ohi maalin. Nämä jäivät kuitenkin ensimmäisen erän ainoiksi vaaranpaikoiksi, ja tauolle lähdettiin odotetusti lukemissa 0-0.

6.46 0-1 Pwnager (Epäilys, koksu)

Pelijengi aloitti toisen erän vahvasti. Epäilyksen loistavan tekopaikan jälkeen uusi paikka tuli PWNAGErille, joka laukoi kiekon ohi maskatun SSK-maalivahdin: 0-1 Pelijengille. Avausmaalin jälkeen ote pysyi Arton puolella, ja 0-2 oli lähellä monta kertaa. Maalia ei kuitenkaan syntynyt. Erän ja samalla ottelun puolivälin jälkeen SSK pääsi peliin paremmin mukaan. Toiselle tauolle jatkettiin kuitenkin tilanteessa 0-1.

17.00 0-2 Epäilys (Pwnager, lirppu)
17.33 1-2 Scott (Lac)
17.57 1-3 Lirppu

SSKlla oli vaikeuksia päästä hyökkäysalueelle ja niillä harvoilla kerroilla kiekonmenetys tapahtui lähes välittömästi. Maalivahti otettiin pois ajassa 16:43, ja 0-2 tyhjiin tuli 17 sekuntia myöhemmin. SSKn erän paras draivi oli maalin jälkeen, ja tulosta tuli. Scott sulloi kiekon sisään puoli minuuttia ennen pelin loppumista ja SSK pääsi alueelle vielä tämän jälkeenkin, mutta tasoitusta ei syntynyt. Pelijengi voittaa ottelun 1-3, ja mestaruuden voitoin 1-3.

SSKn maalipaikat koko ottelussa jäivät muutamaan, ja PJ onnistui muutenkin puolustuspäässä lähes täydellisesti. Onnea mestareille.