1.erä
maaliton

Saves, PJ:1 SSK:3
Poss, PJ:49 SSK:50

Erästä: 1:20 pelattu ja PJ saa hyvän tilanteen keskelle, mutta Epäilyksen liimat eri riitä loppuun asti. 3:30 minuuttin kohdalla SSK ekan vedon kohti maalia, mutta Letin tykistä tulee torso. 4 minuuttia pelattu ja kiekko ja miestä tulee SSK-maalille, mutta jostaki pelaajien seasta se liruu sissi-kassarille ja tilanne kuivuu kokoon. Muuten erä oli tasaista puolustamista ja kuten arvata saattaa tilanne 0-0 ekan erän jälkeen.

2.erä
04:17 1-0 Lirppu (Justi) Lirppu pääsee toistamiseen samaan vetopaikkaan ja nyt soi takakulma

Saves, PJ:1 SSK:0
Poss, PJ:43 SSK:56

Erästä: Toisella minuutilla Lirppu pääsee tähän asti parhaaseen tekopaikkaan, kun hänelle siunaantuu 2vs1-hyökkäyksestä vetopaikka, mutta veto pitkin pleksejä. Erän ensimmäiset 3 minuuttia on ensimmäiseen erään sen verran muuttunut, että SSK ottanut kiekollisen hallinan keskialuullella, mutta siniviivan ylitys on todella vaikeaa. 04:17 Lirppu (Justi) Vähän kuin varkain PJ riistää kiekon keskialuuelta ja Lirppu sooloilee itsensä vetopaikkaan ja toista kertaa ei erehdy samasta paikasta.

3.erä
03:08 2-0 PWNAGer ( - )

05:53 3-0 Justi ( - ) kunnon lirutus pakin ja moken välistä sisään.

Saves, PJ:2 SSK:5
Poss, PJ:57 SSK:42

Erästä: Erän alkajaisiksi kiekko Koksulle Pelijengin alakertaa ja hän avaa Letin lapaan joka aloittaa vaarallisen SSK-hyökkäyksen jossa kiekko käytettiin Letti-Lac akselilla ja Letti luikerteli hyvään vetopaikkaan, mutta moG pomppii mukana. Vastahyökkäyksessä SSK:n puolustus rakoilee ja justille elämänsä paikka lyödä 2-0 taululle, mutta moke ottaa tämänkin. Erän aaltoilu jatkaa ja reilu 01:40 oli pelattu ku hieno Sekan zippi löytää Letin, mutta vieläkään Letti ei osu. 03:08 2-0 PWNAGer ( - ) Lievän SSK hallinnan päätteeksi PWNA kiittää ja tämä yleisön suurlemmikki lyö 2-0 taululle. Tähän näyttää kentällä päättyvän SSK:n peli ja Pelijengi lyö 3-4 hyvää maalipaikkaa josta parhaat siunaantuvat Lirpulle. 05:53 Justi liruttelee kiekon vielä sisään vähän hauskan näköisestä tilanteesta. Peli näytti seisovan, mutta yhtäkkiä nopea rytminmuutos ja lirutus sisään.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 27.03.2008 22:18