setärnä 1+0=1
SmL 1+0=1
Tunski 0+0=0

00:39 1-0 SML ( - ) Vastahyökkäyksestä varsin onnekkaan pomppumaalin iskee SML.

02:43 1-1 Letti (hari - Lac) Jällein tulee vastahyökkäyksestä maali, kun Letti sijoittaa varmasti alakulmaan 2vs1-hyökkäyksestä.

Saves, SSK:4 KVA:6
Poss, SSK:43 KVA:56

Erästä: SSK ottaa taas aloituksen ja pääsee heti kunnon mestoille, kun Letti pommittaa Kauhavan pakkiin ja ripariin luistelee Lac. 00:39 1-0 SML ( - ) Vastahyökkäyksestä varsin onnekkaan pomppumaalin iskee SML. Erittäin hyökkäyvoittoista peliä ja tilanteita satelee todella paljon. Lettillä on ollut pienistä kulmista parikin hyvää vetoa, mutta suuntautuneet hitusen ohi. Reilut kaksi minuuttia pelattu ja Kauhavan toinen hyökkäys koko pelissä ja yllättävän paljon tilaa näyttää olevan sissien puolustuksesta. 02:43 1-1 Letti (hari - Lac) Jällein tulee vastahyökkäyksestä maali, kun Letti sijoittaa varmasti alakulmaan 2vs1-hyökkäyksestä. Maalin jälkeen Kauhava pääsee kokeilemaan tuttua kuviota missä pelataan Niksulle taakse, mutta kuti jää matkalle. 04:30 Letti purjehtii jällein vetopaikkaan, mutta nyt veto ei onnistu parhaalla mahdollisella tavalla ja veto suuntautuu moken syykky. Reilut viisi minuuttia pelattu ja SML nousee kulmasta hyvin tekosektorille, mutta hari ei päästä vetoa maalille asti. Viimmeinen minuutti jatkui muutenkin hurlumheinä, kun Letti vetää etukulmaan ja moke haparoi, mutta ottaa juuri ja juuri ajoissa ennekö sissit kerkee haaskalle ja vastahyökkäyksestä SML:lle tulee paikka, tuloksetta.

00:30 2-1 Lac (Scott) Scott tarjoilee Lacille vapaaseen paikkaan etopaikkaa ja tyhjät pois ja etukulma soi.

4:21 2-2 setärnä ( - ) setärnä tulee SSK:n pistohyökkäyksen jälkeen vahvasti alueelle ja kun kukaan ei miestä pidä hän kävelee alemmalle b-pisteelle ja kiskaisee etukulmaan tasoituksen.

Saves, SSK:3 KVA:1
Poss, SSK:56 KVA:43

Erästä: Ihmeen kovalla prosentilla SSK vie keskialoituksia ja heti aloitusvoiton perään tilanteita satelee, kun Lacin eka veto kimpoilee ja meinaa mennä moken yli maaliin ja Scotkin pääsee vetämään, mutta niukasti ohi. Tilanteiden sarja päättyy kumminkin maaliin jonka Lac viimeistelee Scottin hyvästä passista. 00:30 2-1 Lac (Scott) Scott tarjoilee Lacille vapaaseen paikkaan etopaikkaa ja tyhjät pois ja etukulma soi. Peli on erittäin yleisöystävällistä, kun hyökkäyksiä satelee päästä päähän. Lacin johtomaalin jälkeen kelpomestoille on päässyt Tunski ja setärnä kertaalleen. KVA on ottanut pientä kiekkokontrollia mitä enemmän erä on vanhentunut, mutta ekassa erässä lepsuillut sissi-puolustus ei hyville paikoille Kauhavan hyökkäystä päästä. 04:21 2-2 setärnä ( - ) setärnä tulee SSK:n pistohyökkäyksen jälkeen vahvasti alueelle ja kun kukaan ei miestä pidä hän kävelee alemmalle b-pisteelle ja kiskaisee etukulmaan tasoituksen. Viisi minuuttia täyttyy kellossa, kun setärnällä on paikka siirtää Kauhava jo johtoon, mutta veto suuntautuu aika railakkaasti ohi. Viimmeisillä sekunneilla tulee vielä SML:lle hyvä maalipaikka, mutta maalivahti ei lähde veiveihin.

maaliton

Saves, SSK:2 KVA:4
Poss, SSK:58 KVA:41

Erästä: Tällä kertaa Kauhava ryöstää ensimmäisen aloituksen ja SML yrittää änkeä pienestä kulmasta laattaa pussiin. Vastahyökkäyksestä Lac-Letti akseli näyttää kuinka sujuvaa yhteistyö on ja saavat kunnon pyörityksen aikaan, mutta Lacin vetoo osuu pakkiin. 01:20 Letin yllättävä veto siniseltä avaa Scotille tyhjän maalin, mutta Scott ei tainnut uskoa, että ripari tulee? 01:50 pitkä SSK:lta Scottin autopassin johdosta, mutta aloitus ei tuota ongelmia sisseille. Reilu kaksi minuuttia pelattu ja Tunski pääsee 1vs1, mutta hari pysyy vakaana ja pitää blokilla tilanteen tasoissa. 02:45 pelattu ja katkoja yhtä paljon ku kahessa ekassa erässä yhteensä, poikia tärrää. Lac-Letti on vaihteeksi kulmissa tekemässä pahoja, mutta ensimmäisen tilanteen katkaisee Tunski joka tuhrii kiekon kumminkin heti SSK:lle takaisin ja sama kaksikko pääsee myllyttämään mikä päättyy Letin tykkiin. Kauhava lyö pitkän ja pääsevät aloituksesta purkamaan kiekon keskialuuelle josta Scott tuo sen ja pommittaa etukulmaan, mutta mokke ottaa tärkeän kopin.Viimmeinen minuutti kolmannesta erästä käynnistyy ja SSK painostuksen päätteeksi Tunski pääsee puolittain läpi, mutta nyt toisella puolella mokke ottaa tärkeän kopin.

1. JA
05:55 3-2ja. Lac (Letti) Lacilla todella onnekas liimaus erän loppuun.

Saves, SSK:2 KVA:1
Poss, SSK:57 KVA:42

Ekasta JA:sta: Ensiksi kirjoitettava, että molemmat ovat pelanneet hienon sarjan ja voittaja varmasti ansaitsee paikkansa jatkossa. Se on laakista vainaa, maali ja ruumiit lasketaan. Annetaan poikien pelata! Ensimmäinen minuutti on todella varovainen ja todellisia maalintekopaikkoja ei nähdä. kaksi ja puoli minuuttia jatkoaika oli SSK:n selvää hallintaa, mutta Kauhavallekki alkaa tulee pelirohkeutta mitä pitemmälle peli etenee. Ensimmäinen huippuvaarallinen paikka tulee Kauhavalle kolmannen minuutin loppu puolella, mutta hasek kestää. 05:37 seuraa ehkä tähän astisen sarjan tärkein aloituks kun Niksu lyö pitkäksi. Kauhava Tunskin johdolla kumminkin klaaraa ja vaaratilannetta ei siitä tule. Kaikki merkit viittasi jo toiseen JA:han, mutta Lacin liimaukset tuovat SSK:lle jatkopaikan.