Sekka 0+0=0

maaliton

Saves, KVA:1 SSK:4
Poss, KVA:58 SSK:41

Erästä: Ensimmäinen erä alkaa ja Letillä on kunnia viedä ensimmäinen aloitus. Lac yrittää lyödä kiekkoa päähän, mutta KVA saa heti kiekon haltuun ja siirtää painopisteen toiseen päähän. Veto kumminkin blokkiin ja Lac ja Scott pääsevät kokeilemaan kulmapeliä, joka päätyy setärnän lapaan. SSK ottaa korkealta kiinni ja KVA ei pääse rakentelemaan kunnolla hyökkäystä ja menettääki kiekon Lacille, joka syöttää Letille jonka hyvän vedon koppaa KVAn moke. Tästä lähtee Kauhavan hyökkäyks käyntiin, mutta kiekon menetys ja ihmeellinen vaihtokikka by hari-FuckUp akselilta. Tämä sekoittaa hieman omien peliä ja SML pääsee setärnän kanssa pyörittelemään SSK alueelle ilman mitään vaarallisia tekopaikkoja. 03:10 kiekko jällein Kauhavan pakeilla ja Niksun erikoinen tarjoaa kiekon SML:lle joka säheltää sen sisseille, mutta sekavan kuvion täydentää SSK pitkä. Kauhava pääsee aloituksesta kiekkoon, mutta setärnän passista Tunski ei saa erikoista aikaan, kun hari on poliisina edessä. Reilut neljä minuuttia pelattu ja SSK:lla on tilaisuus saada paikkoja Kauhava-luukulle, mutta erittäin epähuolellisesti avaa Lac ja tyrehdyttää mahdollisuuden 2vs1-hyökkäykseen. Letillä on myös oma liimaus mahdollisuus, mutta Niksu on tarkkana. Vastahyökkäyksestä Niksulle jää yllättävän paljon tilaa ottaa tyhjät pois ja asetella kutia, mutta maalille asti veto ei koskaan menny. Erän loppuun SML pääsee kokeilemaan vielä sissien maalivahti.

02:30 0-1 Lac ( - ) Letti maskaa hyvin ja Lac saa iskeä käytännössä tyhjiin.

03:50 1-1 Tunski ( - ) 03:50 1-1 Tunski ( - ) Tunski luikertelee pakkien välistä ja lyö tasoituksen pelille.

05:56 2-1 Niksu (SML) SML pelaa taakke Niksulle ja hänen ruoskansa laulaa etunurkkaan.

Saves, KVA:5 SSK:4
Poss, KVA:54 SSK:45

Erästä: Jällein erän ensimmäiseen kiekkoon pääsee käsiksi Letti ja SSK, mutta tilaisuus tyrehtyy Niksuun jonka jälkeen KVAlle tulee kaksi huippupaikkaa peräkkäin. Ensiksi setärnän suutari menee 5 metriä ohi ja sen jälkeen SML:n snipun ottaa sissien mokke kiinni. Vastahyökkäyksestä Letti pääsee Lacin haaskalle, mutta Kauhavan mokke ottaa riparin haltuun. Vajaat kaksi minuuttia pelattu ja Lac tulee hyvin hyökkäysalueelle, mutta diivailee kiekon Kauhavan pakeille. SSK hakee keskialuuelta uudestaan vauhtia ja Letin ja Scottin paikkojen jälkeen Lac aloittelee Kauhavan kesälomia, kun Letti seisoo hienosti maskista ja äsköisen hyökkäyksen syntipukki Lac kiskaisee maalin. Maalin jälkeen Kauhava pääsee kokeilemaan tasoitusta Tunskin riparin muodossa, mutta ei saa mies limppua sisään. Ennen tasoitusmaalia sissit oli pakotettu vaihtoon, kun Scott kuoli ja Sekka hyppäs laatikkoon ja heti omissa soi Tunskin soololla. Scott palasi heti maalin jälkeen areenalle, mutta Kauhavan painostus jatkuu ja pääsevät kilauttelemaan tolppaakin. Todella vaikealta näyttää SSK:n peli juuri nyt. Äijät lagailee ja hyökkäysten rakentelu ontuu todella pahasti ja samalla Kauhava lyö lisää pökkyä pesää. 05:56 2-1 Niksu (SML) SML pelaa taakke Niksulle ja hänen ruoskansa laulaa etunurkkaan. Jällein Sekan hypättyä kentälle omissa soi. Kauhava pelasi toisen kerran pelissä saman kuvion ja tällä kertaa Niksu pääsee nostamaan kädet ilmaan.

03:55 3-1 SML (setärnä) SML puskee itsensä väkisin pakkien välistä maalintekopaikkaan ja humauttaa Kauhavalle turvallisen tuntuisen johdon.

5:17 4-1 SML (Tunski) Kauhava pääsee purkamaan SSK:n pyörityksen ja Tunski pääsee puoliksi läpi, mutta malttaa vielä mielensä ja tarjoilee SML:lle joka lyö harin nokan edestä kiekon sisään.

05:33 5-1 SML (setärnä) tyhjiin jällein

Saves, KVA:4 SSK:2
Poss, KVA:51 SSK:48

Erästä: Viimmeinen erä alkaa ja Kauhavan nelikko on se joka on koko pelin ajan ollut, eli: Niksu-Setärnä-Tunski-SML. SSK:n vaihdellut nelikko lähtee kolmanteen erään muodossa: hari-Scott-Lac-Sekka. Tällä kertaa aloitus on rauhallinen ja ensimmäinen minuutti mennään hyvin tunnustellessa, kunnes SML puhkaisee ensimmäistä kertaa tässä erässä sissien puolustuksen ja pääsee hyvään vetopaikkaan. Kauhavan hyökkäykselle tulee jatkoa, kun on Tunskin vuoro jällein luikerrella, mutta harin blokki pitää SSK:n pelissä mukana. Erän ensimmäinen pelikatko tulee ajassa 02:16 SSK pitkän muodossa, jonka alotuksesta SML pääsee loistavaan maalipaikkaan, mutta miehen kypärä jäätyy täysin ja hän ei edes vedä. Vastahyökkäyksestä Lac ja Letti tuo lihaa maalille, mutta kiekko ei tule mukana. Edellisessä ottelussa toiminut SSK:n kulmapeli alkaa jällein kolmannella minuutilla, mutta mitään vakavaa tästä Kauhavan näkökulmasta ei seuraa. 03:55 SML (setärnä) SML puskee itsensä väkisin pakkien välistä maalintekopaikkaan ja humauttaa Kauhavalle turvallisen tuntuisen johdon. Ajassa 04:25 SSK ottaa maalivahdin pois, jaa saakin hyvää painetta, mutta sissien peli näyttää menevän enemmän kulmissa pyörimiseksi. 05:17 4-1 SML (Tunski) Kauhava pääsee purkamaan SSK:n pyörityksen ja Tunski pääsee puoliksi läpi, mutta malttaa vielä mielensä ja tarjoilee SML:lle joka lyö harin nokan edestä kiekon sisään. Maalin jälkeen Lac pääsee vielä kokeilemaan vapaasti tasoitusta, mutta Kauhavan kassari nappaa alakulmasta vedon ja SSK ottaa jällein moken pois. Aloituksen hoitaa Kauhava ja SML pääsee vielä tyylittelemään tyhjiin kiekon. 05:33 SML (setärnä)
Tuomari: ilu81
Lisätty: 16.03.2008 23:21